Nu åker jag till flygplatsen

HÖRS OM EN VECKA!!!
Maybe, broder min är här (som ni kanske vet vid detta lag...hihi) så kommer väl inte uppdatera så jättemycket :)

Men ha en bra vecka(or) allihopa!

Denna helg

har inte varit så händelserik så kommer inte berätta om min helg då ingen av er bryr sig.

Men måste bara berätta om min Fredag. Jag var verkligen på superbra humör i Fredags då det var min sista dag innan två veckors påsklov. Tankarna gick även till att nästa gång jag kommer sätta min fot i denna skola så är min bror vid min sida, bokstavligt.
Så jag var på bra humör, då kändes det som alla var på bra humör. Alla var jättetrevliga , alla skrattade och jag hade helt enkelt en superdag.
Border vara såhär glad oftare, men inser inte mycket man påverkar sin omgivning.


Två veckors påsklov kanske ni tänker nu?
Det är så att jag åker på en Discovery Tour imorgon till LA, Las Vegas och Grand Canyon. Är så himla peppad ska verkligen bli JÄTTEROLIGT!!!
Sen när jag kommer hem från DT så kommer min egna kära bror vänta på mig på flygplatsen, I CAN'T WAIT!!!


GLAD Anna med FINT håt (saknar det :-()

Såhär ser din Facebook ut efter du precis addad din pappa

Haha, älskar dig, <3


NEWS

 • All snö + is är helt borta nu, yääääy!
 • Gick till state med båda mina låtar på Solo Ensemble. May 1 är det state och där kommer jag även träffa Linnea :D Det var ett tag sen, <3
 • I fredags fick jag ett litet kuvert hem hit. I kuvertet fann jag ett litet brev där det står att jag lämnar Green Bay, Wisconsin June 16th 5.40pm och landar på Arlanda, Stockholm June 17 5.20pm.
 • Om 13 dagar kommer min bror!!!!
 • Om 6 dagar befinner jag mig i LA! :D
 • Nyss läste jag på Aftonbladet om en reklam som blivit bannad i USA. Jag såg nyss denna reklam på tv.
 • Jag har världens finaste vänner här, och alla (eller hm....de flesta!) har lovat att komma till Sverige.
 • Idag sprack min brallor, som tur var inte i häcken.
 • Imorgon har jag tre olika test varvpå de tre olika lärarna berättade det för oss idag för de "glömde" tydligen bort att berätta det för oss....
 • Jag har 4 olika test att ta på Fredag då jag kommer missa de nästa vecka och jag fick inte vänta tills efter Spring break.
 • Jag gjorde en kompis sur idag (vet dock inte riktigt varför hon blev sur, men det är bra nu iaf!) när jag sa till henne att jag hade ett hårstrå in my throat. "Thats wierd" säger hon till mig varpå jag svarar "har du aldrig haft ett hårstrå i din hals?" "No" är hennes svar. "Thats wierd" säger jag då. Då kollar hon med arga blicken och går iväg från mig, förlåt eller? Haha, whatever. I think it was fun.
 • March 23; Happy 25th anniversary to my hostparents! Love <3
Ok, detta var random. Men nu vet ni.

Är det så att jag har ett liv eller är det så att de är väldigt smarta?

Ikväll...eller snarare right now så är det "Academic Award" i skolan. Det är en kväll för alla som hade bra grades i skolan förra semestern. Varför är inte jag där då kanske vissa av er undrar (eller kanske inte)? Det är för att jag inte har bra grades. Är jag ledsen över det? Nja, inte så jättemycket. Anstränger mig inte alls i skolan här. Varför gör jag inte det? För att jag behöver inte. Och varför göra någonting men egentligen inte behöver göra?

Men varför skriver jag om detta om det ändå inte spelar någon roll för mig. Jo, det är för att during denna "Academic Award" så kan man få antingen ett "academic letter" (vilket är väldigt prestigefullt) eller en "academic pin" (vilket är prestigefullt too, men man vill heller ha the letter).
Ok, så idag under musical practice hittar jag ett papper med alla som skulle få "academic letter" respektive "academic pin" i varje årskurs i skolan. Kollar på årskursen "2010" för att se om mitt namn är med (tänkte att det kanske bara "glömt" att skicka ett brev till mig"). Men nej jag hittar inte mitt namn, suprise! Men vet ni vad jag hittar? ALLA andra uttbytesstudenter i skolan under rubriken "Academic Letter". Så alla av de får ett freaking "Academic letter" och jag får inte ens en "Academic pin".

Därav min rubrik.SE

Men som vanligt har jag aldrig tiden att berätta allt. Skriver alltid upp allting jag vill skriva om, men oftast hittar jag det upskrivet någonstans veckor senare och då känns det lite löjligt att skriva om det.

Men anyway en sak jag faktiskt trodde jag hade skrivit om, men som jag fick bekräftat idag att jag inte skrivit om var någonting som kallas Solo Ensemble. De är musiktävling för folk som sjunger i choir, eller folk som spelar i band.
Så som ni kanske har gissat så ska jag vara med och sjunga i tävlingen. Jag ska sjunga en sång som heter "Ich wollt, das meine Liebe".
Så imorgon 08.56am så kommer jag stå inför tre domare och sjunga och sedan få min bedömning. De kommer inte räkna poäng och sen se t.ex. de 5 som fick de högsta poängen kommer gå till state. Nej, tycker domarna att du är tillräckligt bra att gå till state så skickar de dig till state.
I state sedan kommer du tävla mot folk från the whole state (dvs. Wisconsin).
SÅ HÅLL TUMMARNA FÖR MIG!!!

En annan sak är att våra choirlärare har delat in CC (concert choir) i 3 olika grupper. Varje grupp ska framföra en egen piece of music.
Anyway, idag under lektionen så skulle alla grupper framför sin låt framför resten av choirn och sedan få feedback. Dock kunde jag bara stanna och sjunga, hann inte lyssna på feedbacken så jag behövde gå och öva med min companist tills imorgon.
Men jag frågade en kompis sedan vad vi hade fått för feedback. Och det var "blabla and blablabla". Sen var hon tyst ett tag sedan säger hon "And yeah btw Mr.Pufall (en av choirlärarna) thought you was the best on in the group with interaction (spelling?) and you were smiling all the time and it looked like you had a lot of fun with the song" like yeah, high five! Beröm like that can make you whole day! Men nu ska jag sova, alarmet står på 06.15a imorgon, whoooo. See ya later!

And btw jag har klippt mig, råkade nog ha mitt finger lite för högt upp när jag visade hur mycket jag ville att hon skulle klippa av. But whatever, det växer ut igen.

Veckan som gick


 • + saker förra veckan
 • hade två "two hour delay" dagar pga av den tjocka dimman. UNDERBART!

 • och det är det enda bra jag kommer ihåg.

Fredag 3/12: Efter skolan hade jag choir lesson med Abby, vår sista innan SE, OMG jag kommer dö....Efter skolan så ringde jag hem och så skulle mina värdföräldrar komma och plocka upp mig. Jag väntade och väntade, efter en timme ringde jag för att höra var som hade hänt. Då visar det sig att min mamma hade åkt till ett ställe, sen när min pappa kommit dit också efter kanske 20 minuter kollar de på varandra och båda utbrister "Where is Anna?". Haha, så lyckat, så min pappa trodde min mamma skulle plocka upp mig och min mamma trodde att min pappa skulle plocka upp mig :P
Men efter ungefär 1 1/2 timme kom det och plockade upp mig. Vi åkte till the mall och hittade lite snygga saker. Sen åkte vi till ett jättetrevligt bufféställe och fy sjutton vad jag åt och god vad min föräldrar skrattade åt mig för jag bara gick och tog mer och mer hela tiden. Det var gott!
Sen åkte vi hem och kollade på "Forgetting Sarah Marshall" and "Tears in the Sun" Så riktigt mysig familjekväll.

Fruktsallad är alltid gott till film

Lördag 3/13
: Kommer inte riktigt ihåg vad jag gjorde under dagen förutom att prata med familjen min, <3 På kvällen i alla fall så var jag och såg på "Alice in Wonderland" , gillade den inte alls. Jag somnade nästan. Ok det var roligt med 3G men gud vad seg filmen var, typ ingenting hände....
Gick ut och åt efter bion och sedan åkte jag hem till Tab. Där kröp vi upp i soffan och kollade på "Alice i Underlandet", men den tecknade :P

1. Tab, Brittany and Clara.....

2. Charmigt.com

Söndag 3/14: Vaknade upp hos Tab, riktigt trött var jag. Det var inte så att jag sov lite utan bara det att jag aldrig sover riktigt bra när jag sover över hos någon.
Kom hem och åkte och storhandlade med min moder. Sen åkte jag ut och tog en lång cykeltur måste ju passa på när vädret är så bra. Var runt 60F hela dagen vilket tar oss upp i temperaturerna 20C, så jäkla skönt!!

Tydligen var jag ute och fotade också, här kommer några bilder.


FAN

Imorgon (Fredag) hade jag och Amber planer på att gå och shoppa. Men hon berättade för mig idag att hon var tvungen att ställa in de. Tim säger att jag kan åka med honom och Lori till hans syster och ha gamenight med familjen på den sidan. Vad taggad då jag genast fått andra planer. MEN det går ju aldrig som man tänkt sig.
De flyttar gamenight till Lördag istället. Problemet är att jag redan har planer på Lördag jag inte kan ställa in. Fan, jag som var grymt taggad på gamenight.
Inte tog med det , är ÖVERTAGGAD (!!) på att gå och shoppa, det verkligen kliar i fingrarna. Men tror ni någon jävel vill gå och shoppa med mig imorgon eller, såklart inte....eller har snarare inte fått några responds så tolkar det som nej´s.

FAN jag som hade helgen planerat så bra och hade massa roliga saker inplanerat.


Försökte lugna ner mig med en fruktsallad gjord av banan, äppel, vindruvor, jordgubbar, nötter och grahamscrackers. Men Tydligen hjälpte det inte då jag fortfarande är helt förtvivlad för jag var så taggad inför mig helg.

Fråga

hej jag undrar om man for ha en pojkvän? får killen då komma upp till ens rum? får man gå hem till killen? tillåter din organisation sex? älskar dig blogg :)

Hej!
Men får ha pojkvän/flickvän men det är absolut ingenting de rekommenderar.
De får komma upp till ens rum men man for INTE stänga dörren, inte en millimeter, måste vara vidöppen. Samma sak om man går hem till killen.
Med sex beror på vilken delstat du är i. T.ex. i Wisconsin (där jag är just nu) så måste du vara över 18 för ha sex. Är du över 18 chansar jag på att du kan ha det, men det är ingenting min organisation rekommenderar. Men tror inte att du kan bi hemsickad för det.....eller kanske faktiskt nu när jag tänker efter, tror jag hört något om det. I alla fall om du är under 18. Kan se om jag kan hitta om det är någon regel inom min organisation.

Helgen

Nu kommer det "efterlängtande" helginlägget (helg inlägget?).

Förvarning: Jättevirrigt inlägg, förvirrar t.o.m. mig själv! För att klargöra min värdfamilj har varit på möte i LA under helgen så har spenderat min helg hemma hos några familjevänner till Lori och Tim :-). + det är nya namn, ska försöka skriva in de i namngalleriet inom de närmaste dagarna!

Friday:
Skola, efter skolan åkte jag och Rachel hem till mig och jag gav mat till dogsen. Sen åkte vi hem till Rachel igen där Sara och Abbie väntade. Där fixade vi en jättefin (host host) födelsedagsskylt och paket till Jamie.
Sara åkte sendan vidare till jobbet och jag, Rachel och Abbie satt och gossipade över en pizza. Sen åkte även Rachel till jobbet och Abbie åkte hem. Då satt jag och snackade med Tom&Barb (Rachels föräldrar) ett tag. Sen åt vi middag (jag var dock inte så hungrig då jag 2 timmar tidigare tryck i mig en liten pizza). Sen kollade vi på survivor + supernanny på tv, roligt liv!
Sen ringde Rachel och sa att hon slutat jobbet. Då gav Tom&Barb mig skjuts till Buffalo Wild Wings där Rachel, Abbie, Jamie, Kelsey, Megan, Emily, och Ellen väntade. Och då åt jag igen, jättegoda kycklingklubbor med parmesan och garlic sås!! Mums!
Sen åkte vi vidare till Saras jobb för att vänta på att hon skulle sluta jobba. Under tiden hade vi party (PARTY!!) på parkeringsplatsen, haha.
Sen åkte vi vidare hem till Jamie där alla tjejer från resturangen + jamie och kendra var. Sen festade vi loss hela natten lång.

1. Rachel och Jamie öppnar Jamies present from us
2. Jamie
3. Emily and Abbie
4. Rachel

Saturday:
Vaknae upp alldeles för tididgt. Vi alla låg och snackade ett tag innan vi gick upp och åt jättegod frukost som Jamies föräldrar ordnat åt oss.
Vi började sedan kolla på 500 of Summer, dock somnade jag efter halv filmen. Vaknade upp vid 1 igen då Rachel väckte mig och sa att vi skulle börja röra på oss för att åka hem (eller hem till henne...)
Hemma så åt jag lunch sen satt jag och snackade med Barb för typ forever. Somnade sedan gott i soffan. Vaknade upp 2 timmar senare då dörrklockan ringde och in stiger Tom:s syster + man. Spenderade kvällen med de (låter tråkigare än vad det var, var mycket roligt!!). Skulle ha gått på bio med Rachel, men hon hade dejt. Eller snarare skulle gå på bio med Rachel och hennes dejt och hans kompis, men hans kompis kunde inte och jag kände inte direkt för att vara det tredje hjulet. Sen var jag även alldeles för trött för att göra andra planer när jag fick reda på det.

Sunday:
Började dagen i kyrkan, så himla roligt. De sjöng med liveband hela tiden och inte alls så mycket snack. Och alla var så himla trevliga, mycket roligt!
Kom hem och åt lunch, kyckling....mums!!! Sen begav vi oss ut i det UNDERBARA vädret och spelade frisbeegolf i typ någon timme. Jag, Barb and Tom (and Fibie, tha dog) begav oss sedan åt på långpromenad, jättemysigt.
Kom hem och slocknade på soffan som vanligt. När jag vaknade igen var det dags att äta middag. Sen kände jag för att åka hem och göra hundarna sällskap.
Kom lagom hem till Oscars så kvällen spenderades framför Oscars och inte plugg (som jag borde ha gjort, but whatever!!). Runt klockan 11 så klev Tim&Lori (mina hostföräldrar) innanför dörren.
Kom i säng runt 12 men kunde absolut inte sova, så somnade väl runt 1 någon gång , funny!

How fun

Att när jag för en gångs skull går upp i tid så jag inte behöver stress sminka mig, stress fixa håret stress äta och stress klä på mig. Det är ju såklart en sådan dag vi får 2 hours delay vilket innebär att jag kan sova två timmar till, eller nästan 3 då jag var upp tidigt.
Så nu sitter jag här nyvaken, lockar i håret och fint sminkat. Klockan är 6.18am och skolan börjar 10.00am. How fun.....

Slänger in ett snabb inlägg

Har haft fullt upp denna vecka och så kommer även min helg se ut.

Men vill bara skriva att thanks god att mina betyg inte spelar någon som helst roll här. Jag trodde jag hade lätta kurser denna termin, höhö, man kunde ju hoppas.
Hade A i alla mina ämnen till en början, för att jag gjorde alla h/w jag fick. Men sen börjde vi få en massa test + quiz och nu har det bara droppat.
Har inte underkänt i något ämne, so I mean that is a good thing.

Först hade jag en tanke på att printscreena mina grades jag har fått i mina kurser, but naah. Vill inte skrämma er för mycket.

Problemet är inte att det är svårt(och kanske lite) utan att det är så himla mycket. Så till varje test så har vi så mycket vi måste ha memorizerat (?).
Jag vet många utbytesstudenter som har lyckan att hamna i en skola som har multiple chocie. Tänk om jag kunde ha den lyckan också. But nooo, här är det essay questions som gäller.

Sen också i en klass så är varje test värt typ jättemycket points. Som senaste testet vi hade var värt 60 points och det vara bara 15 frågor. Så ni som är bra på matte ränknade snabbt ut att varje question var värt 4 poäng styck. Jag hade lyckan att bara få ett fel så slutade med 56/60 vilket gav mig att A-. Inte ett A+ inte ett rent A nej utan ett A- genom att jag hade ETT fel. Fattar ni då hur svårt det är att få bra betyg?

Jag är bara så irreterad just nu, jag blir typ galen. Varför kan jag inte vara en av de som har väldigt lätt att memorizera saker? Då skulle skolan hära inte vara något problem.
Men nopp jag är en av de med ett väldigt dåligt minne.This is how I feel right know.

GRATTIS!

DISA på 18-ÅRS DAGEN!!
I love you, <3I am sorry I can't be there!

Helgen 2/26 - 2/28

Fredag 2/26: Skola, test, inlämningar you name it för hela bunten. Skulle ha haft choirlesson after school men in lärare fick förhinder så var tvungen att ställa in lektionen. Gjorde inte mig så jättemycket då jag kunde åka hem direkt efter skolan och hoppas att min mamma och pappa fortfaranade var vakna. Pratade med pappsen för första gången på en månad, så det var välbehövligt.
På kvällen åkte jag hem till Clara sen kom Henry och plockade upp oss. Vi åkte till Noodels och åt mat sen åkte vi till Starbucks och tog en jättegod White chocolate mocka, mums! Sen åkte vi bidare till ProBowl där vi mötte upp Rob and Jimmy. Jag mötte hur många som helst som jag känner där, så det är tydligen där man ska hänga, nu vet jag det!

1. Kelsey
2. Friends....no comments....I love you guys!
3. En lärare gick runt med en pingvin pyjamas för att samla in pengar till FFA. Fick inte riktigt med hennes pyjamas då hennes medhjälpare ville vara med på bild också :-)

Lördag 2/27:
Idag så åkte jag och några utbytesstudenter i min grupp och åkte skidor. Hade hört att det inte direkt var någon backe så skulle inte ha för höga förhoppningar. Istället för att bli besviken för att jag inte kan åka skidor skidor så tänkte jag att idag är det min tur att testa på snowboarding. Har gjort det en gång förut men det var MÅNGA år sedan. Allting går jättebra tills jag ska hoppa av stolslifen för andra gången. Jag har lite för långsam och liften gick lite för snabbt vilket gör att jag tappar balansen och landar på min armbåge. En fruktansvärd smärta går genom hela armen.
Medan jag låg där och ville skrika av smärta börjar liftkillen (som ser till att alla kommer av bra)  att skälla på mig för tydligen att jag ivägen för alla andra åkare som måste komma av liften. Stoppar han liften? Nej. Hjälper han mig upp? Nej. J*vla idiot.....sorry.
Jag gav upp snowboardingen och satt på mig ett par skidor istället, kände mig lite säkrare på skidorna än snowboarden.
Från en början kunde jag röra min underarm helt normalt bara att armbågen gjorde jätteont. Men när jag kom hem runt 8 timmar senare coh hade min armbåge helt låst sig, kunde inte röra min arm överhuvudtaget. Så jag och Tim tog bilen in till akuten. Efter att ha spenderat två timmar framför hockeymatch och pratat min 6 olika läkare som alla kliade sig i huvudet för att det inte kunde förstå var det var för fel på mig så skickade de hem mig med en mitella (?). Om smärtan inte gått över inom en vecka så måste jag åk in igen, yäy.

1. Järngänget
2. Två utav backarna
3. That is me

Söndag 2/28:
Vaknade runt 9 pratade några minuter med papps för att förklara läget med min armbåge. Gick ner till köket och åt lite frukost. Tog en dusch sen kände jag bara för att somna om igen. Sagt och gjort vid 10 låg jag i min säng igen och vaknade inte upp förens vid 3, najs work.
Satt mig och kollade på guldmatchen mellan USA-Canada, vilken match, vilken match.
Vid 6 så kom två familjer hem hit, båda har äldre döttrar som båda är vänner med Camryn (min hostsister) så det är familjerna känner varandra. Mycket god mat hade vi och mycket trevligt sällskap.
De lämnade precis så nu ska jag nog ta mitt pick och pack och gå och lägga mig, är trötter.


RSS 2.0