hemma igen

skriver om min flygdag vid ett senare tillfälle :)
katten occuperar min vänstra arm, så kan bara skriva med höger och det går lååångsamt.

Är crazy busy idag, så skriver senare :)


This is truly amazing, what a dude.


I can't believe it

Jag kommer ihåg i slutet av Juli början av Augusti när jag satt och läste en massa utbytesstudentbloggar och alla skrev "imorgon åker jag till USA" osv.
Nu sitter jag här 10 månader senare och det är totally opposite. Istället för att skriva "imorgon åker jag till USA" så är bloggarna nu fyllda med "sista dagen i the US" osv.
I mean where did the time go? Det känns som I came yesterday, but no, I came 10 months ago....this is sick.

Idag så åker min värdpappa till Connecticut. Fick ett telefonsamtal tidigt imorse som sa att han skulle åka dit någon gång under dagen. Så idag är sista gången jag kommer se honom på länge, vet inte hur länge. Vet inte ens om jag kommer se honom igen, man vet aldrig vad som händer.
Det är så konstigt, liksom att säga hejdå, jag har ju fortfarande två dagar här. Usch vi försöker inte prata om det, alla blir bara så ledsna då.
Jag vet inte hur jag kommer tackla att säga hejdå till honom, kommer vara så himla weird. But you gotta do what you gotta do.


Sad face.

June 10-11

I was at Mall Of America June 10-11, so know you guys know why i didn't updated my blog.
But....it was fun, and it was so freaking biiiiiig! Unreal! I have a few photos, but they are on my camera, and my camera is in one of my 4 bags right now...so yeah, i guess i will try to find the camera later and then upload pictures here. So you have to wait a few days i guess, but i hope you will survive.
In the meanwhile you can check out their website which is here.

GRADUATION!! ; June 6

I don't even know where to start, amazing day!!!

Var i skolan lite innan jag var tvungen att vara för att mingla runt och ta kort med mina vänner.
Vid 1.50 så radade vi alla 420 (or something like that) seniors up in the hallways.
Vid 2.00 så marchade vi in (väääääääldigt långsamt) to the gym där det var FULLSATT och gick till våra platser.
Började allting med the national anthem, ofc. Efter det höll någon from the schoolboard ett vääääääldigt långt speech. Studenspeech som var grymt bra. Sen avr det dags för concert choir (vilket jag är i) att sjunga. Sen följde the Wind Ensemble up with a few songs. Sen var det Senor. Nelson tur att hålla ett tal (han är en spanska lärare på skolan) han försökte vara rolig, men liksom...det funkade inte riktigt. Sen var det en annan student som höll ett tal, världens mest irreterande röst och så himla tråkigt tal. Alla satt typ och sov, för det var så himla långt också. Efter det var det dags för vår rektor att hålla ett tal och han kunde typ inte sluta babbla, han upprepade sig typ 1000000 times. Sen var det dags för alla medaljer att delas ut ect. När det äntligen var klart så började alla diplomas att delas ut, en efter en. 45 minuter senare så var vi alla graduated from Bay Port High School.
Efteråt var det mer pictures with people, hoppas folk kan lägga upp de på facebook so I can see!!
Sen åkte jag och min hostparents och åt lunch/middag.
Direkt efter det var det dags för paaaaaatyn, ruuuuuuuuuuuuligt.

Lite bilder från graduation:1. Me and Kaylee
2. Clara and Me
3. Kim, Erin, Tab & Me
4. Tim and Me
5. Colton and me
6. People are walking in, it took forever.

My Birthday; June 2

What a great birthday!!

Vaknade upp i ett väldigt tyst hus. Går ner till köket för att fixa frukost, där står en söt liten korg med en massa olika små saker i och ett kort från Lori. Tittar runt och ser små lappar med olika texter på nästan överallt, så himla gulligt.
Möter Clara innan skolan och får 18 rosa stora ballonger från henne och ett väldigt random paket, haha, hon är så fyndig :)
När jag kommer in i min första klass så skriker min lärare "HAPPY BIRTHDAY ANNA" innan jag ens var innanför dörren. Sen var han ju också så söt att han hade köpt två stora paket med kakor till mig, haha :)
I min andra klass timme hade min lärare skrivit "Happy Birthday Anna" på tavlan, ohh, alla min lärare är så söta.
Min tredje hour så sjöng hela choirn "happy birthday" to me.
Fjärde hour så fick jag en massa godis från min lärare.
Sjätte hour var study hall och firade med mina vänner med en massa godis.
Åttonde hour var mer godis med vänner, mumma.
Lunchen var väldigt rolig, mitt bord ville sjunga för mig men jag tyckte det kändes lite awkward. Så vi delade gjorde på ett annat sätt, jag sjöng "Happy Birhday" på svenska, Erica och Alina sjöng på Spanska, Jordan och Teddy sjöng på Engelska, Andrew och Mitch sjöng på Franska och Austin och Kelsey sjöng på Tyska. En jäkla blanding, men gud vad kul det lät!!
My 11th hour var inget speciellt. Fick dock en väldigt konstigt sak av Billy, och alla var extra snälla...haha. Vi är typ 25 stycken i klassen och två av oss har samma födelsedag. Så det var min och Ben's födelsedag.
12th hour var presentations hela timmen, inget direkt "whoo"

Kvällen spenderades på en resturang (namnet sitter för långt bak i huvudet just nu) med en massa vänner. Me gusta!1. En utav lapparna
2. Erica, me and Kelsey <3
3. I love you guys, <3
4. Sällskapet i slutet av kvällen, fick ingen bild när alla var där. Men andra människor tog bilder, så får väl se till att de skickar de till mig.
5. Fick stor och nygräddad kaka och en hel resturang att sjunga "Happy Birthday" to me....awkward
6. I promise, mitt rum var rent när jag lämnade det på morgonen.
7. Orkar lägga upp bilder på alla presenter men vill kände att jag ville visa denna. Så jävla gulligt, fick detta armband av Amber. Det står "USA 2009-2010" på ena sidan och "Anna" på den andra. GULL!!!

May 25, 28, 30 and 31

May 25:
Hade reorientation på kvällen med alla utbytesstudenter i min grupp. Kändes konstigt att säga hejdå då det nog var den sista gången någonsin jag kommer se de flesta av de...

1. <3
2. <3
3. <3
4. I DID IT!
5. Random, tyckte den var gulligt.

May 30:
Var och besökte kusinerna som var i campade "up north", lol!! Strålande sol och en perfekt dag vid stranden, massa kul!

1. Julia and BIG BERTA (<3)
2. Camper...random.

May 31:
Blev middag hos kusinerna då de hade en liten "get-together" mucho gusto! Me gusta!

1. Kusiner, <3
2. Föräldrar, <3
*FLER BILDER PÅ FACEBOOK*

Om MINDRE än en vecka...

....så får jag se min älskade familj och vänner igen.
En vecka, inte ens en vecka. Usch vad tiden går snabbt, hallelujah!


Wisconsin Dells May 22

Har helt glömt bort att berätta om när jag och några andra utbytesstudenter åkte till Wisconsin Dells.
Vi började på fredagen den 21 Maj och åkte neråt till Wisconsin Dells. Kom dit runt 8 och då hoppade vi 5 utbytesstudenter i poolen och spelade en massa basketball i vattnet (vattenbasketball, haha?) och spenderade lite tid i bubbelbad.
Kvällen avslutades med en massa partis(?) av Bullshit, nya favortispelet!!

Dagen efter började ganska tidigt med en stor frukost. Efter det bar vi av oss till Wisconsin Dells där vi spenare HELA dagen i vatten. Strålande solsken och klarblå himmel (mesta delen av dagen iaf) gjorde mig lite fint sommarbrun.
That's it, nu...bilder!1. Wisconsin Dells
2. I tried to be safe
3. Stora vågor
4. Dan, Violetta, Carmello and Fritz
5. Stup!
6. Me and V
7. Fritz, Dan and Carmello
8. They have color tv, wow!

Update

på detta inlägg:

Ok, så i Måndags sa hon att hon hade ändrat tiden för Olive Garden till Tisdags (dvs igår). Jag försöker ringa henne vid typ 1 och fråga vilken tid vi skulle träffas vid Olive Garden, inget svar. Jag smsar henne, inget svar. Jag skriver på Facebook, och loggar in en timme senare för att kollat om hon svarat, inget svar. HON TOG BORT MITT FREAKING WALLPOST SOM JAG SKREV TILL HENNE PÅ FACEBOOK!!! Hon är online på chatten så skriver "Are you going to Olive Garden today or not?" Hennes svar är "No, we went last minute yesterday and we are going next week again"
LIKE FREAKING F***ING THANK YOU?!?!
Kan ju säga att vi lärde känna varandra för cirkus en månad sen så hon var ju inte direkt en av min närmaste vänner (och kommer aldrig bli!). Jag menar man behandlar inte folk såhär. Det är bara fel och väldigt taskigt.


GRATTIS PÅ STUDENTEN!!

Jag är så himla stolt över dig Storebror.

Denna dag är din dag, jag önskar jag hade kunnat vara där och fira den med dig.

Jag älskar dig <3


This sucks too btw


THIS IS MAKING ME SOOOOOOOOO MAD

En kompis skrev till mig idag och undrade om jag ville gå till Olive Garden with a bunch of friends to eat. Då min hostmamma inte var hemma kunde inte hon ge mig skjuts. Efter lite övertalning lyckas jag få min kompis att plocka upp mig då det är det enda alternativet om jag skulle gå. Hon sa att han jättegärna vilja ha mig där så när jag pratar med henne vid kvart i tre säger hon att hon ska plocka upp mig vid 5:30. 5:30 frågar jag då, menar du inte 4:30 (för hon hade sagt tidigare att vi skulle träffa alla vid Olive Garden vid 5)? Då sa hon något jag inte riktigt kunde uppfatta men hon sa att hon skulle ringa när hon åkte hemifrån.
Var klar vid 4:30 och väntar och väntar och väntar. Så tänkte jag, kanske hon menade 5:30 ändå så jag väntar och väntar och väntar. Vid 5:20 skickar jag ett sms och undrar vilken tid hon sa att han skulle hämta upp mig. Får svararet "No I changed it" I just "Changed what? The time?" Her answer "Tomorrow".
Så tydligen att hon ändrade planerna tills imorgon man hade ingen tanke på att typ ringa mig eller något sådant och säga "Hey Anna, changed plans, we are doing it tomorrow instead" No, nothing. That makes me so freaking mad!!!!


angry face

Sista dagen i BP :(

Har massor av bilder att visa er, men har inte tid att ladda upp de nu. Maybe tonight, maybe tomorrow night, maybe saturday och maybe monday. Får se hur dagarna utformar sig.

Men nu ska jag gå och njuta (och gråta) på min absolut sista dag på Bay Port High School.
Går endast i skolan till 11, sen är det grad. practice och sen picknick med alla seniors. Får se när jag återvänder hem.

Later!!


Clara gave me 18 ballons yesterday morning. It was a pain to walk around with, lol.

OCH NU ÄR JAG 18!!!!

I Sverige iaf :D

Anna som 17-åring

Inte många dagar kvar nu!
27 timmar och 7 minuter


RSS 2.0