I'm bored and have no inspiration

Du heter: Anna Ekenberg
Smeknamn: Anna Sweden Ekenberg, Sweden, Swede, Foran, Foreigner
Född: 2 Juni 1992
Skola: För tillfället: Bay Port High School
Från: Haninge
Vänster eller högerhänt: Högerhänt
Beroende av: Ringar (lite roligt. Kom med 3, nu har jag 30)
Vad tror folk om dig: Jag tror det skiljer från person till person. Men inget dåligt hoppas jag.
Vad får du oftast komplimanger för: Mina ögon och hår
Vad säger du för att imponera på någon: Haha ingen aning
Hur imponerar man på dig: Va dig själv
Brukar du skratta för dig själv: Nästan alltid
Var bor du: För tillfället: Green Bay, Wisconsin. Vanliga fall: Haninge
Trivs du där: Otroligt bra
Äger du några converse: Japp
Är du allergisk i mot något: Nej, inte vad jag vet.
Hur svarar du i mobilen: Hello
Brukar du komma i tid: Alltid
När mår du bra: När jag är runt personer som jag älskar
Vanligaste färg på dina kläder: Vitt
Favoritdryck på morgonen: Blåbärssoppa
Är du blyg: Ibland, men inte ofta
Tror du på kärlek vid första ögonkastet: Somedays I do somedays I don't
Vad skulle du göra om du vore kille för en dag: Kissa stående
Är du nöjd med ditt liv: Ja
Är du bortskämd: Ibland kanske.
Vad är det värsta du vet: När någon sårar mig
Hur mycket pengar brukar du slösa på en vecka? Det skiljer jättemycket. Beror på shoppinghumör.
Vad längtar du till: Att få se min familj igen
Har du bra vänner och äkta vänskap: Ja!
Vad är det finaste du fått: Ingen aning, har många fina saker
En speciell dag du minns: Dagen då jag åkte till USA
Vem ringer du när du är arg/ledsen: Beror på vad de handlar om
Är det okej att gråta: Always
Vad skulle du göra om du vann en miljon: Resa
Bär du glasögon eller linser: Nope
Tycker du det är viktigt att ha märkeskläder: Nej
Vill du gifta dig: Absolut
Vill du ha barn: Ja
Är du bra på att laga mat:  Det skulle jag nog kunna säga
Gillar du att dansa: Inte när andra ser!
Är du flygrädd: Nej
Vad dricker du helst när du är törstig: Vatten eller saft
Vilken är din favoritglass: Har många favoriter, beror på årstid och humör
Vad äter du helst när du ser på film: CHIPS!! (eller här popcorn)
Har du tandläkarskräck: Nej
Är du morgon- eller kvällsmänniska: Både och
Vilken ögonfärg har du: Bruna
Röker du: Nej
Hur ofta tränar/motionerar du: Tankarna är många, men träningarna är få
Senaste låt du hörde: It Feels like home to me
Vad gör du på helgerna: Är med vänner
Vad ska du göra nu: Göra klart min presentation och försöka få tag på mamma :)


Jag för några dagar sen

BAJS!

Skrev värsta mega långa inlägget. But whatever I guess. Nej, det är inte whatever. FAN vad irreterad jag blir.

Var inte direkt något viktigt inget roligt att läsa. Bara att jag har (hade) så himla mycket tankar i mitt huvud och ville bara skriva av mig. Nu när jag gjort det känns allt bättre och känner inte för att skriva om allt.
Fan hatar när det händer.

Fast kan sammanfatta det ändå om ni är nyfikna (och roligt för mig att blicka tillbaka och minnas lite tankar).

 • Året började med bara min pappa då min mamma jobbade till 10, så såg henne bara på Lördagar och Söndagar. Vilket gjorde att jag inte riktigt lärde känna henne och vi oftade hamnade i lite små konflikter. Nu är det tvärtom bara min mamma och jag. Var lite osäker i början då vi inte riktigt kommit överens. Men har ni insett att vi passar nästan lika bra ihop som skosnöret i skon. Synd att vi upptäckte det nu och inte tidigare.
 • Graduation nästan vecka kommer sakna mina vänner som FAN!
 • Skolan veckan har känts som Fredag varje dag, älskar den känslan. Har dock haft så jävla mycket läxor och projekt , grupparbeten ect att lämna in.
 • Hade en grupp presatation idag vilket inte var den bästa då ingen av mina gruppmedlemmar hade gjort något så slutade med att jag gjorde typ hela presetationen.
 • Var lite ledsen på bussen (mest irreterad av ovanstående orsak, min sista klass för dagen) så min busschafför frågade om någonting var fel (är den sista kvar på bussen som jag och min busschafför snackar väldigt mycket med varandra) och då berättade jag att det bara var så mycket just nu. Då sa hon "I hope this can make you happy. I taked with the sub from yesterday (vi hade en sub på bussen och jag brukar alltid hjälpa alla sub:s hur det ska köra, vart det ska stanna osv då jag ändå är den sista av) and he said to me: "You know the Swedish Girl on your bus? She is amazing, she helped me so much. Promise me that you will say thank you to her from me" And then I answered him "I know she is wounderful and I will miss her so much"" Det fick mig typ att vilja gråta, 3 gånger har jag kvar med Amy (min chafför), endast 3 mer gånger kommer vi prata med varandra, skratta med varandra, dela våra problem med varandra. Usch var jag kommer sakna henne :(
 • Förutom läxor denna vecka så har ju toppen över i:et varit, Re-orientation (vilket är ett möte med en massa information för ens hemgång), track-meet, talen-show, fullt upp varje kväll. Skulle iväg med Lori idag också med kände att jag bara ville vara hemma. Ville iväg på ett sätt för att få tankarna på annat med känslan att stanna hemma och bara ta det lungt vägde mer.
 • Här hemma nu ensam satt jag med världens huvudvärk. Tappade upp ett bad och la en ansiktsmask för att försöka slappna av och bara tog det lungt. 5 minuter stod jag ut sen hoppde jag upp. Ville städa mitt rum, men varför städa när jag kan möblera om? Flyttade tillbaka soffan och sängen tillbaks var de var när jag kom. Var en jävligt jobbigt workout då de var väldigt tunga och det är väldigt trångt när man försöker flytta allt. Med en stor golvsyta öppen tänkte jag att jag kan försöka börja packa. La ner allting jag visste att jag inte skulle använda någonting mer. Vägde de och insåg att jag varken har mycket vikt eller plats kvar. Kommer behöva skicka en del hem , vill bara skicka denna helg så det är hemma när jag kommer hem. Men vad ska jag skicka och vad ska jag ta i min resväska? Tänk om jag behöver det....i need a break. Ska försöka fortsätta on Söndag, I need help too.
 • Lite roligt med byebye-mötet (re-orientation) jag var på. De hade bilder från alla olika "utflykter" vi gjort. Såg en gruppbild från välkomstmötet vi hade. En roligt sak jag då upptäckte var att jag hade samma klänningen på mig på välkomstmötet som jag hade på mig på byebye-mötet. Den ännu mer roliga med detta är att det är de enda två gånger jag har burit den klänningen under detta år.
 • Om tre veckor är jag hemma i Sverige, tre veckor. Det är ingenting. När ska jag ha tid att säga hejdå? Måste man säga hejdå? Kan inte alla bara följa med mig hem till Sverige? Vill inte lämna, vill bara här. Vill hem till Sverige också. USCH!


Kort summering, om du tycker detta är mycket skulle du ha sett orginal texten. Men som sagt inget riktigt intressant för er att läsa. Ville bara lätta på mitt hjärta.

Tills vi hörs nästa gång

Kolla in denna video!


Här sitter jag

och äter iskall glass med nötter, jordgubbar och peanutbutter choklad chips. Mumma!
Behöver svalka ner mig lite då det varit 85 degress today (29 grader) och jag har typ svettats ihjäl.
MEN tydligen tyckte inte vädret det var tillräckligt varmt så imorgon kommer det vara 90 degress (32 grader!!) jag kommer typ DÖ i skolan. Hoppas AC fungerar nu, förra veckan var det tydligen något fel på den och skolan var olidligt varm.
And btw, Emily och Abby ville spela tennis imorgon efter skolan, men jag tror inte de är så svåra att övertala att spela en annan dag istället då de kommer inse hur freaking hot it's outside.


MUMMA!


Bilden visar att det ska regna men jag gissar att det inte kommer regna en enda droppe. De sa nämligen att det skulle regna idag också...men man vet ju aldrig.

Season Finale in Grey's Anatomy

I mean it is not even funny.

Bilder och text från: 4, 12,14,15, 18 & 19 May

Lite random datum men det är bara att jag ville berätta lite om de dagarna. Alla andra var bara helt vanliga med skola.

May 4: Har ingenting att skriva bara bilder. Hade morgonmatte med Jordan, som alltid. Är riktigt kul faktiskt och mycket bra för våra små hjärnor.

Jordan är i full gångThis just doesn't make scene. Jag skrev "Sweden" på tavlan, dagen efter hade någon skrivit "Hallå" och "Tjena" och har ingen om vilka/vem som skrivit det...

May 12: Var på min lillkusins soccergame, hennes lag vann med 2-0. Hurray!!May 14: Skola som vanligt under dagen men hela kvällen spenderades hemma hos Amber med en stor hög av vänner. Singstar, spoon, mafia, tjuv&police and mario cart var bara några av spelen/lekarna som vi attempt during the night. Mucho funno.


Into the song.

Abby thought she was a superstar, but she is not.


Winner of Spoons
Loser, *buhu*
We are so random, but I like it.

May 15: Idag så var jag och shoppade med Lori (my hostmom) lite kul att precis när vi skulle backa ut bilen så kommer Karina och Tab lite random och undrar om jag vill hänga med de. Men ville spendera lite tid med min hostmom så åkte och shoppade istället (mycket bra beslut!)
På kvällen var det något som kallas "Senior Guys Pageant" vilket är som en talent show för seniorguys (dock var det endast ten I think) men amagad, så roligt det var! Kim har en massa bilder, men jag spelade in hela showen så ska försöka göra en liten film av det och sen ladda upp här.
Efter the talent show så åkte jag, Kim, Tab och Karina och åt på Taco Bell, kärlek <3 Efter det åkte vi hem till Tab och hade en bonfire med en grupp av vänner. Mucho trevligt. Natten spenderades framför en massa snacks och gossip och lizzie mcguire the movie, lol :)


Så snygga! Karina, Moi and Kim


I bring you fire!

I don't even know what to say.

May 18: Var på mina andra lillkusins baseballgame, äntligen så förstår jag hur baseball reglerna fungerar!!
Vet inte om de vann eller inte eftersom vi inte stannade till slutet.

My cousin in orange. Riktigt grymt pitchare, no kidding!!!

May 19: Hae min sista amerikanska concert, riktigt tråkigt. Men det var nog våran bästa concert av alla, fy sjutton vad vi rockade!!!

1 month, 5 hours and 23 minutes

Left in the U.S :-(
Tiden går så snabbt...

Saker jag kommer göra när jag kommer hem

 • Pussa jättemycket på min familj
 • Pussa jättemycket på mina vänner
 • Gå långpromenader med min hund
 • Bada i ett badkar
 • Åka buss och tunnelbana
 • Prata svenska
 • Äta svensk mat
 • Äta lösviktsgodis
 • Äta riktig choklad (marabou!)
 • Gå på krogen (18, you know, who!)
 • Gråta lite av saknad efter mina amerikanska vänner

I Love You All <3

To be continued

Ball weekend

Here we go!

Fredag; Hade tänkt att spendera största delen på trackmeet (et) som var vid skolan. MEN det blåste som sjutton, spöregnade som bara den så meet(et) blev inställt.
På kvällen kommer jag inte ihåg vad jag gjorde, någonting gjorde jag i alla, but anyway.

Lördag; Vaknade upp vid 5 (AM), liksom, är du seriös? På en helg, but what to do. Behövde ändå gå upp klockan 7 för klockan 8 behövde jag vara utanför dörren. Skulle åka till ett Amish Village med min IEC grupp och se hur de bodde. Riktigt fascinerande faktiskt, gör allting för hand, ingen el.
På vägen hem somnade jag i bilen, bra var väl det då jag visste att jag inte skulle få mycket sömn under nattens gång. Hem, hopp in i duschen sen fixa håret lite snabbt och på med klänningen, sen från ingenstans stod Carrie utanför dörren och väntade på mig.
Hem till Clara och plocka upp henne sen åkte vi tillsammans hem till en kompis och tog massa fina bilder. Sen åkte vi till en resutrang och åt mat, av alla resutranger så hade de valt exakt samma resturang som jag var på during Prom. Men, det hade god mat so whatever.
Sen bar det av till LAMBEAU FIELD (!!) för att dansa häcken av oss. Gud så roligt det var, a real blast. Vi var de sista att lämna sen var det raka vägen hem till en kompis för bonfire. Blev dock inte kvar allt förlänge då in skjuts behöve bege sig hemåt och jag visste att jag behövde gå upp tidigt.

more pictures on facebook..

Bild 1: gänget som sakta med säkert förökade sig
Bild 2: Alla tjejer
Bild 3: Clara, Jag & Carrie <3
Bild 4: Jag och Katie
Bild 5: Bästa utbytesstudenterna på BP ever!!!

Söndag; Spendera halva dagen nere hos Tim;s familj för att spendera morsdag. Den andra halvan av dagen spenderades hos Lori:s familj för att spendera morsdag. Kan meddela att jag kraschade när jag kom hem, tidigt och skönt. Aldrig känts så bra att få ligga ner och sova ;)


MOTHER!

Happy Mother's Day!
I Love You <3

Left To Tell

Just nu pratar vi om The Genocide in Rwanda in Social Studies. Mycket intressant ämne kan jag meddela.
Idag fick vi även möjligheten att prata med författaren av "Left To Tell" som skrevs av Immaculée Ilibagiza över skype. Immaculée är en av få Tutsis som överlevde the Genocide.

Innan vi pratade med henne så läste våran lärare några utdrag från hennes bok. Av det jag hörde tyckte jag den verka jätteintressant (älskar självbiografier!). Så efter skolan sprang jag till skolans bibliotek i hopp om att ingen hunnit låna det enda exemplaret de har.
Turen var på min sida och boken är nu min , i några veckor i alla fall. Dock kommer jag inte behöva veckor då jag redan läst halva boken på 4 timmar. Kunde inte slita mig, så röranade. Det är helt sjukt vad de gick igenom.
Jag rekomenderar den boken verkligen. Hoppas ni alla har någon tillgång till att läsa den!


May 5

Dagen började inte bra. Måste ha stängt av min väckarklocka imorse så vaknade 20 minuter innan jag behövde vara ute från huset påväg till skolan, inte kul.
Första lektionen var dock bra, fick reda på att jag var den enda i min matteklass som fick 100% på matteprovet vi hade igår.
De andra lektionerna var som vanligt inte nytt. Dock i min SMAAHC så hade vi ett test och det gick väldigt bra, hade inte pluggat alls men fick ändå bäst score med 3 fel!
Hade även ett test i Law, det pluggade jag till men hjälpte det...? Nej, inte riktigt, blandade ihop alla möjliga terms and so on, but what ever.

Igår btw hade vi våran 3 Tornado Warning på två veckor :S. Det åskade och blixtrade och regnade så jävla mycket igår kväll, helt sjukt.
Idag hade vi ingen Tornado Watch/Warning men det blåste, fruktansvärt mycket. Såg precis på nyheterna att det blåste 44 MPH (19.67 m/s). Det var svårt att stå på en punkt utomhus kan jag meddela. :P

But anyway,  har inget direkt roligt att berätta. Skulle ha åkt till Six Flags on Friday men det blev inställt för att det inte var tillräckliga många anmälda, så himla tråkigt :(

April 30

Så fick alla färska studenter äntligen sätta på sig sina studentmössor.
I wanted to be just like them,så jag satt en mössa på huvudet även jag.


Man blir lite konstig efter ett år i USA.

Plutt!

Mom it is the light, it is the light...


Mom, you know what?

Jag ska ut och springa nu.

Haha, I love you <3

Tornado!!

Last week Tuesday during school så hade vi en såkallad Tornado thrill. Först var det bara en Tornado Watch men den vid 1.15pm blev det till en warning. Då behövde vi alla gå ut till the hallways, så långt bort från fönster vi kunde och sen sitta där och vänta. Nu hade vi "turen" att tornadon passerade oss, så vi behövde bara sitta in the hallways och vänta i typ 20 minuter. Hade Tornadon träffat oss hade vi behövt sätta oss på huk med huvudet mellan benen och händerna för öronen (läskigt!)

But anyway, that was once-in-a-life-time-moment, I thought. Men nej, idag hade vi en Tornado watch too, de sa att den skulle slå till runt 8pm. Men sen hörde vi inte så mycket mer om den.
Så jag åkte till the Mall med Amber och Kacie (kände inte att åka om vi skulle bli stuck in the mall). Men när the Tornado watch slog om till en warning kände vi alla tre att vi hellre var hemma om Tornadon skulle slå till.

Så nu ligger jag här hemma i soffan med blixtar och spöregn utanför och försöker öva på mina sånger jag måste framföra i State Solo Ensemble. Det hjälper ju inte att jag knappt har någon röst men får väl hoppas på under att min röst kommer vara tillbak till imorgon bitti.

HAPPY VALBORG !!!


Dagens outfit

RSS 2.0