The Musical

Är så jädra nervös över min audition to the musical tomorrow.
When I wake up tomorrow I hope to see a lot of "good luck" comments! ;-)

I am gonna pee in my pants. And I am nervous now so I wonder how nervous I will be tomorrow!

My weekend in pictures1. Football...... @ Thanksgiving 1
2. Skriver shoppinglistor. @ Thanksgiving 1
3. Cookies! @ Thanksgiving 2
4. Kyle and Camryn @ Thanksgiving 2
5. Trötta gänget @ Black Friday
6. Kö utanför Khol's @ Black Friday
7. Press in i butiken @ Black Friday
8. Det ni ser där nedanför är en lååååååååååååång kö! @ Black Friday
9. KÄRLEK @ Black Friday
10. Paige is shopping on her own way @ Black Friday
11. Bilen var proppad! @ Black Friday

Fredag 11/27 BLACK FRIDAY

Skrivet 10.00pm Fredag 11/27.
100 dagar i USA IDAG!!!!

Ok, idag så ringde mitt alarm 1.30AM. Trodde jag skulle vara tröttare än jag var, men nej, så det var inte så svårt att komma upp ur sängen.
Någon frukost fick jag knappt i mig, man är inte direkt sugen på mat så tidigt på morgonen. Tre kvar senare (blev lite senare än tänkt) så sitter jag, Lori och Camryn i bilen påväg mot Appelton. Dock fick vi ett stopp påvägen vilket var hemma hos mina värdkusiner Shay and Paige som hade ändrat sig och ville följa med oss i alla fall så tidigt.
När vi kom fram till vår första butik så möts vi av en jättekö. Först hade vi tänkt sova ett tag i bilen men inte efter vi såg ön då var det bara att gå ut och ställa sig i kö i kylan. Eller de var varmare än vad de har varit de senaste dagarna.
Runt 40 minuter senare så öppnas dörrarna och gud vad folk puttade, har seriöst aldrig varit så klämd. Sen att de bara öppnade två dörrar istället för sex var ju inte direkt det snällaste heller.

Vi sprang runt som galningar för att hinna först till de saker vi behövde. För vissa saker har de ju bara x antal av och vi var inte direkt de enda som ville ha de sakerna.
Sen stod vi i kö i typ 1 timme, sen rörde sig knappt överhuvudtaget, gick så himla långsamt!!

Tog bilen till nästa stop, Walmart, SHIT VAD MYCKET FOLK!!! OCH VILKA KÖER, helt sjukt! Dock hittade Paige en kassa på sidan som folk måste totalmissa för den var jättekort (lucky us!). På Walmart var det i alla fall typ bara in och ut, kunde knappt andas för det var så mycket folk, stackars de som jobbar där.

Sen körde vi vidare mot "The Mall", att det skulle vara så mycket människor därinne 05.30 på morgonen trodde jag aldrig, men så fel man kan ha.
Där gick vi runt i alla möjliga affärer och plockade på oss allt för mycket saker. Trodde jag var ensam om att köpa lite för mycket, men nej, det var jag inte, haha. Det är svårt att låta bli när nästan alla affärer har 50% rea eller mer på allting.

Runt 10.00 begav vi oss iväg för att äta frukost. Jag trodde då äntligen att jag skulle få åka hem och sova. Men nej vi har glömt bort att köpa saker så det blev tillbaka till "The Mall". Haha, vi är helt sjuka!
Men två timmar senare var vi i alla fall påväg hemåt, släppte av Shay och Paige hemma hos de. Sen när vi kört i ungefär 5 minuter så ringer Shay och säger att hon glömde en av hennes påsar i bilen, så det blev bara att vända.
Sen kom Camryn på att hon ville åka förbi Target påvägen hem, så det blev ännu ett stopp.

Men 12 timmar senare (från när vi startade) så var vi hemma, trötta som sjutton.
Så det blev en dusch och sen däckade vi alla lite överallt.

Vaknade upp och åt middag sedan åkte vi hem till några kompisar till familjen och badade bubbelbad, jätteskönt avslut på dagen.


Förlåt för långt inlägg!!

Bilder kommer, har de inte på datorn än och jag ska iväg nu!

Torsdag 11/26 THANKSGIVING

I Torsdag var jag då på min första thanksgiving. MYCKET GOD MAAAAAT, så himla gott. Packersmatch på Thanksgiving, var väl lite tråkigt då de flesta hellre satt och kollade på matchen än att umgås, men men vi vann så :-)

Men medan pöjkarna satt och kollade på en match mellan Cowboys och.... (glömt bort vilka) så satt vi tjejer med alla möjliga magasin från alla möjliga affärer. Alla (typ) affärer har skickat ut "black-friday-prices" så vi satt och kollade igenom allting och skrev upp vad vi skulle handla dagen efter.
Det var helt sjuka priser på vissa saker, skrivare för 5 dollar, 52'' tv för 200 dollar. SJUKT!

Vi kom hem relativt sent och var jättetrötta. Så vi slocknade innan 10, haha. Men sen tvingade inte vi oss själva direkt att vara uppe heller då vi skulle upp bara några timmar senare, :-P

Bilder kommer, har de inte på datorn än och jag ska iväg nu!

Nu ska jag sova

tidigt I know.
Men 2am imorgon ska vi ut och "Black Friday"-shoppa. Det kommer bli GAAAAAAAALET (kul) haha!

Fan vad vi är taggade här hemma! Armbågarna är slipade.

Hörs imorgon, om jag lever, för tydligen är det folk som blivit inlagda på sjukhus för livshotande skador efter de har varit och shoppa på Black Friday x)

HAPPY THANKSGIVING!!!

:-D

Sen uppdatering, I know!

Men igår hände inget speciellt överhuvudtaget som är värt att nämna. Eller Clara bytte biologi till study hall och sitter brevid min snygging, lite avundsjuk?!
Eller Loris sister and aunt var hemma hos oss igår kväll. Loris systers man fyllde 40 idag så vi bakade hans tårta här hemma. Lori har bilder medan tårtan höll på att trixas ihop, kan visa när jag fått de bilderna.


Idag har jag varit i skolan i 3 timmar, lite onödigt. Och tydligen räknas inte detta som en dag eftersom de inte serverade lunch, varför skulle vi då vara i skolan? Tydligen är det första året de gör en halvdag innan Thanksgiving, dåligt!
Istället kunde vi väl gå typ hela dagen och äta lunch och räkna denna dag om en dag och så kan vi sluta skolan en dag tidigare. Eller vad gör det? För vi ni vad, vi tar graduation på en söndag, japp en S-Ö-N-D-A-G, kom igen lixom.

Efter skolan idag så hade jag och en tjej bestämt att vi skulle träna dans, sång och drama inför audition på måndag. Men sen snackar jag med Clara under dagen och då ska några hem till henne och träna på allting. Velar lite hur jag ska göra. Men skickar ett sms till Clara och undrar om jag kan följa med henne hem också. Får inget svar.
Efter skolan så letar jag efter Clara och Hanaa (den tjejen jag bestämt med först) men hittar ingen. Ingen svarar i telefon heller.
Missar min buss, toppen! Hanaa ringer, hon är fortfarande i skolan. Är med henne i typ 3 minuter tills henne mamma kommer och hämtar henne.
Ringer Lori som säger att de inte kommer vara hemma förens 2pm, så måste hitta a ride home. Klockan var då förövrigt 11.30.
Ingen är kvar i skolan förutom jag, har aldrig sett skolan så öde. Så vet ni vad jag gör, hade dock inget val, jag börjar knatta hemåt. Längs vägen, hatar att gå så nära bilar som kör farlig snabbt.
7 km senare är jag hemma med väldigt trötta ben. Nästan precis när jag kommer hem så börjar de spöregna. Vilken tur man kan ha, regnade innan och efter jag vandrade men inte medans, who!

Tog en powernap på typ två timmar, jag börjar seriöst bli sjuk (på riktigt) mår inte riktigt bra. När jag vaknade upp hade Camryn kommit hem, :-)
Vi (alla) åkte sedan till choacher corner där vi firade min hostmothers sisters husband. Det var en kille där som var så äckligt lik Kevin James (Doug Heffernan, from King of Queens) Vågade dock inte gå fram och fråga då han verkligen var sjukt lik. Tänk om det var han liksom :-P
Det var mycket trevligt i alla fall och tårtan var god!

Skulle ha gått på något party med några vänner nu ikväll. Men jag tror jag vet vart partyt var och det verkade inte som något bra ställe att vara på. Så jag backade ur för jag vill inte hamna i trubbel, *duktig flicka*.

Men nu ska jag sova, ska upp tidigt imorgon och fixa mat inför THANKSGIVING!
Vi hörs,


Såhär såg det ut när jag gick.


Och såhär såg jag ut


Tårtan!DÅLIG bild på hur det såg ut i "toaletten". Det var verkligen disgusting i verkligenheten.Kevin James

Powernap

Tog precis en powernap på 3 1/2, way to go Anna! Kommer säkert kunna somna inatt....oh.

BTW, så hatar jag matte mer en någonsin nu. Pluggade som en dåre (för en gångs skull) för att verkligen försöka klara matteprovet förra veckan. Klarade jag det? Nej, total FAIL! Det var ju bara onödigt att jag pluggade överhuvudtaget.

2009 American Music Awards

Am I the only one that is looking? Or it is over in 6 minutes so if you don't already looking, I am sorry but it is to late to start looking now.
Taylor Swit just won "year artist" so yeah now you guys know that, lol.
Withney Houston did a live performance her first live performance in five years, pretty cool. Lady Gaga:s performance was wierd as always. Kelly Clarkson was cute (as always!). And yeah it was a good night and now is over.

Goodnight!

Lördag 11/21

Idag har jag och 5 andra utbytesstudenter varit på Jul(!!)parad och shoppat med vår IEC Ann.

Fick ingen julkänsla alls av paraden, November, 15 grader i luften, strålande sol och ingen snö = inte jul än. Så nej, det funkade inte riktigt.
Sen åkte vi till Appelton och shoppade, hittade N-A-D-A. Var verkligen inte på shoppinghumör överhuvudtaget, men what to do. Hittade jättesnygga klockar som hade 75(!!)% rea, men de var förstora och det är klockor man inte kan göra mindre , så det var surt!

Slocknade i bilen påväg hem, var måttligt trött. Hemma så tog jag en snabbdusch och sedan åt vi en brakmiddag här hemma, supergott!

De få timmarna som var kvar av kvällen kollade jag och Lori på "My Sisters Keeper" and "The Ugly Truth". Båda är verkligen värda att rekomendera, sjukt bra!
En sak som skrämde oss lite mitt under "the ugly truth" var att hela rummet helt plötsligt blev jätteljust och sedan blev det kolsvart igen. Kollar ut och ser att det går två personer med en ficklampa och letar efter någonting (och det var ingen dålig ficklampa, lyste nästan som solen...stark som satan). Vi ser sedan en bil som är parkerad utanför vår gargeuppfart, vi kollar på varandra med skräcken i ögonen. Men vi ser sedan att det är en polisbil så det var "lugnt" och man kan säga så. Det var ingen inbrotttjuv i alla fall!


Stor Julstrumpa


Tjejer


& Daniel& Anna

22 November idag

Någon som vet vad de innebär? ;-)

Jag vet i alla fall två då jag fått mejl från de! <3

Kort videobloggNågon skrev att man hör nästan ingenting alls och nej jag vet det. Min kamera suger då det gäller att spela in video. Har höjt ljudet 100% i Imovie men det är inget mer jag kan göra. Har skrivit förut att ni får höja väldigt mycket för att höra vad jag säger, så jag säger det igen HÖJ LJUDET.

Skrivet igår fredag 11/20

Idag var jag i skolan som vanligt. Inte särskilt hände, failade på matte provet, som vanligt.

Fick låtarna till musical audution, ;D

Var lite med Kim efter skolan, sedan skjutsade hon hem mig. Hemma så åt jag middag, kollade på inspelade finalen av project runway (så nu vet jag vem som vinner!!) och dammsög. Sen kom clara och så åkte vi hem till henne ett tag för hon behövde äta.

Sen skjutsade hennes mamma oss till the cinema där vi mötte lite vänner både kända och okända ansikten. Var jättemånga andra Bay Port students där förövrigt. Och en kille jag spanat in i skolan var där med sin familj, oooooh han är så snygg. Ni ska bara veta hur fina ögon han har, när de mötte mina trodde jag att jag skulle dö för ett tag, hihi.

 

Vi såg New Moon förövrigt. Hetaste samtalsämnet i skolan denna vecka, asså skämtar inte. Människor gick runt med "team Edward" eller "Team Jacob" tröjat, kom igen liksom.

Sen när filmen började så började ju alla "fans" skrika som sjutton. Ännu värre första gången Edward visades i bild eller Jacob. Jag är inte förvånad om jag fick hörselproblem, lol.

 

Efter filmen så velade vi om vi ville åka och äta någonstans eller åka hem. Men hälften av oss var trötta och hade ont i magen (efter alla popcorn) och klockan var relativt mycket, så det blev att åka hem.
Var jättetrött så somnade nästan precis innan för dörren, nästan.En liten del av av de jag var med, någon, Ashley and Brittney.


Sen självklart denna brud också, Clara <3 Gush vad jag kommer sakna henne.


Men nu 7 timmar senare så är jag uppe. Måste klä på mig för om 25 minuter så kommer Ann (min IEC) ich plockar upp mig. Sen ska vi och andra utbytesstudenter kolla på någon parad, så ja...vi hörs senare :-)

stress

Förställ er att ni har massor att göra, tror de flesta inte har något problem att förställa sig det, vissa kanske inte ens beshöver förställa sig.
Men anyway, ni vet när ni har massor att göra och stressen kryper i fingrarna. Ni vill bli klara med allting få lite lugn och ro.
Men problemet är att just nu kan ni inte göra någonting åt saken. Ni måste vänta, vänta tills ni kommer till skolan/jobbet.
Så har jag just nu, hade jäääääättemycket att fixa till idag. Har fixat allting jag kan fixa men dock har jag massor kvar. Men jag kan inte göra någonting åt det nu. Måste vänta tills jag kommer till skolan. Jag hatar det. Kan sitta just nu i lugn och ro men om 15 minuter så kommer jag springa runt som en galning för att fixa klart allting.
Ooooooh.
Men sen är det heeeeeeeeeelg. Som jag har längtat.
Bara 19 dagar kvar med matte och kemi också, sen slipper jag det, Y-E-S!

Tre månader i staterna

Tre hela månader, helt saaaajk! På ett sätt känns det som jag har varit här längre än tre men på ett annat känns det som jag varit här kortare.
Tre månader , det är inte lite, det är 1/4 av ett år. S-A-J-K!
Vill inte tänka på att jag bara har 2/3 kvar, ops nu tänkte jag på det i alla fall, lol. Jag är så himla rulig. Ojojojoj.

New Moon premiär, hetaste samtalsämnet i skolan just nu, LOL! Vissa är helt galna, de har köat för att få första rads platser ect.

Haha, jag är så random just nu.

Katie and Alyssa today when we were playing bowling :-)


Today is: World bad day day

Skrivet i en av mina klassrum idag och det stämmer så bra.

Orka denna dagen, orka allting.

Är så sur på...
  • människor som tror att de kan göra vad de vill.
  • människor som inte förstår när jag menar allvar.
  • kemin just nu för vi bytte platser idag och nu sitter jag helt j*vla ensam. Om inte kemin har gått dåligt tidigare så kommer den ju göra det nu i alla fall. Jag känner mig som en ensam liten tjej utan vänner när jag sitter där helt själv. Alla pratar med sina bordkompisar, jag också såklart, med min kompis spöket Laban. Eller inte.
  • en tjej jag gör ett projektarbete med som inte gör ett shaaaaait! Jag försöker få henne att göra saker men det enda hon säger är typ "whatever, how cares?" and lalala. GAAAAAH!
  • min mattelärare som gör narr av klassen hela tiden. Till början såg vi det alla mest som ett skämt. Men nu börjar han gå över gränsen och säger taskiga saker typ hela tiden.
  • min social studie klass som snackar hela j*vla tiden. Sen så är ju alla almänt korkade i den klassen också. "What do you know about the Russian Revolution?" my teacher asked."That it was in Russia and it was a revolution, lol" I say. "Do anyone know where Russia is?" my teacher asked. "Between Europa and Asia?" the guy said. And yes he was serious.
Men ja, annars är allt toppen.

ANTM

Jag vet vem som vinner Americas Next Top Model, do you now?


I am hooooooooooome

05.09 pm

Nu
är jag hemma, sköööönt. Är så himla trött, lite konstigt då jag sov 10 timmar inatt. Förstår ni 10 timmar, haha bra jobbat Anna (Y).

Vi hade blockday today in school. Så jag hade bara Matte, Choir, Study Hall och ML.
På matten spelade vi jeopardy för att se så vi kunde allting inför vårt test på Fredag. Kan meddela att vi inte kunde allting...

På choirn sjöng vi och så sjöng vi och så sjöng vi ännu mer. Men det är sååååååååååå kul.
Hade ingen study hall hade choir-lessen instead. Det är 20 minuter varannan vecka man sjunger själv med vår lärare. Dock så fick jag vänta 45 minuter innan det var min tur, men jag var inte själv att vänta. Det var folk som gick till choirn för att äta för de inte ville sitta i matsalen. Så vi satt där och sjöng, dansade och skrattade.
Sen var det min tur och nu sitter en av låtarna klistrade i min hjärna, och det känns toppen. Killen som skulle ha varit efter mig var sen så jag fick massor av tid, det gillas (Y).
De resterande 20 minutrarna på lektionen spenderade jag med några killar i min choir som precis som de killarna innan min choirn-lesson satt och åt vid choirn istället för matsalen. Så vi sjöng och skrattade (ingen dans för vår del....).

På ML så var det en tjej där som snackade om Islam. På tal om ingenting så berättar hon att hon har bott i Holland och England.
Vår lärare frågar då om det är någon som varit i Europa. Jag räcker då (såklart) upp handen och allar börjar skratta. Sen så säger jag:
"Have you been in Sweden"
"No, I have never been there"
"Ok, to bad for you, it is a nice conutry."
Så skrattar alla igen, tror jag. Eller så var det något annat jag sa som de skrattade åt i alla fall. Jag tror att mitt misstag jag gjorde för en månad sen är bortglömd.

Nu kommer det roligaste från hela dagen:
När jag var påväg till bussarna så ser jag en lapp med "Musical Dance - again. For you that missed the last time or just want to dance. Wednesday November 18th 2.45-3.15ish PAC". Jag kollade på min mobil, 18 November 2.46. Buss eller dans? Eh, go for it Anna. Run. Så jag sprang till PAC där de precis gick upp på scenen. Vi gick igenom dansen typ hundra gånger, det mesta satt efter första gången men det var en sak som verkligen inte funkade för mig. Det är den delen man använder sina armar och ben samtidigt väldigt mycket och det är något jag är väldigt dålig på!
Efter det gick jag och skrev upp mig för audition så November 30 2.55 Sing/drama audition and 3.25 Dance audition.
Jag var sedan på min väg mot entren för att ringa hem och tigga skjuts. Då ser jag två killar som står och övar på dansen från musikalen också den delen jag har svårt med !! Jag säger "Hey, I hate that part of the dance" de vänder sig om och liksom umh...who is that? De sa det inte men deras blickar sa, haha.
Men de hjälpte mig i alla fall med den delen av dansen så nu j*vlar så kan jag den. Vi stod där och dansade tillsammans minst 40 minuter, haha det var jätteroligt.

Påminnelse till mig: Snacka med Mr.Pufall and Mr.Martin tomorrow!

En ny sång vi sjunger i choir:n


FARMOR, <3

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!
Alla här hälsar "Congrats" !!

Jag saknar dig, <3

Raaaandom Anna

Skolan idag kan ta sig där bak....ibland orkar man verkligen inte. USCH.

men nu mot kvällen har allt varit så himla bra. Lori och Tim har fått se min övertrötta sida, dvs jag skrattar åt allting, jag pratar om helt random saker och är allmänt rolig. De har skrattat sig till tårar här hemma åt mig (på ett bra sätt). Vi har pratat om allt möjligt också.
Jag känner att jag verkligen kan lita på de. Jag kan berätta (nästan) allting för de. Det känns såhääääääääääääääääär bra.

Ligger just nu och tänker på vad som händer i veckan. Började precis tänka på Fredag då jag och några kompisar ska på New Moon premiären (bara för att!). Min kompis skulle boka biljetter och förhoppningsvis har hon gjort det också :-)
The blinde side har även premiär på Fredag, en film jag bara M-Å-S-T-E se. När börjar den gå i Sverige, någon som vet och är det någon som ska gå på den ? :-)

På lördag ska jag vara på någon slags parad, fattade inte riktigt vad Ann(min IEC) sa, men hon sa att det var roligt så jag hoppas det.
Linnea, ska du också dit? :-)


Dagens bild: Willow Pillow ville köra.

Mamma,

Imorgon när jag kommit hem från skolan spikar vi då. Försök att inte somna innan ni snackat med mig, ;-)

DH today

Amgaaaad, det var så amazing today!
And now I have to wait two (!) weeks for next episode, I can't waaaaaait!

Familjen!

Mamma & Pappa:

Heeeeello, :-)

När kommer ni hem på Tisdag? Finns det någon möjlighet att vi kan snacka på tisdag eller onsdag? Behöver slut fixningen på resan till Grand Canyon. Så ju tidigare vi kan snacka desto bättre, :-)

<3

Bror:

Tjooo,

Har du också möjlighet och snacka med mig någon dag? Kanske när jag snackar med mamma och pappa.
Vi måste snacka om, om du kommer hit. I såna fall när du gör det osv. Så jag vet vilken vecka som passar bäst att jag åker till Grand Canyon.
Ok, ? :-)
I miss you, <3

Nu gäller det att min bror läser detta också. Om inte, kan någon vara en jättefin människa och säga åt honom att läsa? :-)Familjen Charmig (+ fotografen Pappa Charmig)

Bilder

Har glömt lägga upp bilder från brunchen jag var på med några vänner i Onsdags.1. Jacki and Nicole
2. Kim
3. Tabitha
4. CJ and Karina
5. Såhär mycket lämnade Tabitha
6. Såhär "mycket" lämnade jag.


Idag har jag varit och samlat mat åt en familj min och den andra multi. lit. klass sponsrar nu till Jul.
Det är en familj med 10 barn så de är sammanlagt 12 personer, stoooor familj! Vi har fått ihop massor av pengar vi ska köpa kläder för. Idag fick vi mer än 6 stora kundvagnar FULLA med mat. Sen är en tjejs mormor/farmor tandläkare så vi kunde bli sponsrade med hur mycket tandborstar och tandkräm vi ville. Who!

Ni kanske undrar hur vi kunde få så mycket mat idag? Jo, vi stod utanför Piggly Wiggly (en mataffär) och gav en lapp till alla som gick in i butiken. På lappen står det att det vad vi höll på med och om de kunde köpa en (eller flera) matprodukter som vi kunde ge till denna familj.
Och folk vad så snälla. Vissa gav "bara" en sak, vissa gav oss stora kassar av mat.
Jag har även fått höra
"I like your boots"
"I like your jeans"
"I like your hair"
"I like you"
today medan jag stod utanför affären. Haha, :-)


Detta är på min sida efter typ en timme. Sen stod Rachel på andra sidan med minst lika mycket.

Mr. X

Ok, nu tar jag tiden att berätta för er om gårdagen.

För tre dagar sen så hörde jag av mig till "Mr.X" igen.
Såhär började vår konservation.
J = Jag
H = Han

J: Hello. R u awake?
H: Yeah whats up?
J: I am trying to sleep, but I cant. u?
H: Just watching tv...did u meet any boys yet?
J: Oh, what r u watching? No, I have not been on a date (yet).
H: Oh..family guy...do u want to go on a date?
J: Yes
H: Okay...how about a movie?
J: Sounds great.
H: Okay...should I pick u up on Friday?
J: Yes, do so.

Sen började han spåra ut lite, so he was freaking me out a little bit. Så för att tag funderade jag om jag verkligen vågade gå på dejt med honom.
Men samtidigt så ville jag ju. Men med lite råd och tips from Sweden så bestämde jag mig för att inte backa ur.

Så igår så hämtade han upp mig.
Obekväm stämning då vi inte riktigt visste vad vi skulle snacka om.
När vi kom till the cinema så var det bara 15 minuter kvar innan bion började. Så det var snabba puckar att fixa dricka och något att äta.
Efter bion så undrade han om jag ville hänga ut i hans hus ett tag. Men jag kände inte direkt för det.
Bio var tillräckligt för mig med honom, haha.
Så han skjutsade hem mig.
Så jag kan ju säga att jag inte direkt lärde känna han så mycket eftersom vi inte hade så mycket tid att snacka (läs inte snackade så mycket).

När jag läste Matildas date (tänkte länka men hittar inte inlägget) så känns min väldigt orginell. Hon var i alla fall och paddlade med sin date, lite kul :-)
Haha, men still amerikansk date - avklarat.

Fredag den 13

Kan ju nästan inte sluta bra?
Men det slutade faktiskt helt ok.
Anna Ekenberg har varit på sin första amerikanska date!
Berättar mer imorgon, är trött nu och ska upp tidigt imorgon.


Puss

Anna är redo

För Tv-torsdag. Grey's Anatomy, Private Practice och Project Runway! Whooooooo.

Har även laddat upp med en stooooor fruktsallad. Dock så gjorde Tim min nyttiga fruktsallad onyttig genom att erbjuda grädde. Ok, jag behövde inte ta grädden men det blev för frestande.


Såg ni YBC på ekonominyheterna igår?

Om inte? Kolla här :)Gå fram till den sista vita "linjen".
"Ungar är vårdslösa med sin ekonomi" 04.38-06.50


Jag kan ju säga att jag är stolt över att säga att jag kommer från YBC. Det värmer verkligen i hjärtat att se ens (senaste) skola på nyheterna. Tummen upp!

nästan redo för skola

Bra att jag har 40 minuter att fixa det sista, behöver så många minuter jag kan få.
Så när är det bara upp och hoppa och fixa allting jag inte fixat än....


Anna är uttråkad...ja!


Godmorgon!

 

Om en timme ska jag och några vänner åka och äta brunch. Sedan är det skola, who. Matteprov, skjut mig! F-A-I-L.

 

Men vi hörs senare, :)


Hej Moster :)

Jag har inte hört om ridturen du och mamma gjorde. Pratade dock bara en snabbis med henne i måndags medan de höll på att packa.
Vart red ni någonstans? :) Och jag följer självklart med nästa år om ni gör samma sak!

Sen du skrev att du skickade en länk, antigen så glömde du skicka länken eller så fungerar de inte att skicka länkar (fast det borde det ju göra...) för jag ser den i alla fall inte. :-(

KRAM på dig!
Hälsa familjen så gott!

Boys, boys, Boys

jag har ju berättat för er om killen jag träffade i början av denna termin. Dock rann saker ut i sanden. Jag har försökt ta kontakt igen men senast jag hörde av honom så hade han en dålig dag (hoppas jag) eller så var han bara allmänt otrevlig.


jag har ju också berättat för er om killen i min social studies klass som gillar mig. Har försökt snacka med honom men han skäms så mycket så det är typ ingen idé....


Men!! Har jag berättat för er om killen i min study hall? Jag tror inte det, men då tar jag tillfället i akt att berätta nu.
Förra veckan sitter jag och lyssnar på musik på study hall, det är cirka två minuter kvar innan klockan ska ringa. Jag känner att någon knackar mig på axeln. Jag tittar up och tar ur min hörlurar ur öronen.
"What?" I said.
"My friend wants you to read this."
"Ok. Who is your friend?"
"The guy over there" , and he points to a group of 8 guys.
Oh, I know exactly who you mean when you just pointing, I was thinking in my head. But the "friend" was gone before I could ask him who he meant.
I did not wanted to read the note when they looked at me. So I waited until the bell rang. When it rang, I was reading the note

the first picture is saying "Read" no kidding, I thought I should smell it....
the second one says "Do you have a cell phone? If yes, can i have your number?"

Excuse me, men vem är som dum som frågar efter telefonnumret. Hade han gett sitt telefonnummer så hade jag ju kunnat smsa honom med mitt nummer.
Men nej, nu betyder det att jag (måste) skriva mitt nummer på lappen ge den till hans vän (som jag inte ens kommer ihåg vem det var) som i sin tur ger det till killen som vill ha mitt nummer.
Men sen tänkte jag ju också, om han är så feg att han skickar sin vän att ge en lapp hur ska han då våga prata med mig öga mot öga (om han tänkte bjuda mig på en dejt dvs ;-))
Nej men :
1. att skicka en vän känns fel
2. att skriva en lapp känns lågstadie.
Så det där var så fel som det bara kunde bli.
Såklart känner jag mig smickrad, men ni måste förstå vad jag menar....


För att avrunda de här lite gulligt så måste jag skriva om killen i min Geography klass. Han är inte min typ och jag tror inte jag är hans typ. Men han är så gullig mot mig.
Detta gjorde han under en lektion till mig.

 


 

Avrunda, pyttsan kom på en till sak att berätta.
Snackade med Mr.Smith (vår säkerthetsvakt på skolan) för första gången förra veckan.
Smith: "Oh so you are the girl from Sweden"
Anna : "Yeah, It is me"
S "I have heard a lot about you."
A "Oh, really, like what?"
S "A LOT of boys have told me "Oh, Mr.Smith do you know who the girl from Sweden is?" And I have told them no I don't know who she is. And then they says "She is soooo hot" And you should know that it is not just one guy, it is many guys and when I say many I mean many"

Mat

Jag lagar mat här hemma minst en gång i veckan. Försöker variera mig så mycket jag kan men det blir svårare och svårare. Inte det att jag inte vet vad jag ska göra utan det att Lori är laktosintolerant. Hon har speciell mjölk och smör men om man använder det så blir det inte lika bra som det egentligen ska vara. Ett problem är ju att de flesta av mina favoriter rätter (som jag kan laga) har mjölk och/eller smör i sig.
Sen vill jag ju göra flygande Jakob eller kassler i chilisås men.....dadada....det är grädde i.....

Tonight was a total breakdown for me


Jag ser en tjej i spegel som vill allas bästa.
Jag ser en tjej som försöker att inte göra något fel.
Jag ser en tjej som försöker vara den tjejen som alla vill att hon ska vara.
Jag ser en tjej som inte vet vem hon är.

Jag och Lori snackade som sagt förut. Känns bra att ha allting utrett nu. Men på något sätt känner jag mig misslyckad att vi överhuvudtaget behövde ha det här samtalet.
Efter vi pratat började jag tänka på mamma och pappa. Det hjälpte inte att få tårarna att sluta rinna.
Jag tog en dusch för att få gråta för mig själv. Fick en dubbeldusch kan jag ju säga.
Går upp till mitt rum, fortsätter gråta men försöker sluta.
Går ner när jag slutat att gråta.
Lori frågar om jag är ok.
Ja, jag är ok, säger jag.
Är du säker?, säger hon då.
Nej, säger jag och börjar gråta igen.
Sen berättar jag att jag saknar min familj. Sen fick jag massor av stöd av Lori och Tim och så då kändes allt bättre igen.

Jag tycker om att vara här.

Japp,

Har precis haft ett big talk with Lori.
Det känns bättre nu när vi pratat igenom saker. Men på ett annat sätt så känns saker jobbiga.
Men det jobbiga sakerna är i det förflutna och jag blickar bara framåt så jag bara ser de bra sakerna.

Så för att summera mig så känns saker bättre nu.

Basshunter

I fredags i mellanakten på Fall Play så frågar Abby mig helt plötsligt om jag vet vem Basshunter är.
Ja det gör jag, säger jag , han är ju från Sverige.
Då berättar hon att hon älskar Basshunter.
Vänta lite nu, vem tycker Basshunter ens är bra?
Sen började hon sjunga Botten Anna (eller försökte på svenska) sen började jag översätta den åt henne. Det var svårare än man trodde. Haha.


När jag ändå är inne på svenska låtar här i USA så måste jag berätta detta. I Torsdag när vi kollade på Grey's här hemma så kommer en reklam om typ datorprylar upp. Jag ägnar den inte så jättemycket uppmärksamhet men någonting som tar min uppmärksamhet är att jag förstår precis allting de sjunger i låten som spelades. Men innan jag hinner reflektera med över det så var reklamen över.
Men dagen efter så sätter jag på Grey's (vi spelade in) och spolar fram till där reklamen visades. Det visar sig att de sjöng på Svenska, haha. Man kan ju undra varför de sjöng på svenska för det hade ingenting med Sverige och göra och företaget är inte svenskt heller. Detta är värt att klura på.Bjuder på Botten Anna, bara för att.
Titta (och njut)

GRAVA 2005, <3

Ok, nu är jag redo att berätta om min helg

Fredag: På kvällen så var jag och kollade på the Fall Play med vänner. Jag tyckte det var jättebra men mina kompisar sa att det här var den sämsta de sett av deras fyra år på Bay Port. Så det måste betyda att de andra har varit gryyyyyymt bra!
Men i alla fall, det var kul. Har dock inga bilder eftersom man inte fick ta kort eller filma. Kunde ha filmat lite i smyg, men hade vår säkerthetsvakt på skolan (coolaste snubben ever!) bakom mig och han skulle säkert ha sagt åt mig om jag filmade. Så aja, whatever!
Kollade på film med Lori när jag kom hem, men eftersom det var rätt sent så lyckades jag inte hålla ögonen öppna hela filmen *snark*. Så vaknade när eftertexterna rullade och det var det rakt ner i säng.

Lördag: Började väldigt sagt. Jag och Lori satt och kollade på matkanalen nästan hela morgonen. Det bästa var en baktävlingen. De skulle baka till The Simpsons 20-års jubileum och de bakade så grymt häftiga tårtor. De hade ett "extrem Simpsons Fan" till hjälp och de var verkligen extrema fan.
Sen efter vi hittat lite energi så åkte vi och gjorde lite ärenden.
Jag köpte mineralfundation för 8 dollar (dvs, 56 kr!) och i Sverige kostar det väl mellan 100-200? KAP?! Japp. Sen också två (de var i paket två och två) nya mascaror (den lilla runda bollen, har den inte här så kommer inte ihåg vilket märke) för 9 dollar (så 63 kr!) och i Sverige tror jag de kostar runt 200.
Det är sjukt billigt här!!!
Sen på kvällen åkte jag hem till Tabitha med några vänner för att kolla på film. Kan säga en sak, jag åt liiiiite för mycket.

Söndag: Har varit i Madison hela dagen för att fira Camryn som fyller år på Tisdag. Så ja, finns väl inte så mycket att berätta om det :)

Övrigt:
Har varit över 20 grader hela helgen. Så himla skönt väder.
Jag skäms över att bo i Green Bay efter Packers match idag. Jag skäms.


Hos Tabitha i Lördags hade jag trevligt filmsällskap.GRATTIS!

På Fars Dag pappa!
Jag älskar dig <3

Tjabba, Tjena, Hallå

Jag orkar verkligen inte skriva nu är jättetrött och så ska jag upp tidigt imorgon. SORRY!!!
Men jag skriver imorgon, dock på kvällen. Så när ni vaknar upp på Måndag morgon så lovar jag att jag har färska inlägg till er.

Puss

HAHA!

När jag läste Amandas inlägg här så började jag tänka på en sak jag glömt bort att berätta för er.

För två veckor sen när vi kollade på Crash på lektionen så kommer det en sexscen. Eller man kan inte ens kalla det en sexscen man såg liiite av en tjejs bröst. Min lärare springer då fram med ett papper och håller för projektorn så vi inte ser någonting. Liksom ok? Haha!

Sen förra veckan när vi högläste hur Kite Runner så kommer de en mening som är lite grov. Inget sådär jättefarlig direkt.
Men min lärare säger "You have to read this sentence silently for yourself."  Haha, igen.

Det roliga är ju också att det är ju ingen av eleverna som regerar när läraren gjorde någon av de här sakerna heller. De är väl vana vid de antar jag.
Men ändå det är ju lite kul.

...

OHHHHH, jag orkar inte.

Nu är jag redo att Kim ska komma

så vi kan dra till skooooooolan.

Vem vet vart denna dagen kommer sluta?

hör av mig när jag kommit hem igen :-)
Kram


Min klocka

Min klocka gick precis sönder :'(
Kollade på en ny klocka i helgen, borde ha slagit till på en jag hittade, men såklart gjorde jag det inte. Den var ju på rea och allt, men inte trodde jag att min klocka skulle gå sönder 5 dagar senare. F*N.
Vad ska jag nu ha på min vänstra arm? Det känns jättetomt. Jag sover tom med min klocka på armen. Men inte längre, inte längre.


Funderingar kring skolan

Jag har läst som många andra utbytesstudent-bloggar som bloggar medan de är i skolan. Jag tycker inte att det är fel att de gör det, tycker det är bra (mer inlägg att läsa ;-))
Jag kan säga att jag också har försökt att blogga under skoltid (t.ex. under en study hall när jag inte har några h/w). Men som ni har märkt (kanske) så har jag ju adrig lyckats. Varför? Jo, för att skolan har blockat allt som har "mail" "blogg" m.m. Så jag kan helt enkelt inte blogga under skoltid.

Sen när vi ändå är inne lite på skolan och andra utbytesstudenter. Halva terminen (första quartern) slutar nu på Torsdag för BP. Tror den slutar denna vecka för typ hela USA. Men i alla fall vi får nu "mitten av terminen betyg" (visste inte vad jag skulle kalla det). De flesta skriver "jag har A i alla ämnen" eller "Jag har A i allt förutom ett ämne där jag har B+" osv.
Är jag den enda som inte har A i alla ämnen?
Dock läste jag innan jag åkte till USA att Wisconsin har bland de strängaste (inte strängaste men de är hårda med betygen) i USA.
För har även läst att de flesta har multiple choice på sina test i de flesta ämnen. Jag har det i ett ämne, i de andra sju ämnerna har jag ingen multiple choice at all.
Ska jag skylla ifrån mig på det att de är stränga eller ska jag helt enkelt erkänna att jag inte är så jätteduktig i skolan?


Vem vet vad som döljer sig inne i denna byggnad?

Någon hade en väldigt dålig dag


Halloween

Jag kom ju precis på att jag helt glömt bort att berätta om min Halloween.

Dock är det inte så jätteintressant. Gick Trick or Treat (bara för att man kan!) med några kompisar. Sen åkte jag hem till Loris broder och åt lite mat. Därifrån åkte jag sen vidare hem till en kompis med en massa kompisar. Där spelade vi airhockey, badade i bubbelpool sjöng karaoke osv. Var mucho trevligt.

Några (umh....många) timmar senare landade jag hemma och slocknade direkt.

Jag låter bilderna tala istället.1. jag och Lori bakade spöken
2. Men andra satsen av choklad vad inte på vår sida
3. Random and Jennie
4. Kiiiiiiim.
5. Random
6. Mycket random
7. Random
8. Random

Godnatt

En kvällsrutin jag har (eller snarare ett spelberoende) är att spela Klondike (Harpan) "några" gånger innan jag försöker sova.
Detta har dock blivit ett beroende. Jag brukar säga ska spela till jag har så här mycket poäng, tills jag vinner eller jag ska spela x antal spel. Dock håller jag mig aldrig till min egna regler. Ursäkten är alltid "äsch, en omgång till skadar ju inte".
På två månader har jag öppnat spelet 200 gånger och jag har startat 612 olika omgångar. Det är ungefär 10 omgångar/kväll.
Men jag spelar inte bara på kvällarna, väntan på skjuts på morgonen och during study hall så åker spelet igång ibland också.

men det jag ville säga med detta inlägg var, Godnatt

News

Sitter och kollar på nyhterna med Tim. Att kolla på nyheter har aldrig varit något jag prioriterat här i livet (och det gör jag fortfarande inte).
Heidi (Clara:s mom) berättade förra veckan att Green Bay:s nyheter (Fox11, i think the name is) är på top 10 sämsta nyheterna i hela USA.
Huvudnyheten är någonting om Packers, sen någonting om Green Bay sen ett snabbt inslag om någonting i världen och sen vädret (i Green Bay).

Så om jag inte har koll på någonting som har hänt i världen medan jag varit här, när jag kommer hem igen har jag bara en sak att skylla på, Fox11!

Whatever!

Ok, staden man bor i USA förlorade sin match idag. Men staden man bor i , i Sverige vann idag.

Om ni inte fattar så menar jag att Green Bay Packers förlorade mot Vikings.
Men Stockholm AIK vann över IFK Göteborg i Allsvenskan. Så guld till AIK. Ärligt talat inte för att jag bryr mig. Jag säger det bara för att bevisa för Linnea att Stockholm är liiite bättre än Göteborg ;-)

Frågor.

Emelie:
Anna! Finns de några goda ben and Jerrys smaker? (a) :D hoppas du har de grymt och vi saknar dig här hemma! :)
Svar: Jodå, det finns goda B&J smaker. Dock har jag inte tänkt på om vi har någon här som inte finns hemma. Äter knappt någon B&J, har hittat ett annat favorit glassmärke ;-)

Magistern:
Läser att du verkar följa NFL. Var det ngt du var intresserad av tidigare? Har du lärt dig det komplexa regelverket och spelplanerna?
Svar: Det var ingenting jag var intresserad av innan, visste ingenting om football överhuvudtaget. Jag lär mig mer och mer för varje match som går. Men jag är betydligt bättre nu att förstå matchen än vad jag var när jag kom hit.
Att gå i High School och bo i staden Packers kommer ifrån gör att man har nästan inget val än att lära sig hur football går till. Men det är kul nu när man förstår.

Oliver:
1. Givetvis! Packers har dock inte en chans. För jävla mycket onödiga utvisningar...
2. Missade dock, buade eller jublade dom åt Favre när Vikings offense kom på?
Svar:
1. Awesome! Man undrade hur Packers tänke i början. Men nu behöver vi "bara" en touchdown sen är vi i ledning. Update 2 minuter senare, nu behöver vi två touchdowns.
2. Måste ha missat det också, eller så var det alldeles för länge sen för att jag skulle komma ihåg, haha. Så tyvärr vet jag inte.

Packers - Viking match nu!

03.12pm
för två minuter sedan lätt det som ett plan flög lite för lågt ovanför vårat hus. Men sen kom jag på vad det var, det är 4 jetplan (är det väl..) som flyger till Lambeau Field. Så jag sprang ut och bevittnade när de flög runt och ensam var jag inte såg jag. Alla mina grannar (ok, de är inte många) men ändå stod ute och kollade med stora ögon.
Dock kan jag meddela att det inte är mycket ett se, men man måste ju ta chansen att se det när man är här ;-)

Lori och Tim sa att de skulle vara hemma innan matchen för de inte ville fastna i trafik. Men de har inte kommit hem än så tror de sitter fast utanför Lambeau Field, stackarna.

Men jag är reeeeeeeeeedo.

Oliver, kollar du?

Ja ni

Nu sitter man här, sista dagen på lovet, med plugg. Typiska mig att skjuta upp a-l-l-t-i-n-g som har med plugg att göra till sista sekund.

Har en essay att skriva om filmen Crash. Dock har jag tills på Tisdag men om jag är klar imorgon kan man lärare läsa den innan jag har due. Men vet ni ändå vad det värsta är? Vi har haft två veckor på oss att skriva den, och igår träffade jag nästan halva klassen och ingen av de hade börjat skriva sina essay än. Way to go!

Sen ett korsord i Social Studies, var svårare än jag trodde. Ingenting vi måste göra men man får extrapoints för varje rätt ord, så varför inte? Lär behöva det till provet vi har nu i veckan, usch hemska tanke.

Sen har jag 40 sidor att läsa i boken "Knite runner". Bra bok, men texten är så liten och sidorna så långa så det tar evigheter att läsa bara en sida.


Gjorde makaroner för att ha någonting att äta medan jag pluggade.
Men det var inte fullkornsmakaroner så det var inget gott.

RSS 2.0