Hola amigos!


Hola amigos!


Skola imorgon...

Blandade känslor. Jag har ingen aning om vad som väntar mig imorgon. Varken med mina klasser eller personerna som är i klasserna eller lärarna eller läxorna, ingenting.

Jag har fortfarande inte fått reda på vilka klasser jag ska läsa, därför har jag inte skrivit de i bloggen än. Så att ni inte tror att jag glömt bort det, för det har jag inte, men min syv har tydligen gjort det.

Lori (min värdmamma) har berättat att nu när jag börjar lära känna nya personer så måste jag ta första steget. För de kan jag vara en helt ny freshman. Eftersom skolan är så stor så vet jag inte ens alla om att det faktiskt kommer utbytesstudenter varje år. Eller de kanske vet, men de har ju ingen aning om vilka som är utbytesstudenter och vilka som helt enkelt bara är nya freshmans. Men som sagt , jag måste ta första steget. Jag har absolut inga problem med att göra det. Men sen så har ju folk redan sina "grupper" sen några år tillbaka, speciellt nu när jag kommer gå senior, dvs sista året. Sen vill jag ju inte börja umgås med fel personer. Eller kanske börja umgås med några och se att jag inte alls vill vara med de och sen bara byta, det känns ju jättekonstigt att ens tänka så? Jag vill ha några som kan acceptera mig för den jag är och verkligen låter mig vara den jag är.
Usch jag tycker inte om sånt här. Eller jo, jag älskar att träffa nya vänner. Men hur är det i USA till skillnad från Sverige? Kommer jag hänga med, kommer jag förstå? Kan jag vara mig själv men ändå lyckas hitta personer jag verkligen kommer trivas med? Kommer någon ens vilja prata med mig...? Den där utbytesstudenten från Sverige.

Jag kan ju säga direkt nu att bloggen kommer svida rätt mycket de första veckorna. Jag går i skolan 7:30am-2:30pm. Sen har jag träning 3:00pm-5:00pm. Sen när jag kommer hem ska jag duscha och äta. Sen är det läxor som gäller. Kommer ha läxor VARJE dag, sen är även Wisconsins skolor kända för att vara väldigt stränga. Så här gäller det att inte komma efter.
Men jag hoppas ni förstår, jag är här nu, allting måste gå före bloggen. Detta är ett år i mitt liv. Bloggen kan jag ha hela livet om jag känner för det.

Kroppen i Wisconsin med hjärtat i Sverige.
Jag älskar er, <3

Det där med hemlängtan...

Jag har ingen direkt hemlängtan än. Men ibland är det vissa saker som verkligen får en att känna att jag saknar Sverige.
Som igår satt Lori och massera sig själv. Vi satt i bilen när hon gjorde så, så jag kunde inte hjälpa henne att massera. Men om jag har varit hemma (i Sverige) och mamma gjort så, så hade jag börjat massera henne direkt. Då började jag tänka på mamma. Dock får jag bara det där stinget av hemlängtan i högst 10 sekunder. Jag tänker på annat sen är det över, jätteskönt. Men det är småsaker som kan göra att man blir lite neråt ibland. Men är känsligare än vad man tror. För ni undrar säkert hur jag kunde få lite hemlängtan av en sån där sak att jag ser någon massera sig själv, så tänker jag hem.
Men då säger jag. Testa själva att åka till andra sidan jorden från er familj i ett helt år. Då förstår ni.

Men nu ska vi inte vara såna.
Vill bara avsluta detta med att säga att jag älskar er där hemma jättemycket. Jag hoppas ni har det jättebra. :) <3

Oggelito

Nej, har inte fått så jättemycket andra konstiga frågor. Eller typ "Har ni några svenska artister i Sverige eller lysnar ni bara på amerikanska?" När jag säger att jag typ inte alls lyssnar på amerikanska artister blir de helt förskräckta och frågar "Vad lyssnar du då på?"

Inte så jätterolig, men något. Börjar skolan imorgon, då får jag väl se om jag får några fler konstiga frågor ;)

"Have a nice trip. See you in the fall"

Rubriken är ett citat från en på kusin (inte familje)träffen idag. De var en som snubblade och då sa en person detta citat. Lite ruligt, eller hur? ;)

Dagen då...
Först åkte jag, Lori och Tim till marketstreet där jag om Lori stod hela dagen igår. Vi hade tagit med oss saker hem för att torka så nu åkte vi dit och lämnde de till Ann om skulle stå där hela dagen idag.
Sen åkte vi till Tims mamma och hämtade upp henne. Sen åkte vi hem till Tims syster där vi fick se Roxy:s syster, urgullig!
Jag, Lori, Tim, Tim:s mamma, Tim:s syster och Tim:s syster man (kommer inte ihåg namnen därför fick jag skriva relationen!) åkte sedan och mötte upp Camryn som åkt från sitt college. Vi åkte sedan i parad hem till Tim:s kusin, I think. Där var det massor av människor av olika slag och hade olika slags relationer, kommer inte ihåg någon realtion eller något namn. Haha, vad för många att hålla reda på. Eller vissa relationer lärde jag mig, men banne mig inga namn (förutom hundarnas.) Det var inte bara personer det var många av, utan även mat. Och maten var sååååååååå god. Jag fick så ont i magen att allt började snurra och jag trodde jag skulle dö, sick. Men jag var inte det enda som fick ont, vissa var även nära på att spy för de hade så ont, HAHA! Så ni kanske förstår hur gott det var ;)
Maten serverades vid 1 då åt jag som mest. Sen gick jag och tog lite grönsaker (och fruktsallad) precis innan vi åkte, men annars har jag inte ätit något sen klockan 1 och jag är fortfarande proppmätt.
Men aja! Vi åkte sedan hem till Tim:s syster för att hoppa in i våran bil (vi åkte i tim:s syster bil dit). Väl där mötte vi valpen igen. Fick även träffa Tim:s systerson (min värdkusin kan man ju säga ;)) har bara sett han på ett (jul)kort, så kul att få se han i verkligheten. När vi sedan varit där ett tag, packade vi in oss i vår bil. Åkte hem till Tim:s mamma och släppte av henne sen åkte vi hem och la oss framför tv:n och kollade på "shark någonting..." det är i alla fall personer som söker om pengar för sina egna företag....typ.

Nu ska jag sova.
Natti!


Klicka på bilderna för att få de större.
1. Jossie
2. 1/5 av all mat.
3. Dogs överallt!
4. Lite människor.
5. Dah house vi var i :)
6. Jassie
7. Lite människor, eller det var typ grannar till Tim:s syster. Supergullig bebis!
8. Foooolk, det är typ Tim:s syster granne, Tim, Tim:s systerson och Jossie.
9. Solnedgång.
10. När jag såg polisbilen kom jag och tänka på att det är en sak jag helt glömt bort att skriva. I fredags under sista tennismatchen bevittnade vi alla som var där en trafikolycka. Som tur var blev ingen allvarligt skadad (förutom bilarna).

Ett mejl kommer lastat med

Ett vykort!


Mamma!

Bilden på mitt rum tog jag första dagen här så den är mer än en vecka gammal. Jag har packat upp, allt är (var) jätteprydligt i min garderob. Dock ligger de mesta i soffan nu. Ska tvätta allting imorgon och sen hänga in igen.

Jag kom precis hem btw :) Ska berätta om dagen och lägga upp bilder lite senare :)

Familjeträff

Inte ens på helgerna får jag sovmorgon, gaah jag är trött x) haha, men jag har det jättebra :)

Idag är det familjeträff här i Wisconsin. Så idag ska jag få träffa massa släkt, whoo ;-D Kul att få träffa människor! :) Sen finns det massor av mat också ;) Så jag tror det blir en toppen dag!

Dock är det precis som igår, jag kommer inte kunna uppdatera på hela dagen. Men jag lovar att ta massa bilder (ska inte glömma kameran!) som jag lägger upp ikväll :D

Ha en bra dag alla!

Äntligen hemma!

Viiiilken dag!

Det jag har gjort idag är att sitta på en stoooooor marknad i Green Bay. Ni vet, det finns massor av olika stånd som erbjuder olika saker eller bara gör reklam för någonting. Jag och Lori gjorde det sistnämna idag, vi gjorde nämligen reklam för EF. Dock var det inte bara vi två utan det kom och gick värdfamiljer + deras utbytesstudenter (DET ÄR SJUKT HUR MÅNGA SOM HAR ÅKT FRÅN TYSKLAND, DE ÄR ÖVERALLT! Och vilken accentet vissa hade, förstod ingenting x)). Men det var mycket trevligt, jag och Lori var dock de enda som stannade hela dagen. Vi var där mellan 8:15-16.45 (ungefär..). Så några timmar kan jag ju säga att vi spenderade där.
När vi kom imorse var det kallt! Men sen blev det realtivt varmt (inte jättevarmt) men det gick i alla fal utan att frysa. Men sen började de spöregna, så man blev lite blött (för de blåste in) och så blev det kallare....så vi satt där och klagade i någon timme...men sen kom Tim så vi åkte hem.
Jag har förövrigt fått mycket beröm idag för jag var duktig och marknadsförde EF så bra, jiho. Jag gick runt och prata med folk och delade ut lappar. I början var det jättejobbigt man kände sig så påträngande, men sedan gick det bättre :)
När vi kom hem hade Tim gjort mat, fast det var lite kvar. Så medan det stod och puttrade till sig gjorde jag brownies! :D Så nu ska jag ner och kolla på film med en STOR kopp te och brownies.

Ha en bra kväll alla.....eller natt för er i Svergie ;)
Puss

Lyckades glömma kameran hemma, men hade ju mobilen. Men inte de bästa bilderna. Tryck för att se de större!


1. Vårat "stånd"
2. Lite random människor som fastnade på bild!
3. Jag och min värdmamma Lori
4. Det började reeeegna!
5. En del av mitt rum. Har skrivbordet i fotändan av sängen. Sen på andra sidan soffan har jag garderoben.

Vaken!

Jag är vaken och påklädd (bra va!). Jag och Lori ska iväg på någon EF grej...har fortfarande inte riktigt fattat vad det är men det märker jag nog när vi kommer dit ... förhoppningsvis!
Så det är väl det jag ska göra typ hela dagen, så ni vet vart jag är. Kommer inte kunna uppdatera något förens jag kommer hem, och jag vet inte riktigt när jag gör det. Men we will see :)

Puss

Tennismatch

Idag hade jag tennismatch. Jag trodde jag bara skulle ha en tennismatch men nej, jag hade tre!
Först träffades hela laget vid skolan och värmde upp. Sen kom ett annat skollag som blev vi uppdelade antingen i dubbellag eller singel. Dock var vi så många så alla blev inte placerade. Vi andra som inte blev placerade, vi var cirka 8 stycken, åkte till ett annat ställe med tennisbanor och körde där istället (mot de andra i de andra laget som inte heller hade blivit placerade. Där spelade jag två matcher och vann båda. Whooo)
Sen åkte vi tillbaka till skolan där alla matcher fortfarande inte var slut. Så vi satt där i kanske en halvtimme. När alla matcher där sedan var klara så skulle 12 av oss åka till en annan skola och fortsätta spela matcher (jag var då en av dessa tolv) Efter en busstur (ja, vi åkte skolbussar....hatar de redan!) på cirka 20 minuter var vi framme. Där blev vi indelade i lag igen (dock inte samma som innan). Jag fick spela singel, det är skönt på ett sätt men jobbigt på ett annat. Hon jag spelade mot var huuuuur bra som helst. Men en sak hon var sämst på, det var att serva. Gud, haha....litet fiasko. Förövrigt så har mina servar idag var hur bra som helst (har fått jättemycket beröm *hihi*). Men aja, jag fick ett par gem, men i slutändan var det hon som vann.
När jag gick av banan var jag jättesur, jag ville ju vinna. Sen kände jag mig dålig som hade förlorat (dålig förlorare) Men då berättar min coach att hon jag spelade mot var den bästa i deras lag. Lindsay (min coach) tyckte jag hade spelat jättebra och hon såg att det inte var någon lätt match (nej...verkligen inte).
Sen satt jag mig och vänta på att alla andra matcher skulle bli klara. När de var det tog vi vårt pick och pack och åkte tillbaka till skolan. Väl vid skolan kom Tim och hämtade upp mig. När vi kom hem sprang jag till köket, var så hungrig. Hade inte ätit sen klockan halv 8 imorse!! Sen tog jag en dusch och nu är jag vid datorn. Dock ska jag bara lägga in bilder sen ska jag lägga undan datorn. Vill inte slösa mitt år framför datorn, ;)

Men vi hörs senare!
Puss


Hemmaplan...


Bortaplan...


Tre i mitt lag + vår coach (hon i mitten)

forts. svar

Anonym:
Hej hej, ja undrar bara hur mycket de kostar att åka iväg så här som du gjort, då menar ja inte saker du köper där nere, utan själva att få gå på high school och så?
svar: Hej! Om du åker iväg ett år tror jag det är någonstans runt 70.000/80.000 (mamma/pappa....I don't temember) Men sen så måste du ta vacciner och undersökningar som blir någon/några tusenlappar också.

Eva:
1) Har du lagat någon mat ännu till familjen?
2) Vad tyckte de om kokböckerna?
3) Tycker de om salt lakrits?
4) Husen i närheten vilka bor där?
5) Har du tvättat kläder ännu?
6) Har du eget rum? Någon bild på det kanske?
svar:
1: Nej, har hjälpt till massor men inte gjort själv. Men jag ska försöka börja göra det. Det är bara att antingen gör Lori klar middagen på morgonen (när jag är på träningen) eller så gör Tim den på dagen, så middagen är alltid klar innan middagen. Men jag ska säga till att jag vill göra mat! Jag ska göra köttbullar i alla fall någon dag vet jag, för Lori ville det ;)
2. De tyckte om det. Dock har vi inte gjort någon ur den än....det kommer också!
3 De äter inte godis i detta hus. Men popcorn äter de!
4. Massa småbarn.
5. Japp, :) De har roliga tvättmaskiner!
6. Ja, jag har eget rum. Har tagit kort på det men om det inte har sett det har jag tydligen glömt att lägga upp en bild på det. Fixar det!
Kram

Svar:

Petra:

Börjar du känna dig mer som en del av familjen nu? Känns det bättre än tidigare?
Jag saknar dig!

Svar: Ja, lite mer. Men allting är fortfarande lite svårt. Men har ju bara varit här en vecka (och två dagar) så det kommer mer och mer för varje dag som går.


Lena:

Hej Anna, Förstår att du har det bra där borta. Blir lite nyfiken på vad din nya kärlek är för det är bara vitt under rubriken, så det kanske är hemligt;-)
Har du hittat något trevligt stall där du kan rida? /Lena

Svar:

Haha, förstår det. Men om du går lite längre ner i inlägget så står det ;)

Nej, det finns massa stall i närheten men har inte ridit någonstans där. Dock har jag en kurs nu som heter ”small animal and horse care” där man får rida. :)


Maggan:

Hej, Anna! Det är Maggan. Jag har massor av saker jag undrar över. Främst gäller det skolan nu; som hur stora klasser, har man sammanhållen klass, hur många ämnen finns det att välja mellan o hur många ska du välja, är de jämnåriga m dig i din klass?? Hur långa är skoldagarna, börjar du på måndag, ligger det någon sportaktivitet också inom skolans ram? Spännande! Skolan såg väldigt fin ut på bilderna, verkade ny, entren såg lite båt/"piratinspirerad" ut. Fantastiskt roligt med sången/kören! Visste du att du sjöng så bra? Hoppas du kommer i en kul körgrupp! Ha det jättebra, många kramar Maggan

Svar:

Det finns väldigt många kurser att välja mellan. Jag gissar på ett hundratal ungefär. Jag väljer sedan ut 7 stycken kurser som jag vill läsa. Sen kan det hända att jag inte kan läsa just de 7 för några av de kanske är fulla. Vad som menas med fullt vet jag inte, men jag gissar på att då är det redan runt 30 elever som valt den kursen.

Hur stora klasserna är beror på hur många som valt just den kursen. Så men har ingen klass man får runt med hela dagen, utan man kommer ha 7 helt olika klasser under dagen. Dock kanske men har någon enstaka person på två lektioner, men oftast är det helt nya människor.

Om personerna är jämnåriga beror på vilka som får läsa just den kursen. Vissa är för alla, vissa är bara för 9th, vissa för 10th osv. Vissa kanske är för 11th och 12th grad, ja ni fattar.

Skoldagarna sträcker sig från 07:30-14.30.

Nej, jag börjar på Tisdag. Dvs den 1 September.

Vi har massa sporter som man kan träna, då tränar man och spelar för skollaget. Så man representerar skolan om man är med i dessa lag. Jag är t.ex. med i tennislaget. Sen finns det även som vanligt gymnastik man kan ha om dagarna. Det man gör där är bara för att träna.

Nej, jag visste att jag kunde sjunga, men inte så bra! ;)


Håkan:

 • Hur går det att bada utomhus? "Poolen" på baksidan av huset ser inte så lockande ut... ;-)
  * Tänker du ta körkort och hur går det i så fall till?
  * Kommer tennislaget att spela matcher mot någon annan skola?
  * Vad äter ni för mat? Har du ätit fisk någon gång?
  * Har du gått ut med hundarna ännu? Finns det någon skog (typ) att gå i?
  * Går det att åka kommunalt från där du bor t.ex. in till centrala Green Bay?

Svar: Det går inte alls bra. Jag får bada om jag vill men jag känner mig inte så jättefrestad. Är inte världens fräschaste vatten!

Jag får se. Vill ju det, fast jag får skjuts överallt, men kanske när skolan börjar så behöver jag det mer...hur det går till vet jag faktiskt inte. Har inte tagit reda på det (än).

Ja, det kommer vi. När vet jag dock inte. Är match idag, får se hur vi spelar idag. Har ingen värst koll. Sen har inte vår riktiga coach varit där på hela veckan så har inte kunnat prata med henne om hur terminen ser ut med tennisen.

Vi äter allt möjligt, men allt är nyttigt. Ingen grädde, knappt något smör och MASSOR av grönsaker! Ja, vi har ätit fisk.

Nej, jag har inte gått ut med hundarna. De går ut av sig själv. Vi släpper ut de på tomten, det är deras promenad. De har inte ens några halsband. Eller Willow har nu för han springer bort lite titt som tätt. Det finns ingen skog i närheten men om man åker bil i ungefär 5 minuter så kommer man till en skog.

Nej, det går inga bussar in till Green Bay. Det är bil som gäller...


Oliver:

Har du sett Lambeau Field :D

Svar: OM jag har sett Lambeau Field ;) Dock har jag inte hunnit fånga det på kameran än!


Sandra:

Är du och familjen lika? Dvs ni tänker på samma sätt och så.
Svar: Ja, för det mesta så gör vi det. Vi tycker även lika om det mesta.


Ni kan fortsätta ställa frågor! Ska iväg på match nu, så fråga vidare medans jag är borta! ;) Ni kan ställa frågorna i detta inlägg.

Frågestund

Nu ska jag sova, men många er kommer snart gå upp. Så tänkte att medan jag sover kan väl ni ställa frågor som ni vill att jag ska svara på? Det kan vara frågor om allt möjligt så fråga bara på, :)
Och gör inte detta pinsamt för mig nu, dvs att ingen skriver!

Så....fråga, fråga, fråga!

Godnatt och puss på er, <3

Kärlek!

Jag har en ny kärlek....Ananas, <3

Bilder på skolan


Skolans matsal. Här ska jag köra en "High School Musical" dvs dansa på borden (och sjunga!)


Skolans idrottshall. Ser mindre ut vad den är för den är i verkligheten GIGANTISK!


Skolan pirat! Vi är "Bay Port Pirates"


Heeeey cooling!


Skolans entre!

Rolig fråga

En rolig fråga jag fick på träningen idag:

"Wich country are you from? I don't remember."
"From Sweden"
"Oh, thats cool. Do you have computers in Sweden?"
"Umh...yes we have computers"
"Do you have internet on your computers?"
"Haha, yes we have internet"
"So you can have facebook?"
"Yeah, that are many in Sweden that has facebook."
"Are you kidding me? I thought just we in the U.S had facebook"

Säg inte att jag kommer behöva stå ut med såna här frågor i ett år x)

@ home

Träning imorse var huuuuur rolig som helst! Vi hade två choacher idag, en kille som har hand om killaget sen en tjej som precis öppnat en jättestor tennishall i Green Bay. De var stöööööööört roliga och jag lärde mig så himla mycket, det var grymt!
Så himla synd bara att jag inte kunde vara med på hela , jag var tvungen att gå och träffa min syv och välja kurser...hon är så söt , snäll och så jordnära. Lori och Tim sa att det var bra att jag fick henne och inte den andra för hon var tydligen jättekonstig.
Men i alla fall, kurserna, lite besviken. Jag ville ha speech då sa hon direkt att det var fullt både första och andra semester men hon kanske kunde fixa det. Då skulle jag precis säga att jag ville ha creative writing istället, men hon hinner före mig och säger att creative writing också är full. Då säger jag, jag som precis hade tänkt och säga att jag ville ha den istället. Då säger hon att det är många som vill ha speech och om den är full vill de ha creative writing istället, så jag tänker likadant som flera andra... :P
Men aja, är typ inte alls nöjd över kurserna, men det går och fixa. Ska få schemat mejlat så fort det är klart så kan jag berätta exakt vilka kurser jag ska läsa.
En kurs jag vill läsa är "concert choir" och då sa hon att det kan vara bra om jag gör en audition så snart som möjligt så hon vet vilken choir jag får så hon vet vilken tid, så hon kan fixa mitt schemat. Så vi går till de som har hand om de (en tjej och en kille. Så hiiiiiimla goa!) och frågar när jag kan göra en audition. Då svarar de "nu" och jag bah "noooooo". För jag var ju inte alls beredd eller något sådant så de sa att jag kunde komma tillbaka en annan dag. Men då kände jag själv, jag vill ha mitt schema så snabbt so möjligt så ju snabbare jag gör det ju snabbare får jag schemat. Sen om jag väntar kommer jag bara bli mer nervös så det är bättre att jag gör det nu.

Så jag , killen och tjejen gick in till ett stoooort rum med ett piano. Tjejen började spelade lite så skulle jag nynna samtidigt Först gick hon jättelågt och sen gick hon JÄTTEHÖGT!
De "Amgad, did you know that you can sing so high?"
I "No, I know that I can sing high but not so high. But now I know"
De "You have power like I don't know what, and you vibration in your tones. We think we love you"

Då blev jag jätteglad så jagb började dansa lite vilket slutade med att jag och killen stod och dansa xD
Men anyway, sen fick jag ett papper så skulle jag nynna noterna. Sen fick jag ett annat så skulle jag nynna rätt takt. De vill se så man kunde läsa noter. Sen tillslut så spelade killen anitngen 3 eller 4 toner på piano så skulle jag vara som ett eko, så här gällde det att lyssna på tonerna.

Sen skullle de diskutera vilken choir jag skulle hamna i och sen mejla min syv...så ju snabbare de mejlar ju snabbare mejlar min syv och ju snabbare kan jag lägga upp mitt schema här på bloggen! :)

Och lite kul när jag kom ut så mötte jag Lori som berättade att hon hade hört mig på långa vägar i skolan när jag hade sjungit. Så jag kanske har lite kraft i min lungor .... ;) Ooooooh det känns så bra :D

Puss på er!

Godmorgon!

Här har ni en jättetrött Anna som ska precis ska iväg på träning....wish me luck!


Jag dööööör!

Har sån j*vla träningsvärk....helt sjukt! Glömde stretcha efter träningen idag fast jag sa att inte jag verkligen inte skulle glömma det....kommer nog vara helt död imorgon med tanke på att jag inte tränat på hela sommaren och så börjar jag med två timmar pang på. Ah, hopps vi inte måste springa massor imorgon, då dör jag typ!Tennisträning

Kom på att jag inte berättat om tennisträningen idag.
Det började med att Tim körde mig dit (snällt så jag slapp gå! ;)). Jag går ur bilen sen har jag en låååång raksträcka fram till ett bord där 7 tjejer sitter. När jag väl kom fram kollade de såklart på mig för de kände inte igen mig så jag sa direkt "Hey I'm Anna and I'm a new player. I'm a exchange student from Sweden" Och de var jättegulliga och hälsade allihopa så satt jag och snacka med de i några minuter.
Sen fylls de hela tiden på med folk dock orkade jag inte hälsa på alla eftersom de kom typ en och en. Men sen tillslut kommer en tjej som säger att vi coach inte kunde komma idag så hon skulle hålla i träningen. Sen säger en tjej "we have a exchange student from Sweden here. Her name is Anna" Tjejen som skulle hålla träningen (kommer inte ihåg hennes namn) säger bara "Ok, welcome" Sen går hon. Så inte så konstigt att jag inte kommer ihåg hennes namn för hon aldrig sa det....:P
Sen börjar träningen. Har ju ingen aning om hur de brukade träna så gick där lite för mig själv. Alla tjejer (TJUGO stycken) sprider ut sig på 8 tennisplaner, dock blev inte alla fulla eftersom man skulle köra två och två, dvs 4 på varje plan. Självklart har jag ju inte någon och vara med för alla har ju den de brukar köra mig....men sen ser jag en tjej som en ensam så vi kör tillsammans. Och jag förstod varför hon var ensam och inte hade någon och vara med....för hon sög. Rent ut sagt. Men aja, kändes bra, hade jag ingen press på mig (och så kände jag mig duktigt!) sen körde vi olika spellekar och jag försökte hänga med så mycket jag kunde...det gick, dock gick jag lite fel ibland och aja, allt löste sig!
Efter vi hade haft drickpaus skulle man gå ihop två och två och serva mot varandra. Självklart var jag själv (igen!!) tjejen som ar själv förut försvann någonstans...så då får jag spela mot tjejen som höll i träningen idag...det gick väl...sådär. Jag satt de flesta i alla fall. Men hon jag körde mot var så bra, trodde jag typ skulle dö när jag gjorde retur på hennes servar x)
Men sen började vi köra en lek två mot två. Då var det jag och en tjej som heter Danielle mot två andra. De tre andra var så grymt bra, het sjukt....de måste ha spelat länge! Och deras spel gick så snabbt, försökte hänga med så gott jag kunde (hade ju inget val) dock när jag missat några bollar och de två på andra sidan typ började tröttna på att jag missade bollen slutade de köra bollar mot mig och bara körde mot Danielle (för de ville få igång spelet..). Det förstår väl jag också att de ville, men om de inte ens ger mig chansen att utvecklas kommer jag ju aldrig kunna hänga med i deras tempo. Sen höll de på att vara skitdryga mot mig när vi körde en annan lek (dock inte Danielle..hon var så snäll och söt. Hon berömde mig jättemycket, det behövdes!!).
Men när de tre gick och drack vatten gick jag till en annan bana där de bara var tre och frågade om jag fick köra med de och det fick jag. Och det var så mycket roligare där, tre jättesöta tjejer som tyckte det var jätteintressant att jag kom från ett annat land.
Sen avslutade vi med "jorden runt" man står hälften på ena sidan och hälften på den andra. Sen började en skjuta en boll, så ska den på andra sidan ta emot den sen ska man springa till andra sidan av planen och vänta på ens tur att ta emot bollen där...ja, ni fattar. Förutom att jag gjorde bort mig helt i början (en som skulle skjuta bollen till mig får dubbelstuds men skjuter ändå, då gör jag retur på den för tänkte vi kan ju fortfarande använda samma boll...men då blir hon som ska köra retur på min boll jätteförvirrad vilket slutar med att jag får springa (medan alla tittar på mig) tillbaka över hela planen....att jag lyckas!) så slutade jag i alla fall på en 8 (av 20) plats.

Sen när träningen var slut blev jag erbjuden skjuts av rätt många tjejer, men var tvungen att tacka nej eftersom Lori skulle komma när somhelst. Och det kändes hur konstigt somhelst att se 16/17 åriga tjejer köra iväg med små som stora bilar. De var så små när de satt där bakom ratten. Men aja, det är väl en syn jag kommer se mycket nu när jag börjar i skolan :P

Långt inlägg men sånt som händer, :) Det var min tennisträning i alla fall. Samma sak imorgon....

MAMMMMA!

Jag älskar dig också förstår du väääääl? :) Jättemycket!

När jag skriver om Veronica frågar Patrik om jag glömt honom och när jag skriver om pappa så skriver du....söta familj :) Jag älskar er!

Och mamma jag har inte blivit helt köpgalen, men eftersom du gjorde så jag knappt fick med mig några kläder så måste jag ju köpa nya? Eller hur? :) Men erkänn att det var snygga? :)
Och varför jag inte betlar med kort...I don't know. Har inte testat....och det är väl bra att jag inte gjort det för då hade jag köpt mer än vad jag gjort! Så säg inte att jag kan för då kommer det brinna i fingrarna. Har det bra som det är nu :)

Ska du med på strövarmilen då? Skulle du ta kvällspasset eller inte? :) Och vänta...vindskydd? Så det blev inget militärtält? ;)

Jag älskar dig mamma, <3 och bara för du är den sötaste mamman på hela joooorden så lägger jag upp en bild på dig :)

Du älskar mig, eller hur? :)


Tröööjor

Disa påminde mig att jag råkat skriva "bilder på tröjorna kan ni se här nedanför" i inlägget där jag skrev vad jag hade gjort igår :P Men vet ni vaaad? Jag glömde ju lägga upp bilderna! Såhär kommer de :)


8 dollar. Som hittat? Jättemjuk och skön...love it!


Ska självklart inte ha den gråa tröjan under...passar inte riktigt...


Nu är jag sur för jag inte lånade pengar av Camryn i måndags och köpte ett snyggt skärp. Kostade endast 9 dollar?! Hörde ni, 9 dollar och det var typ jättesnyggt. Kollade på skärp igår och de ligger runt 20 dollar och då säger jag "nej tack"....men jag måste (vill ha) ett skärp...gah. Sur jag blir.

Dad, <3


Everyone can be a father but it takes someone very special to be a dad
<3

Bilder från tisdagen


The capital of Wisconsin.


Har hade vi fått undan nästan allt ur korridoren


Mycket saker på skrivbordet...ja jag vet att bilden blev suddig!


Man fick pizza....men den var inget god.


lite shopping i Madison!


College of Madison....or something like that...

Min tisdag


Förlåt för inlägget kommer så sent. Men vet ni vad? Jag har varit på tennisträning hela morgonen. Eller inte hela...men mellan 08:00-10:00. När jag fick reda på det igår kväll tänkte jag skriva ett inlägg men då fungerade inte internet så därför kunde jag inte berätta det förens nu :)


Men aja! Igår så flyttade Camryn till college. Var uppe runt halv 8 och stuvade in det sista i bilen. Runt 8 / halv 9 var vi iväg I think. Men vi var inte framme förens vid halv 12, men vi stannade två gånger sen körde vi fel en gång så det tog lite längre tid än vad det skulle ha gjort. Vi bar upp alla saker till hennes korridor. Som tur var bodde hon bara en trappa upp, hade dött om hon bodde högre upp med tanke på att hon hade mycket saker vi skulle förflytta från bil till rum. Sen flyttade vi omkring jättemycket i rummet. Men det blev jättebra! Dock är det väldigt litet (hade inte förväntat mig något annat) så när Camryn var inflyttad med alla hennes saker var det trångt, sen ska henne rumskamrat flytta in på Torsdag. Det lär bli intressant, tyvärr är inte jag där för att vittna det … :P

När vi fixat klart allting åkte (lite onödigt för det var väääldigt nära x)) vi till Madison. Eller vi var i Madison hela tiden men nu åkte vi ner till staden. Och gud vad mycket college studenter det är. Förstår vad Camryn menar med att det är en studentstad. Cirka 40.000 studerar i Madison. Det är mycket kan jag säga :P Men jag, Camryn och Tyler (Camryns pojkvän) gick runt och gjorde lite shopping. Dock inte mycket, köpte två tjocktröjor, för har bara 3 förtillfället (nu har jag i alla fall 5). Nu ska jag inte shoppa på ett tag...får så dåligt samvete när jag bränner pengar. Dock var dessa tröjor jättebilliga!

Efter vi shoppat så tog Lori och Tim bilen tillbaka till colleget medan jag, Camryn och Tyler gick tillbaka. Tog oss kanske 15 minuter eller något sådant. Jättefin väg att gå, i skogen precis bredvid vattnet, jag skulle gärna kunna ha bott där ;)

När vi kom tillbaka så stekte vi korv och åt det med bröd och potatissallad, MUMSIGT!

Sen började klockan ticka iväg så vi sa hejdå till Camryn och så satt vi oss i bilen och åkte hem. Jag slocknade nästan direkt och vaknade när vi körde in genom garaget. Lite kul jag bara vaknade helt plötsligt och då var vi hemma, tajming. Men det var skönt att sova, hade ju hela baksätet för mig själv så kunde sträcka ut benen, najs!

Men det var väl i stort sätt min dag :)


Trött

Hej allihopa!
Det blir inget långt inlägg nu är verkligen jättetrött. Har haft en grymt lång och jobbig (inget negativt) dag så nu vill jag bara sova. Men lovar ett inlägg imorgon med bilder och video och hela köret. Ok? Va inte sura på mig...... :)

Kan säga att för en exakt sedan vid denna tid så satt jag och Sandra och drack vår sista kopp te tillsammans på ett år. Det var en kul testund :)

Sen kan jag även säga att min förra (söta) klass börjar skolan idag. Suckers! Mouhahaha, jag börjar om en vecka ;D

Goooooodmorgon !

Nu är jag uppe, och jag är JÄTTETRÖTT!
Men nu ska vi packa in oss i två bilar och ta oss neråt mot Madison. Kommer bli kul, så får jag se huvudstaden i Wisconsin också ;-D

Och mamma: Jo såklart jag alltid älskat sovmorgon men nu kommer jag älska de ännu mer ;) Och kommer inte ihåg vilken ras det var, kan fråga och återkomma med den information senare :)

Puss


Sov sött

Nu ska jag sova. Fast jag inte är trött överhuvudtaget. Kul att jag varit trött vid nio ALLA andra dagar förutom idag. Och just idag måste jag sova nu...that sucks?
Varför måste jag sova nu då undrar ni förstås? Jo, det är så att imorgon börjar min värdsyster Camryn på College och hon måste komma dit mellan 9 och 12, klockan 12 måste alla bilar i alla fall vara ute ur området. Det tar 2 1/2 timme dit så vi siktar på att åka någon gång mellan 7 - 8, yäy. Veeeeeeeerkligen, kommer vara trött!
Men det är väl bara att vänja sig. Om en vecka börjar skolan, det ska bli spännande!! Skolbussen kommer och hämtar upp mig 06:45 på morgonen. Ja, ni läste rätt 06.45, dvs kvart i sju! Aja, det är ju en vane sak. Det kommer vara jobbigt i början men sen kommer jag ju inte i det. Gush vad jag kommer älska helger (sovmorgon) i fortsättningen.

Godnatt och sov gott <3

Skrivet 08:36 pmDirekt efter jag lagt upp filmen på yotube ringde Ann, min IEC mig för att bara snacka. Det var mucho trevligt :)

Följ mig på bloggkoll

Då missar ni inte ett enda inlägg som jag skriver och det skulle vara tråkigt om ni gjorde? Right ? ;)

bloglovin

Godmorgon!

Up and away!
Nu ska vi iväg till Camryns mormor (eller farmor...) och träffa lite kusiner och en liten hundvalp! Love it :-D


Vi hörs! :)

Resturangen

Btw idag på resturangen kom detta samtal till.
L är Lori (min värdmamma) och A är jag .

L: Anna you don't like vegetables hu?
A: No, not so much.
L: You have come to the wrong house honey.


Så mamma och pappa, jag kanske kommer vara värsta salladsätaren när jag kommer hem? Vem vet?

Söndag

Idag på dagen kände jag mig lite dålig så låg bara och kollade på film hela dagen....eller tills klockan tre ungefär. Då kom Lori hem och då ringde vi min Tennis coach, som dock inte svarade. Vi tittade lite på min kurser, som jag snackat med Camryn om innan, hon vet ju vilka kurser som är roliga för hon vet vilka lärare som har vilka kurser. Så det blir nog super :)
Sen åkte Tim och Lori iväg och skulle ha möta med en familj som vill vara hostfamilj detta eller nästa år, kommer inte ihåg. Under tiden satt jag och Camryn och kollade på "America gots talent" and "Ocean (någonting, kommer inte ihåg vilken)".
Ungefär precis när filmen var klar så ringde Lori och sa att det var klara med mötet. Då hoppade jag och Camryn in i bilen för vi skulle åka och möta Lori och Tim vid en resturang. Väl där upptäcke vi att den resturangen vad stängd....arrrrgh... Så vi åkte runt i ungefär 20 minuter och letade efter en bra resturang. Vi hamnade tillslut på "Josefinas" vilket är en pizza pasteria resturang.
Gud vad mycket mat man fick ;o först fick man vitlöksbröd, eller det var bröd med riven vitlök på (gud vad gott, och gud vad ala stank sen x)). Sen fick vi soppa med ris och kyckling. Vid soppan vad jag nästinpå proppmätt (för man fick ju mycket bröd och soppa...) Men sen kom själva middagen. Lori hade rekomederat en pasta med pastasås sen kyckling och smällt ost på för mig vilket jag tog. Den var sååååååååå god. Dock orkade jag inte allt så det blev doggybag på den. Lunch någon dag denna vecka, ja tack!
När vi kom hem så bestämde vi oss för att kolla på film. Det blev "Pirates of the Caribbean 3" dock somnade jag i ungefär 30 minuter mitt i filmen. Jag kan verkligen inte hålla mig vaken om kvällarna här...*suck*
Men nu har filmen slutat och  nu ska jag soooooova. :)
Godnatt1. Lori köpte lingonsylt och gräddsås som vi ska ha till någon picknik i September ;) Då ska vi även göra köttbullar, mums!
2. Moiii :)
3. CLOSED...
4. De har snygga mobiltelefoner i detta hus ;)
5. Film :)

<3

Jag har ingen att tjafsa med här...jag saknar dig :-(
Älskade lillasyster

Jag älskar dig <3


Avskedsfest

Har äntligen fått över mammas bilder från avskedsfesten från min dator. Det har krånglat jättemycket, men nu har jag de! :)
Tack alla vänner för att ni tog er tiden att komma, jag älskar er <3


Här kommer bilder iaf:

Klicka för att få bilderna större.

1. Människor
2. Finaste vännerna från KS, <3
3. Anders & Pappa!
4. Massa människor under en lek
5. Sötaste bästa Oskar som gjort, <3
6. Jag & Pappa fixade de sista i sista sekunden.
7. Jag och Martin från EF checkar in.
8. Spänd tjej
9. Jag älskar dig <3
10. Bästa vän! <3

Såg nu att jag ändå inte fått över alla bilder. Aja, de kommer vid något senare tillfälle. Detta var några bilder i alla fall.

Godmorgon från Green Bay

Skrev detta klockan 9 imorse dock la internet av och sen har jag gjort massa saker så har inte hunnit publicera det.

Vinbärssaft

Mamma; Tim gav mig precis vinbärssaft han gjort, den var nästan lika god som din ;)Bilfärd


Dagen hittills


Jag och Tim åkte och handlade i en stoooooor affär!


Shoppingkassarna is the shit!


Köket :)


Har sett att de har fiskar i dammen Tim berättade att de har fyra stycken som kanske är en halv meter långa.
De har även grodor, som låter så mycket att man måste stänga alla fönster för att ha en chans att sova.
Det finns även 4 stycken grävlingar (tror jag att det var...) vid dammen.
Sen även att förra året skulle de rensa bort lite fisk så det inte blev för många. 200 hade de fiskat upp och då var det ändå många kvar...


Mina fina skylt sen även bandet jag fick från Liza som fick det när hon firade 4th July i California!

Mamma & Pappa!

jag tycker jag är jätteduktigt. jag har testat massa nya saker inom mat innan att ens fråga vad det varit för någonting. Det har jag fått reda på efter. Kan säga att om jag hade fått reda på det innan hade jag inte ätit det.
Men allting har varit jättegott, det är sååååå duktiga på att laga mat!

Puss, älskar er

Video 21/8


Jag känner mig så ensam

Jag älskar att vara här, det är skönt att äntligen vara här. Men jag känner mig så himla ensam. Det är bara jag och Tim i huset nu, kommer vara det nästan hela helgen. Sen även Tisdag och framåt för då åker Camryn till college. Då är frågan, vad ska jag göra då en hel vecka tills skolan börjar? Jag vill bara att skolan ska börja så jag kan få lite struktur på min vardag. Jag vill hitta vänner som jag bara kan vara med. Dock måste jag få igång min mobil först så jag kan ringa mina nya vänner. Men vem ska hjälpa mig med min mobil? Jag vågar inte fråga, eller kanske...eller nej. Jag känner mig som en gäst i huset. Det har ingenting med familjen och göra det är bara att jag inte vågar ta för mig. De har varit en familj i många år och så kommer jag in nu från ingenstans. De har dock haft utbytesstudenter förut så de är erfarna. Men frågan är om jag ska se det som en fördel? För de är inte direkt nyfikna om Sverige, eftersom de har haft massa utbytesstudenter från sverige förut. Om mig vet de väl rätt mycket också för de frågar i alla fall ingenting...typ.
Nu vet jag inte riktigt hur det skulle ha varit om jag hade bott hos en familj som var helt ny med det här att ta emot utbytesstdeunter. Men på de bloggar jag läst så hittar de på välidgt mycket, hela tiden. Eller det kanske inte har med att de aldrig haft utbytesstudenter förut, utan att de kanske inte gör så mycket om dagarna och har tid att dra runt med sin utbytesstudent.
Jag undrar när jag ska kunna åka iväg och shoppa t.ex. kläder eller verkligen bara hitta på något random, ut och gå bara snacka. Ok, nu har jag ju gjort saker de dagarna jag har varit här. Eller jag har snarare hängt med Camryn nr hon gjort saker. De har inte hittat på något just för mig, för mig för att jag ska få se. Jag har hängt med runt och bara suttit där.
Gud vad jag är negativ. De flesta kanske har varit såhär att de bara hänger med runt, inget fel med det...ska ju vara glad att jag faktiskt gör någonting.
Men jag saknar de här spontana i vardagen. Det här är verkligen en jätteskillnad för mig. Det här är skitjobbigt, ibland vill jag bara ge upp. Men det tänker jag inte. Jag har ingen riktigt hemlängtan, än. Det är bara det att det är sån jädra skillnad från hemma vilket är jobbigt. Jag vet inte hur jag ska bete mig. Jag känner mig obekväm. Det har mycket med engelskan och göra. Jag hänger inte riktigt med i alla konservationer och sitter mest och lyssnar. Dock kommer de släppa snart. Har sagt till de att jag kan snacka det är bara att just nu fastnar mycket inne i huvudet och kommer inte ut , och de förstår...såklart. Så vad klagar jag på egentligen? Jag har det ju jättebra här.
Det är bara att ingenting är som jag hade tänkt mig för tilltället.

Bilder från fredagen


Coolingen i bilen!


Doggybags!


Vi körde och körde och körde tills vi hittade rätt


Skolans färger. Columbia blå, vit och marinblå.


Alex and "The Frinch"


Lycka till med detta pussel!


Vi körde något konstigt spel


Kollade på "More to Love"


Suddig bild, men Hamburgar helper is the shit!


21/8

Vaknade upp efter att ha sovit dåligt (som jag skrivit) Vaknade även väldigt tidigt för att vara i detta hus märkte jag nu , så nu vet jag att jag kan sova längre på morgonen utan att de tycker att jag sovit för länge ;).
Men började dagen med att ta en dusch. Först kom det inget varmvatten utan bara kallvatten, tankarna for genom huvudet "nej, men gud. Det måste väl ha varmvatten?" Och ja, de hade varmvatten. Det tog bara att tag innan det kom :P
Jag gjorde sedan frukost, te (med karamellsmak, var tvungen att testa) sen macka med jordnöttssmör (amgaaad, så gooooottt ;o)
När både jag och Camryn var klara så åkte vi till Milwaukee. Vårt första stop var hemma hos Bailey, eller vi hämtade bara upp henne. Men kan meddela att det tog ett tag för oss och hitta för det var gator och hus överallt (!). Men när vi sedan hämtat upp henne åkte vi iväg för att äta, det blev thaifood. Dock så skulle Bailey jobba så vi tog vår resterande mat i doggybags och så körde vi Bailey till jobbet.
Därifrån åkte vi sedan hem till Dylan, hemma hos Dylan var även Alex. (Camryn har gått i High School med Bailey, Dylan och Alex btw....) Jag och Camryn åt först vår mat när vi kom dit. När vi sedan ätit upp (eller ätit oss mätta rättare sagt) gick vi på en promenad. Det var ingen liten promenad kan jag meddela vi gick rätt långt. Men vi hade kul och jag fick se en del av Milwaukee.
Tillbaka i Dylans lägenhet så spelade vi Wii, något konstigt spel som jag aldrig hört talas om innan (kommer inte ihåg namnet heller...
Vi åt middag bestående av hambugare helper, awesome , medan vi kollade på "More to love" Hahah, what to say about that program...it makes you laugh!
Sen var jag och Camryn tvugna att åka hem igen med tanke på att det skulle ta två timmar hem, och båda av oss (eller i alla fall jag,) började bli trötta.
Så sagt och gjort styrde vi bilen hemåt, jag sov typ hela vägen...jag kan vara så himla tråkigt sällskap ibland!

men nu är vi i alla fall hemma, jag är verkligen jättetrött, så nu ska jag sova!
Har massa bilder + videos från idag men orkar inte lägga upp de nu så gör det imorgon!
kika in då!

Hoppas allt är bra!
Puss

Vakna upp

Skrev detta imorse, dock slutade internet fungera så har inte kunnat publicera det förens nu!

Inatt hade jag sovit jättedåligt, har vaknat 3-4 gånger under natten. Jobbigt, men det är pga jetlagen....gush, men det försvinner snart!
Jag har även drömt konstiga drömmar från lägret. Först var alla jättemysigt och precis som jag ville att det skulle vara. Men sen började helt plötsligt en rycka mig i håret, en annan bränner mig med cigaretter (och han röker inte ens...). Jag springer iväg, de följer efter mig och kastar glassar på mig. Men sen vill de få tag på den tyngsta glassen så de snor en våg från en som sitter längs med vägen (de är förövrigt en likadana våg  som vi har hemma ;)). Amen i alla fall, sen börjar de väga glassen för att sedan ta den tyngsta. Men i slutändan tar de piggelinera, varför detta? De är ju inte tyngst? Nej, men de är färggladast....wft? x)

Sen när jag vaknade upp då så var det jätteläskigt för jag hade ingen aning om vart jag var för några sekunder. Jag blev livrädd, men sen slog det mig vart jag var! ;)

Varför jag är uppe så tidigt är för att jag och Camryn ska åka iväg så tidigt vi kan. Men Camryn sa att jag fick sova i bilen och jag var trött. vi får se vad jag gör, känns lite taskigt att sova medan hon sitter och kör ^^


Bilder


I London var det fint väder

Och jag har snyggaste frisyren...

Vi flög och flög och så flygde vi lite till.

Jag och Emma var tvugna att fylla i lite papper som på vissa ställen var hela omöjliga att förstå.
Men vi gjorde rätt och blev insläppta i landet!

I Chicago var vädret betydligt sämre!

Jag åkte seriöst världens minsta plan (var tvungen att skriva det ;))
12 rader, med två säten på vardera sida av gången. Så 48 platser.
När vi flög från Chicago btw var det välidgt monligt. Men det var fluffmoln som såg så otroligt coola ut ovanifrån ;o
Sen att de lystes upp från Chicago gjorde det inte mindre coolt!

Anna!

Huset!

Willow

Baksidan. Varför bilden ser konstig ut är för jag inte orkade dra undan nätet som är där för hundarna inte ska gå ut.

Baby :)


Mamma och pappa: Mobilen cpar eller simet eller något. Det funkar i alla fall inte.
Men jag mår bra så ni vet :)
Älskar er.Today

Idag har jag och och min värdsyster Camryn varit och fixade massa ärende.
Vi har varit bland annat i min nya skola och kollat och fixat lite pappersarbete. Det är sjuktstort och så jävla cool skola, sajk!


Lite saker jag märkt idag:
 • De har smör på allting. Här kör de inte popcorn med smörsmak , utan popcorn som de häller smält smör på. Sen idag när vi åt hamburgare på en resturang har de en smörklick på, seriöst! Haha, snacka om att jag kommer gå upp i vikt ;o
 • Att man inte får göra en höger sväng framför en buss, det är tydligen olagligt.
 • Allting har en drive thru, Starbuck har en liksom ..
 • De har reklam HELA tiden på tv. Det är typ mer reklam än program.
 • Man får med skorna inne även fast man är hemma hos andra.
 • De som amerikaner tycker är en liten hamburgare är  typ som en BigBigMac i Sverige.
 • De har flera ATM i skolan.
 • De har nedräkningsreklam. Som vi kollade precis på "All star callenge"-project runway. Sen programet efter skulle vara nya säsongen av Project Runway. I varje reklam hade de t.ex. "One hour left to Project Runway" "20 minutes left to project runway" osv.
 • Det är sjukt varmt.
 • Jag har jetlag, men det går. Somnade dock när jag, Camryn och Tim kollade på tv. Men Tim gjorde allt för att hålla mig vaken...det gick..ibland.
 • Alla snackar engelska här.
Nej, nu ska jag ut och fota lite. Vi hörs senare! :)

Bilder kommer!

På allt, har inte lagt in bilder än bara.

Har även inte tagit bilder på huset för det regnar ute. Verkligen ösregnar. Regnet följde efter mig. Det har bara en gång sen Maj säger det och så börjar det regna när jag kommer *yäy*.....
Ville bara säga hej!Framme!

Som ni kanske förstår är jag framme nu. Det ni inte förstår är att jag faktiskt har en väska med bara ett hjul. En väska med en massa kräm lite överallt. En väska med bara ett handtag. En väska som är full av godis.
Det är väl det jag upptäckt än så länge. Vill knappt veta vad som kan finnas under ytan.

Men nu ska jag säga godnatt både till min familj och till er.

Så godnatt!

18:10 lokal tid i Chicago.

Nu sitter jag i Chicago och väntar på att hoppa på mitt sista plan. Dock går det inte förens klockan 8, så får sitta här i drygt två timmar men det borde nog gå bra :)

Jag kan säga att Chicagos flygplats var jättekrånglig! Först kommer jag och Emma (sjöberg) ut från planet, vi går och går och går. Sen kommer vi till en jättelång kö som vi står i, i ungefär 90 minuter. Sen kommer vi längst fram och bli placerade i en annan kö. Vad skönt tänkte vi inte så lång (för Emma hade lite bråttom hennes plan skulle gå om en timme). Men tror ni inte att de två människorna framför oss i kön är de segaste på den jord. De ställde miljontals frågor och var allmänt sega.

Men sen kom vi ur den kön i alla fall, det var förövrigt kön för att kolla visumet. Men då ska vi gå och hämta vårt bagage men ser inte någon skylt där det står ”Lodon/heatrow” på, det var ju därifrån vi kom. Så vi frågade vart vårt bagage är, då har de varit tvungen att ställa allt bagaget från de planet på golvet för de hade behövt köra ett annat plans bagage på samma rullband. Så där sprang vi runt stressade och letade packning.

Sen kommer vi till ännu en checkkontroll. Vi fattar inte alls vad för papper snubben ville ha, men tillslut så blev det rätt!

Efter det så sprang vi och irrade runt tills vi hittade en hiss. Den hissen tog oss upp till tåget som skulle ta oss till terminal 1. Där möts vi av ännu en lång kö. När vi kommit ungefär halvägs tar jag upp min biljett och ser att jag ska till terminal 2 och inte 1 som Emma (och som jag också trodde jag skulle till). Så det blev att säga hejdå till henne och sen ta sitt pick och pack och åka tillbaka till terminal 2. Dock var det tekniskt fel på tågen, så det tog typ jättelång tid innan något tåg kom. Sen kommer de även en fram en kille till mig och frågar vart jag ska. Terminal 2 svarar jag då och visar min biljett. Då frågar han, men du måste ju checka in ditt bagage? Jag: ja, men det för jag väl vid terminal 2? Han: Nej, vid terminal 2 kan man inte checka in bagage. Då höll jag på att skita i brallan . Har jag missat vart jag ska checka in …. oh no!! Åker ändå till terminal 2, där möts jag bara av massa säkerhetskontroller ingen in checkning. Det finns även inte en enda kotte att fråga ;o . Dock efter ungefär 10 minuters letande hittar jag en som hänvisar mig (tillbaka) till terminal 1. Så då får jag gå tillbaka dit (med 2 tunga väskor och ett handbagage. Jag hade ont!) och ställer mig även i samma kö som jag stod i förut med Emma. Kön gick snabbt och sen var det manual incheckning och allt flöt på.

Kommer till säkerhetskontrollen där de är skitdryga och otrevliga. Jag råkade lägga min dator lite fel och istället för att rätta till den eller säga åt mig vad som är fel snäser de bara åt mig och undrar hur jag tänker för jag kan ju inte lägga datorn sådär det funkar ju inte. Och det var ju inte så att de var stressade eller något sånt för det var ingen bakom mig :s

Men efter säkerhetskontrollen var jag fri från alla konstiga kontroller. Så jag sätter mig och fixar med mitt nya sim (som inte ville fungera i visumkön :o!) dock så funkar typ mitt nya sim, från täckning och så..men när jag försöker ringa piper det bara upptaget. Så fick ta mitt tele2sim och ringade lite snabbt till mamma och sa att allt var bra! (Så pappa, allt är jättebra!).

Gick och köpte dricka och sen frukt, var jättehungrig och törstig efter allt släpande och springande i denna flygplats.


Nu blev detta inlägg väldigt långt, men så blir det ibland!


16:00 lokal tid Chicago

Alla gick till kundservice precis vid gaten när jag var i London.. Jag fattade inte varför folk gjorde det men tänkte att de hade väl frågor så jag sitter lugnt kvar. Sen kommer det dock en tjej med EF väska som också går dit. Då gick jag också dit för borde väl göra samma sak som henne. Jag börjar snacka med henne, på engelska och förklarar att vi ska åka tillsammans. Tjejen i kundservice undrar om vi ska resa tillsammans så vi svarar ja, så hon fixade så vi fick sitta bredvid varandra (guldstjärna till henne! Eller tänk om jag gått till kundservice tidigare och fixat min biljett (man fick förövrigt sin sittplats tillgiven när man gick til kundservice) då hade inte vi fått sitta bredvid varandra.

Jag och Emma (som tjejen heter) satt oss och snackade och väntade på ett boardingkön skulle försvinna. Sen frågar jag vart hon kommer ifrån, då svarar hon Sverige. Så vi satt och snackade engelska med varandra fast båda var från Sverige, det är bra (y).

Det var jätteskönt att ha sällskap av någon i samma sits, speciellt på det långa flygning mellan London och Chicago. Dock sov jag lite mer än halva resan så var väl inte världens roligaste ressällskap.10:23 lokal tid England

Nu sitter jag i London på flygplatsen. Flyget från Stockholm gick jättebra. Somnade innan planet ens hade lyft sen vaknar jag 2 timmar senare när de säger åt mig att resa ryggstödet för att vi skulle landa. Jag var trött kan jag meddela!!


När jag skiljdes åt från mamma, pappa, syster och bästa vän imorse kändes allt bara konstigt. Jag började gå med säkerhetskontrollen, ville ha de avklarat. Men jag visste inte vad jag gjorde och var livrädd så jag sprang tillbaka. Men sedan tog jag ett djup andetag och gick igenom.

När jag väl var igenom det var då tårarna kom för det var då jag förstod att nu var jag helt ensam (ett litet tag i alla fall...). Men jag försökte tänka på annat och det gick det jättebra.


När jag landade i London känns det som jag bara gått och gått och gått och gått. Det är sjukt stort här ;o. Men nu sitter jag här i alla fall i rätt terminal. Mitt plan går 12:20 , lokal tid, men gaten öppnar inte förens 11:05, så får sitta här och vänta i ungefär 40 minuter innan jag överhuvudtaget vet vilken gate jag ska åka ifrån.

Finns inte så jättemycket att göra här, ska väl lyssna på musik och läsa. Ska försöka att inte sova, för då kanske jag inte vaknar tills mitt plan går och det skulle ju verkligen inte funka!!


Nej, nu måste jag gå någon annanstans. Här fick jag ont i huvudet. Det är mycket ljud och det luktar jättestarkt av alla parfymaffärer som ligger runt om.

Sen har jag även lock i ena örat som inte vill släppa, det gör ont (ont det gör ont, men ändå, jag klarat mig rätt länge jag börjar bli van (8))


Kram och puss på er!


Mamma, skicka bilderna från tisdags och onsdag. I want them! Älskar dig.


Sista inlägg

Detta blir nog mitt sista inlägg från Sverige. Jag + familjen + bästa vän ska åka med Arlanda om ungefär två timmar.

Men nu de resterande två timmarna ska jag fixa till min packning och sen umgås med de vänner som fortfarande är kvar från min avskedsfest idag (som förövrigt var helt störd rolig! Tack till alla som kom! :))

Men HEJDÅ hörrni!! Nästa gång ni hör av mig så är jag i USA ;-D

PUSS!

Just nu

Nu sitter jag här i mitt rum och väntar på att alla söta gäster ska komma. De kommer om lite mindre än två timmar.
Har nästan fixat klart allting, lite små pill kvar.

Mig själv har jag redan gjort iordning i alla fall. Sitter här med en sminkning från Make up store (hade presentkort på det ;)) sen lockat hår, en fläta och "den lilla svarta" :)


klicka för att få större bild.

Snart kommer Emelie och Robin som ska hjälpa mig få ihop det sista. Detta bli suuuuuper ! :D:D

Uppdaterar minst en gång innan jag åker till Arlanda, jag är peppad!!!

Min värdpappa skrev till mig precis på facebook: Han skrev "Anna, have a safe trip. See you in 12 hours. Tell your parents you will be safe while you are here. See you soon". Så söt!


18/8

Nu är jag inne på min sista dag i Sverige.
Idag har jag massor att fixa så borde ta mitt "sova bra te" och sen sova. Måste bara pallra mig bort till köket först och fixa teet och sen dricka det. Nej, gud var jobbigt det blev nu!

Men nu är jag glad, nervös och hyyyyyyyyper :D:D

Jag kan inte andas heller. Gör grymt ont ;o Det är för jag är stressad säger mamma och pappa. OM jag är stressad liksom, det är bara förnamnet!
Igår så  SPRANG jag runt och stressade i 5 timmar. Under de 5 timmarna levde jag på kaffe och lite deg då och då. Sen däckade jag framför 3:an med katten i mammas och pappas säng. Dock somnade jag aldrig :O

Sen så kom mamma hem så åkte vi och handlade. Mamma gjorde sedan mat medan jag och pappa fixade med lite pengar och sen även telefonabonnemang till USA. Så nu är det fixat :)

Sen har jag stuvad om min packning till min nya resväska och sen även en bag. Pappa ringde nämligen United Arlines idag ... vänta detta har jag redan berättat...eller hur?

Aja, sen hämtade jag och pappa bord och stolar i Scoutlokalen.
När vi sedan kom hem bakade jag, syster och mamma bullar.

SEN badade jag, dock kunde jag inte slappna av så det blev typ upp och ner.

MEN nu blev detta inlägg för långt och jag måste sova!

Svarar på era kommantarer imorgon, jag läser de alla! Dock så svarar jag alltid innan jag accepterar kommantarerna därför tar de ibland ett tag innan de kommer upp på bloggen :)


Puss


Baaaaaaka

Idag ska jag fixa MASSOR av saker här hemma.

Till att börja med har jag bakat konstant sen klockan 8 imorse. Dock så har jag städat undan utomhus medan saker stått i ungen. Annars har jag bane mig stått och kollat ner i degskålen i nästan 4 timmar! ;o

Min pappa har ringt United Arlines (som jag ska flyga med) idag. De berättade att jag får ha 2*23 på mina väskor. Dvs, jag får ha två väskor som väger 23 kg vardera. Dock får man egentligen bara ha en väska när man flyger inrikres. Men när jag kommer till Chicago ska jag bara visa upp min biljett där det står att jag kommer från Stockholm, och då gick det tydligen bra att ha två väskor :P
Detta undelättande min packning rätt rejält kan jag säga! Pjuu, vad bra det känns nu.

Nej, nu piper ugnen. Ut med kakorna och in med nästa sats.

Vi hörs senare!!


Arlanda på Onsdag

På onsdag bär det då av till Arlanda, inte långt kvar nu ;o
Min familj, förutom min bror som jobbar på Onsdag, ska följa med mig ut till Arlanda. Jag tycker min bror kan skita i jobbet (men det tycker inte han, så gå in här på hans blogg och skriv att han är dum!).
Fast egentligen är han rätt snäll som inte följer med. För det betyder att vi har en plats ledig i bilen så nu kan min bästa kompis följa med vilket gör mig överlycklig. Hennes blogg hittar ni här, skriv något snällt till henne, det förtjänar hon.

Så nu på onsdag blir det att Bästa vän, Mamma, Pappa och syser följer med mig ut. Gud usch, kommer vara jättejobbigt att gråta och sen samtidigt se de gråta (som om jag fick bestämma skulle ingen gråta men det vet jag inte kommer funka!, så det är inte ens någon idé att försöka).

Men snart, snart är jag påväg! Om två dagar sitter jag SJÄLV (som utbytesstudent) på planet till London.

Wish me luck!

Jädra packning

Idag har jag verkligen bara fixat saker inför USA.
Började med att fixa klart hela min packning, la även ner de i en väska för att väga. Då låg det på 19 kg, dock hade jag inte fått ner allt då.
Gah. Och det får bara vara på 20 kg...eller hur? Och jag får bara ha en väska...eller hur? Flyger ju inrikes också. Någon som vet exakt hur mycket jag får ta med mig?

Jag var även och klippte mig idag, inget speciellt, klippte upp lite och tog lite på topparna (eller mycket, var väldigt slitet!) Frisören övergödde mig med komplimanger för mitt hår, man får väl tacka och buga :)

Jag och pappa var även och handlade all mat för min avskedsfest på Tisdag. Ett ord "GUD" det var inte lite mat kan jag säga. Men gud vad kul att kommer bli. Men ändå tråkigt på ett sätt, måste jag säga hejdå till alla mina fina vänner :( <3


Videoklipp på min packning såhär långtEn liten film mitt under min packning. Dock var jag inte färdig på långa vägar, så mer har tillkommit efter det :P

Packningslista forts.

 • Värktabletter
 • Halstabletter
 • Solglasögon
 • Locktång
 • Shorts
 • Bikini
 • Pads
 • Smycken
 • Suduko
 • Telefonnummer till familj
 • Pumps
Glömde skriva med det på den förra.
Som ni kanske ser på den förra så ser det välidgt mycket ut. Men det är bara för jag har skrivit ut allting som "träningströja" "träningslinne" osv. bara för jag inte ska glömma något :)

Packningslista

Kläder Vad?
  T-shirts
  Koftor
  Tjocktröjor
  Jeans
  Mjukisbyxor
  Regnkläder
  Vinterjacka
  Mössa
  Halsduk
  Trosor
  Strumpor
  Sockor
  BH
  Sovbyxor
  Sovtröja
  Träningshorts
  Träningsbyxor
  Träninglinne
  Träningströja
  Träningsskor
  Gympadojor
  Sandaler
  Ridbyxor
  Ridstrumpor
  Ridhjälm
  Ridhandskar
  Ridskor
  Chaps
Hygien  
  Tandborste
  Tandkräm
  Deo
  Parfym
  Smink
  Borste
  Tofsar
  Borttagning + nagel
  Nagellack
  Sminkborttagning
  Rakhyvel
  Salvor
  Hårspännen
Presenter  
  Osthyvel
  Bok 1
  Bok 2
  Handduk
Tekniska prylar  
  Laddare system
  Laddare digital
  50 mm
  Makro
  Laddare datorn
  Laddare ipod
  Laddre mobil
  Minne
  Extern hårddisk
Handbagage  
  Systemkamera
  Digitalkamera
  Ipod + hörlurar
  Macen
  DS-2019
  Bok
  Kortlek
  Plånbok
  Kalender
  Försäkringspapper
  Pass
  Vaccinationer
Övrigt  
  Böcker
  Betyg
  Kopia pass
  DS-2019, kopia
  Vaccinationer
  Nalle
  Block
  Pennor
  Tennisracket
  Försäkringspapper
  Dagbok

Packningslistan tar sin tid!

Håller på att föra över den från en dator till en annan, den kommer upp. Dock blir det nog senare ikväll eftersom jag ägnar liiiite tid åt min packning också.

Men kika in runt 9/10 snåret så ska den nog vara uppe :)

Allt bra med er föresten? <3

Packning tar all min kraft

Idag var jag i stallet för sista gången på helt år, det kändes vääääldigt skumt!

Satt och fikade med mammas ridkompisar när de ridit klart. Alla var väldigt intreserade av att jag skulle åka iväg och de ställde alla möjliga frågor. Jag tycker det var jätteroligt att sista där och berätta. Sen framförallt kändes det väldigt bra, det känns som jag gjort ett bra beslut att faktiskt åka iväg.

Idag ska jag ta tag i packningen rejält. Har satt igång tvättmaskinen nu så allt är rent när jag kommer dit. Har lagt fram nästan allting, men har jag lagt lite för mycket av vissa saker och lite för lite av andra saker så ska stå och pilla med det och fundera på vad jag faktiskt behöver. Har en lååååååång packlista med saker, dock är den onödigt lång för har verkligen skrivit ut allting såsom "tränignsbyxor" "Träningshorts" "Träningströja" "Träningslinne" osv, bara för jag inte ska glömma något :P
Vill ni att jag ska lägga upp min packlista här sen så ni också kan ta del av den? :)

<3


Bildspel

Har precis gjort ett litet bildspel :)

Dock har jag inte tid att ladda upp det nu, för ska in till stan och möta lite vänner och bussen går snart så får ta det senare ikväll :)

Kolla in då :)

Hoppas ni får en bra dag!

Söta!

Både min värdpappa och värdmamma har jag snackat med idag på facebook.
Tim frågade vad jag hade för favortimat, sen snackade vi mat. Haha, det var kul :)
Lori frågade om jag räknade ner dagarna, och det svarade jag "såklart jag gör ;)" Haha.

JAG LÄNGTAR!!!!

Var precis med min BFF (Nej, inte Paris Hilton) utan med Sandruuuuuus. Gush, det är nu jag börjar inse att jag ska lämna min bästa vän i ett år. Jag kommer nästan dö. Usch, nej, att skiljas från henne kommer inte lämna något öga torrt kan jag meddela. You know I love you, <3

Sandra & Jag , Gotland-08 <3


Sammanfattning

Familj:
Jag ska bo med min värdmamma Lori, med värdpappa Tim och min värdsyster Camryn. Dock bor inte Camryn hemma utan hon pluggar på College i Madison (Wisconsins huvudstad). Faimljen har även två labradorer, en är chokladbrun och heter Babe och är 10 år. Den andra är svart och heter Willow och är 7 år.

Boende:
Kommer bo i Green Bay som ligger i Wisconsin. Det bor runt 100.000 personer i Green Bay så kommer inte direkt vara ensam.
Familjens hus ligger välidgt nära Lake Michigan, så jag har nära till vattnet.
Hur familjens hur är jag inte riktigt säker på än. Vitt är det i alla fall, får fota när jag kommer dit!

Skola:
Skolan heter Bay port high school. Skolan färger är Marinblå, Columbia blå och vit. Så vitt och blått jättensnyggt!!
Skolan har grades 9-12, så de har bara själv "High school". Det går runt 1.700 elever i skolan, så det är cirka 400 elever i varje grad (nya kompisar? ;))
Jag fick reda på för ungefär en vecka sen att jag skulle bli sernior, så jag kommer dvs gå i grades 12. Så kommer få vara med på prom och grauation i vår. Riktigt skoj, riktigt amerikanskt!!
Vad jag ska läsa för kurser har jag inte riktigt bestämt än. Satt och kollade igenom alla igår och det är hur många som helst. Men de jag funderar mellan är i alla fall ; Small animal and Horse care, Dramatic arts, Journalism, Speech, Creative Writing, Concert choir, Vocal Ensembe. Men sen måste jag välja till några fler, sen välja vilka jag ska läsa på hösten respektive våren. Men det tar jag med Lori när jag kommer dit!


http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/53/Bay_port.gif
Såhär ser skolan ut, snygg va?!


Om det är något ni undrar över är det bara att fråga! :) Svarar på allt!

Designen

Designen blev lite kapad som ni kanske ser. Men är alldeles för trött för att fixa till det nu! Gör det när jag vaknat istället.

Puss på er!


Såhär ska den se ut :)
Klicka för att få bilden större.

Torsdag, 6 dagar kvar!

Nu är klockan efter 00.00 vilket betyder att det är Torsdag idag. Men det är inte vilken Torsdag som helst. Nej, utan det är min sista Torsdag i Sverige på ett helt år ;o Hm...det känns väldigt konstigt att säga så kan jag meddela.

Imorgon(eller idag blir det ju...men ska sova först) tänkte jag göra en liten sammanfattning om min värdfamilj, skola, vart jag ska bo osv. Kolla in då :)


Den här bilden har jag i en tavla i mitt rum.
Men nu har jag även den i min kalender som jag ska använda i USA.
Det är ett foto jag och min kompis Petra tagit.

Detta foto representerar min familj och mina vänner.
Så nu tar jag med mina närmaste till andra sidan jorden.


(8)Guess I'm gonna be OK
guess, I'm gonna be alright
with my family here beside me
my family's here to guide me
guess I'm gonna be OK
guess, I'm gonna be alright
with my family here beside me,
day and night

06:00

Fick precis reda på att jag ska träffa en tjej från EF som heter Martina på Arlanda klockan 06:00 den 19 Augusti. Jag kommer inte få åka från någon svensk varken från Arlanda eller London (eller Chicago) det är lite synd.
Vid London kanske jag möter upp någon/några från andra länder , förhoppningsvis, för 9 timmar själv är inte det roligaste.
Mellan Arlanda-Stockholm är det ju bara 2 1/2 ungefär så det är ju inte värsta långa resan att sitta själv på. Men det är att man precis sagt hejdå till sin familj, har massa tankar och man har ingen att dela de med förutom än själv....Men det finns inte så mycket att göra.. :-(
Jag får ju åka i alla fall och det ska jag vara riktigt glad över :)


Såhär glad kan jag faktiskt vara :)

EN VECKA!

Helt saaaaajk!
Om en vecka sitter jag på planet mot London som kommer ta mig mot mitt största äventyr hitills i mitt liv!!!!

Ofräsch, oseriös och trött


Videoblogg 11/8
by Annizh

I don't want to leave you honey


Papper

Vad är det för papper man måste ta med sig?
Har lagt fram mina betyg sen pappret man fick tillbaka från visumet (DS-129...eller vad det är...ni förstår säkert) . Vad är det mer för papper man måste ha med?
Skulle ju vara tråkigt att glömma något papper och så får man inte komma in i USA. Usch, nej det får inte hända!

Nedräkning

Nu har jag gått ner till ensiffriga tal! :-D
9 dagar kvar, kan inte väääääääänta!!!!!

Jag vill åka..NU!

Sen blir jag ju ännu mer peppad när min värdamma skriver såhär till mig på faceook :)


"It wont be long, but the trip will be. We will have a comfy bed, warm shower, a little bit of food if you are hungry. You will be able to sleep as long as you need the first night. The first days will be nervous, mixed emotion, and maybe a little lonely, & then a little what did I just do feeling. But, it all is good in the end. - cant wait to meet you."

Såg att jag råkade stryka över lite bokstäver därav att jag skrev texten nedanför. :)

Mattebok?

Min värdmamma frågade mig idag(igår...) om jag kunde ta med min mattebok som jag jobbade med seanst här i Sverige. Dock har jag inte kvar matteboken, men det har ingenting med min fundering att göra...
Jag undrar, har ni tagit med er eran gamla mattebok till USA (eller vart ni nu ska..?) :)

Utflykter

Min värdmamma skrev till mig igår på Facebook. Hon skrev att jag får följa med de till Madison (Wisconsins huvudstad) den 25 Augusti. Deras dotter pluggar nämligen college där så får följa med och släppa av henne. Kul att få se huvudstaden! :)
Sen skulle även dottern ta med mig på en dagsutflykt till Milwaukee. Milwaukee är Wisconsin största stad, ska bli kul att se den staden också.

12 dagar kvar, det är för mycket. Vill åka nu, kan verkligen inte vänta!!!

Avskedsfest

Har gjort ett event på facebook så jag kan bjuda in mina vänner till min avskedsfest. Tycker det är ett bra sätt att hålla reda på vilka som sagt ja/nej istället för att göra en lista jag ändå kommer tappa bort.
Ett problem, folk jag inte bjudit bli aslacka för jag inte bjudit de. Men vadå...? Jag kan ju inte bjuda alla jag känner, får inte heller bjuda alla jag känner.
Det är folk jag knappt pratar med som vill komma, men liksom hallå? Nej, du får inte komma.
Kommer jag inte sakna dig har jag inte bjudit dig thats it. Men folk förstår inte, hur tröga människor finns det på denna jord egentligen?
Gud jag blir fett sur över att folk ska hålla på. Acceptera ett nej bara, någon gång i livet måste man lära sig att ta ett nej. För vissa jag känner är det nog dags att lära sig det nu.

Tycker ni jag överregerar eller tycker ni jag har någon menning med det jag skriver?

Svara på kommentarer senare, ska träffa lite kompisar nu.
Puss på er

Telefonsim

Fick ett brev hem från EF idag. I det brevet låg bland annat ett telefonkort och ett telefonsim som jag kan använda när jag är i USA. Det verkar bra, billigt att ringa både inom USA och utanför USA. Men det står ingen månadskonstnad, och jag har en tanke på att det kanske finns bättre abonnmang att välja på när jag är i USA.

Så min fråga är till er, hur har ni gjort med telefon och med simkort? Jag behöver er hjälp!


Funkar ens telefon man använder här i Sverige i USA också?

Senior eller Junior?

Jag vi bli senior, efter jag har åldern inne och sen få vara med på graduation och sånt. Sen tror jag även kunskapsnivån är lite högre än junior.

Inatt skrev jag till min värdmamma på facebook och frågade vad jag skulle bi och hon berättade att jag skulle få bli.....Senior. YES!! Det känns så bra ;-D vilket flyt.

Bra hemsida

Blev tipsad om en grymt bra hemsida om du ska eller funderar på att åka som utbytesstudent.

Bli en del av denna hemsida idag.

Hjälp

Idag har jag och mamma varit och kollat på en ny resväska åt mig. En stor, men lätt och hanterbar. Gosh , det är inte lätt det där med väskor finns hur många (!) som helst att välja mellan. Håller ni inte med? Och jag med min beslutsångest har det inte lätt...

Alla ni som också ska åka nu, vad har ni för typ av väska? Hård/Mjuk, Stor/Liten, Tung/Lätt?

Flygtider

Idag fick jag mina flygtider hemskickade. Dock står det att det bara är preliminära datum vilket gör att de fortfarande kan ändras. Shait, vill ju veta säkert när jag åker.
De skrev också "vi ger dig ett datum för du ska kunna planera dina sista veckor". Jo, tack vill gärna kunna planera lite men det är ju inte det lättaste om jag inte vet säkert att jag åker den 19. Svårt det där, men aja!

Såhär ser min resa från Stockholm till Green bay ut:

Arlanda, 7:55 am    London, 9:35 am ( 160 minuter restid (2 timmar och 40 minuter))
London, 12:20 pm     Chicago, 3:21 pm ( 361 minuter restid (9 timmar och 1 minut))
Chicago, 8:00 pm     Green Bay, 8:55 pm (55 minuter restid)

Det roligaste (inte) är ju att sitta själv i Chicago i 4 1/2 timme, :-P

Lori

Igår ringde min värdmamma mig. Dock var ingen hemma så hon pratade in på telefonsvararen. Hon berättade att klockan 07.55 den 19 Augusti åker jag från Arlanda. Någon annan som också ska åka då? :-D
Jag åker från Arlanda - London sen London - Chicago sen Chicago - Green bay :-)

Telefon

Har precis snackat med Tim och Lori i telefon. Oh, det känns så grymt bra !! De är så söta :-D

RSS 2.0