Musical 4/20, 4/22, 4/23 and 4/24

Ok, kanske ska berätta lite om musikalen?
Den kallas "Disco Inferno" och det är about a boy som vill bli känd i England during the 1970. Han blir känd, hans flickvän vänder ryggen åt honom och gifter sig med en av hans bästa vänner. Hans bästa vän dör i en bilolycka (där han körde bilen). På slutet blir han även skjuten av sig rival. Sen vaknar han upp och inser att allting bara var en dröm.
Rätt lame, men det var kul ändå. Alla i publiken blev typ jätteirreterade när de insåg att allting bara var en dröm, haha.


Anyway.
Förra veckan på Tisdagen, Torsdagen, Fredagen och Lördagen fick vi äntligen vissa upp musikalen vi har övat på efter skolan varje i dag i cirkus TRE månader.

Tisdagens publik var inte så jätterolig då inte så många var där eftersom du bara kunde köpa biljetter i skolan och vi kom ut med en denna show 5 dagar tidigare.

Torsdagens publik were awesome. It was so much fun. Hem och rakt i säng, kom hem runt 11 men kom i bädd runt 12.00. Var lagom trött dagen efter. Var samma sak på tisdagen.

Fredagens publik var bättre än torsdagens, mycket bättre. Efter föreställningen åkte the whole crew to Krolls för att äta kvällsmål. Kom hem vid 1.30am, kom i säng runt 2.30am, hade rätt svårt att somna pga vissa saker :(

Lördagens publik var 1000 gånger bättre än fredagens publik (då kanske ni förstår att den var jättebra!). Efter föreställningen skulle allt packas ihop och städas och checkas ut och lämnas in and you name it. Vid 12 fick vi äntligen lämna och då var det raka vägen em till Zack som höll i the crewparty detta year. Det var så jäkla roligt.
Somnade till Lejonkungen (fråga mig inte varför han valde den filmen, men det var kul att se, long time ago) vid 5.30 och vaknade upp vid 8.

Hela söndagen spenderades åt att sova, haha.

Abby and Clara + allt smink

Me and RobbiBobby!

Abby and Katie

Dan, Matt and Paul in the "moment"

Me and Clara hade lungt de snyggaste outfits.

Abby, Caleb and Dan

Ett utav borden @ Krolls

Me and Mr.Martin (the Director)

<3

Underbara människor, <3

 

Mer bilder finns på Facebook.

 


I want a puppy

I really want a puppy.
Vet inte vad som slog mig men igår during school fick jag ett himla sug att skaffa en valp, typ nu. Problemet är att jag inte kan skaffa det här, men snart är jag hemma i Sverige igen och då ska jag verkligen överlägga att skaffa en liten valp, en bästa vän.
Tid, kommer jag ha tid? Man skapar tid, jag kommer ha tid. Kommer jag ha tid? Om jag inte har tid kommer jag inte att skaffa en valp, inte snällt för hunden.
Amgad, jag vet inte vad som är wrong with me right now.

But I want a puppy.


Klicka på bilden för att komma till deras hemsida
2.5 vecka gammal Kooikerhondje hane.
Give me.

Ok, I have a problem

Eller det är inte riktigt ett problem för det är inte mitt fel och det är ingenting jag kan göra åt det.
Det är så att min hostdad ska blrja med tuckdriving. Han kommer gå i skola i tre veckor, endast vara hemma på helgerna (om jag förstått det rätt)
Han kommer gå i skol mellan May 24th and June 11th. Den 14 Juni så kommer han gå sin såkallade "load" sen den June 15 beger han sig ut på vägarna i TVÅ veckor. Vet ni vilket datum jag lämnar the U.S? June 16, fattar ni uträkningen? Han kommer vara borta dagen jag lämnar mitt andra hem.
Jag är inte sur, absolut inte , jag är mer en glad för hans skull. Men jag är ledsen att jag behöver göra ett jättejobbigt hejdå June 15th och sen göra fler jättejobbiga hejdå:n June 16. But what to do I guess.

Han lovade att han skulle gottgöra mig på något sätt. Komma på mitt bröllopp har de båda redan lovat.
Det var nära att han skulle missa min garduation too, men det visar sig att han inte kommer missa den för att han börjar skolan en vecka senare än vad han trodde att han skulle göra. Men snacket var i alla fall att han skulle komma på min student i Sverige (om han skulle missa min graduation här, men nu kommer han ju inte göra det så jag vet inte om han fortfarande står fast vi det eller inte...).


I will miss this place...

GRATTIS BÄSTASTE VÄN

 

I LOVE YOU <3


I found it kinda funny

My choir-teacher.


Discovery Tour (March 29 - April 5)

I was going to divied my Discovery Tour resa i dags inlägg. Men har nu bestämt mig för att bara skriva kortfattat om varje dag i ett inlägg istället.
Mindre för mig att skriva och mindre för er att läsa. Har nämligen inte tid att sätta mig ner och skriva 8 dags inlägg, I hope you guys understand!


Måndag March 29:
Dagen började med att ta flyget från Green Bay vid 11, på flyget mötte jag en annan utbytesstudent som skulle på samma ställe som jag. Vid satt brevid varandra mellan Green Bay och Chicago. Mellan Chicago och LA satt vi inte brevid varandra till en början men ett trevligt ungt par bytte plats med Max så vi två kunde sitta brevid varandra (tack!).
Väl framme i LA började väntan på alla andra. Vi (inte bara vi två utan många andra utbytesstudenter) satt och väntade mellan klockan 3 to 7. Väldigt uttråkande, jag menar hur mycket kan man göra på en freaking flygplats?
Anyway vid 7 kom vår busschafför och plockade upp oss och körde oss till hotellet. Där fick vi cirkus en halvtimme att fräscha till oss, sen bar det iväg to dinner.
Kom tillbaka till hotellet runt 10 och alla däckade ganska snabbt.

Bild 1: Gruppen som spenderade mest tid av alla på flygplatsen.
Bild 2: My dinnertable, älskade människor.
Bild 3: Julia and me @ pool.

Tisdag March 30:
Frukost började vid 7am w/ Julia (<3). Vid 8 var alla andra uppe och påklädda med frukost i magen. Då begav vi oss på en rundtur vi aldrig kommer glömma.
Vi såg Walk Of Fame, Marilyn Monroe house (där hon även dog), Hollywood Bowl (medan de höll på att sätta upp scenen för Paul McCartney som skulle uppträda senare på kvällen), Farmers Market (dock ingen kändis), Guinness World Records, Wax Museum, Hollywood Sign, Santa Monica and more.
Kvällen avslutades med lek i poolen med söta människor.

Bild 1: Two Sweeds @ Greta Garbo
Bild 2: Anne, Julia, Moi and Josie @ The Hollywood Bowl
Bild 3: Johnny Deeps hand and mine
Bild 4: Moi and Julia @ Wax Museum
Bild 5: Moi and Spiderman
Bild 6: Julia and Moi

Onsdag March 31:
Frukost vid 7 w/ Julia som vanligt. Dagens agenda var Universal Studios. Väderprognosen sa att det skulle regna, men vi lyckades övertala vädergudarna att hålla regnet borta, så vi fick sol hela dagen.
Denna dag får beskrivas i bilder istället för i text. (har för många bilder, kolla facebook have a lot of pictures there)

Bild 1: me and Julia
Bild 2: Desperate Houswife
Bild 3: Moi

Torsdag April 1:
Frukost @ 7 w/......Julia!
Den största delen av dagen spenderades i bussen (jag trodde inte att sitta på en buss i flera timmar kunde var roligt, it was freaking hilarious!).
Vi körde från LA to...Las Vegas. Fy sjutton vad coolt detta ställe var, amgaad. Spenderade dock lite för mycket pengar på onödiga saker (nej, inga strippor), but what to do. Jag vet ju inte om jag kommer tillbaka till Las Vegas.

Bild 1: Thailand, Germany, Denmark, Denmark and Sweden
Bild 2: Las Vegas baby
Bild 3: Cool vattenshow
Bild 4: USA, Germany, Spain, New Zeeland, Denmark and Italy

Fredag April 2:
Frukost at 7, like always. Kanske inte behöver skriva det något mer jag tror ni vet att jag åt frukost vid 7 med Julia alla dagar anyway.
Dagen spenderades i solsken, fötterna i vattnet, på en båt på Colorado River. It was wounderful! Brände mig som en freking kräfta, hade solskyddfaktor men tydligen inte tillräckligt.
Senare på kvällen åkte vi lite buss till ett hotell nära Grand Canyon.

Bild 1: Läs och Lär
Bild 2: Gruppbild
Bild 3: Julia, Jag och Dan
Bild 4: Canyon
Bild 5: Kräfta

Lördag April 3:
GRAND CANYON! B-E-A-UTIFUL!!!
Detta får bli bilder and no text, går inte att beskriva.
Kvällen spenderades med 3 timmars B-U-S i poolen.

Bild 1: Gruppbild
Bild 2: Grand Canyon
Bild 3: Lost
Bild 4: Underbart
Bild 5: Me and Julia

Söndag April 4:
Took the bus down to Phoenix. Lite surt att vi kom dit runt 5 på kvällen och bara fick spendera en halvtimme utomhus, för vädret var AWESOME! i mean freaking amazing. But what to do.
Sista kvällen, it was really sad. Men vi var ett roligt gäng som hängde ihop i ett litet hotell rum. Vi spelade alla möjliga kortspel (mest Bullshit, love that game). Busade runt och bara pratade om allt mellan himmel och jord.

Bild 1: Girls <3
Bild 2: Girls <3
Bild 3: Girls <3
Bild 4: Alex, you are wounderful! Haha, I love you man <3
Bild 5: I will never forget y'all.

Måndag April 5:
Första gänget drog fill flygplatsen 3am, it was really sad. Man trodde inte man kunde komma så nära människor på bara en vecka.
Vid 5am drog det sista gänget till flygpatsen (dvs moi and others). Checkade in sen började väntan. Jag och Max var lite buttra då vi behövde sitta på flygplatsen från klockan 6am to 12pm, medans andra fick åka vid 6, 8 and 9 och det skulle till samma flygplats som oss.
Men vi 12 lyfte vi i alla fall och flög till Detroit. Där började en ytterliggare väntan i 4 timmar, asså seriöst liksom.
Men tillslut kom jag hem och där stod min broder på flygplatsen, <3

Bild 1: En bild beskriver mer än 1000 ord
Bild 2: Dan and Josie
Bild 3: Melanie and Moi
Bild 4: Detta var vad jag såg i 6 timmarMER BILDER PÅ FACEBOOK! It takes forever to upload here.

Musical production

3 avklarade endast 1 to go.

Middag @ Krolls today.
Crew party @ Zaks tomorrow!

Muuuuusical

Nyss hemkommen från våran första production with the musical :-D A few misstakes, but we did a awesome job! I am so proud over my cute friends.

Lång dag, skola (test och massa inlämningar)), hem till abby en snabbis för att ta något snacks att äta, skola - fixa till sig, väntan, musikal, hem - SOVA!

Fan vad trött jag kommer imorgon. Vanligtvis går jag till sängs runt 9/9.30 , men nu during production så har vi föreställning till 10.30, så kommer hem runt 11.00 *suck*

Godnatt.

Springbreak; April 5 - April 11

Måndag:
Kom hem sent på kvällen från min DT. På flygplatsen väntade mina värdföräldrar och min broder. Lyckligaste stunden på ett bra tag! När vi kom hem satt vi i köket och käkade godis och snackade lite skit. Kom i säng ganska sent, men bra sov vi båda under natten då vi båda hade haft en riktigt lång dag.

Tisdag:
Vaknade upp sent och åt frukost. Sen gick vi ut på en liten promenad, ville visa Patrik omkring lite i området (dock finns det inte så mycket att se). Vi kom hem lagom tills att det började spöregna utanför och det höll sig hela natten. Vad vi gjorde senare kommer jag inte ihåg. Eller jo, vi åkte hem till ett hus vars hundar mina värdföräldrar tog hand om under springbreak då familjen var bortrest. Jag visade min bror att jag hade okänd talang i biljard.

Onsdag:
Spenderade hela dagen in "the mall" (my money :(). På kvällen gick vi på det "bounty hunter" med Tab and Karina.

Torsdag:
Morgonen började väldigt segt med någon konstigt film jag inte ens kommer ihåg namnet på. Senare på eftermiddagen åkte vi hem till Tab:s grandma och åt god mat och spelade roliga spel.
Efter det åkte vi hem en snabbis. Sen kom Amber och hämtade upp oss så åkte vi (plus lite andra människor) och hyrde en random movie (blev Superstar, UNDERBAR film...LOL). Sen sjöng vi Sing Star hela natten (eller nästan) och fy sjutton vad Jag,Patrik och Amber ägde ut alla andra.

Fredag:
Åkte ner till Chicago.

Lördag:
Chicago (my money :()

Söndag:
Kom hem från Chicago. Hade en campfire här hemma med en bunt snygga människor. Det var så himla roligt, vi skrattade, lekte och hade en underbar kväll.

Min snygga bror Patrik

 

Vi sjöng Sing Star

And we were SuperStars

Me and my brother @ the bean


Hemåt

Om EXAKT två månader landar jag på Arlanda (om ingenting är försenat dvs!). Två månader, det är ju typ ingenting. Tiden har bara runnit iväg, bokstavligt talat...
Igår träffade jag på en utbytesstudent från Norge som jag pratade med innan jag kom hit för vi var placerade med samma IEC först, dock fick jag en annan.
But anyway, vi började prata om när vi skulle åka hem. Vi båda noticed that we are leaving the same date. Vi skulle dock inte flyga ut från samma ställe. MEN, vi båda skulle till Chicago. Vi båda skulle lyfta från Chicago vid samma tid. Och vi båda skulle flyga till Heatrow.
Så jag kommer med stor sannolikhet behöva flyga själv från Green Bay - Chicago (50 minuter), men jag tycker det är skönt, för kommer vara så sönderiven efter alla hejdå´s , så jag vill helst vara alone. Men det är så skönt att jag kommer ha sällskap på 9 timmars resan över atlanten, pjuu.
Och Ingrid (namnet på tjejen) är det världens gulligaste och snällaste så vi kommer nog ha roliga 9 timmar tillsammans :)Jag & Min bästa vän på Arlanda i höstas.
Gud vad jag hatar att säga hejdå

BLÄÄ!

Fan vad sur jag bli på mig själv, varför kan jag bara inte ta ett djup andetag och andas innan jag gör saker när jag är stressad?
Under en vecka har jag lyckas ta bort snäckor från mina favorit flip-flop. Har dragit sönder resårbandet(så det är i två delar) på min nya favorit sandaler. Och tagit sönder mina absolut bästa (och enda...) solglasögon. Fan.
Why? WHY? Why....

Förövrigt så sitter jag här ju nu, ensam hemma, precis hemkommen from practice. Full hair/makeup/clothes practice = vill duscha NU!!
Men...jag är ensam hemma, jag hatar att vara ensam hemma. Så det kommer inte på tanken att jag kommer duscha när jag är ensam hemma.
Vill gå och sova är jättetrött. Men...måste duscha först.
Och...eller, kanske inte. Skriva klart min essay som är due imorgon (har skrivit cirka 2 menningar, but whatever) Finish math h/w (eller inte, kan fixa det imorgon innan skolan) Och skriva freaking summerazing about a chapter vi inte ens har läst igenom, fattar inte frågorna alls.
Och läsa 10 artiklar and summarize all of them with one sentence each.
Har jag börjat? Nopp, såklart inte....
men vi ni vad? jag menar jag bryr mig om skolan. är alltid där, kommer aldrig sent ect. gör mina läxor, har aldrig lämnat inte en läxa sent, lite stolt faktiskt. men får jag A på mina läxor, oftast. men ibland inte, men jag tar det med ett axelryck då det ändå inte spelar nog roll alls för mig.
så jag vill inte att ni ska tro att jag är värsta slackern. när jag verkligen behöver göra något , så lägger jag ner tid på det och gör det bra. men att lägga ner tid på läxor som ändå inte kommer räknas allt, känner inte jag att jag vill prioitera när jag är här.

GLEE!

Idag 8.28pm så startade världens bästa serie igen! GLEE , oh I am in love.

Btw, de håller auditions för GLEE just nu. För tillfället är en av mina kompisar top 10, så jävla coolt!!!

 

Har massor av berätta, skriver imorgon..typ.


Fan vad jag är irreterad

Skriver om det senare, måste åka till skolan nu.

Min broder är här

och vi har alldeles för roligt för att jag ska ha tid att sitta och skriva om min Discovery Tour och vad jag gör om dagarna.
Så det får helt enkelt bli senare.
Det kommer ta tid kan jag lova...inte tills att jag skriver, utan det kommer ta tid att skriva för det är så mycket jag vill berätta :)

Om ni har mig på facebook, har MASSOR utav bilder där from my Discovery Tour. Har laddat upp cirkus 506/1483 bilder. Fler kommer det inte bli, alldeles för jobbigt.

RSS 2.0