Chior

På måndag har vi konsert med alla choir:s grade 7-12. För tre veckor sen fick vi en låt vi verkligen älskar att sjunga, men i Måndags vi fick reda på att vi ska sjunga den med 7 och 8 graders, dvs 13/14 år. Fan vad kul, nu är ju hela låten förstörd (för tydligen är inte de direkt duktiga på att sjunga...)

Sen för två veckor sen fick vi en ny låt som är jättekonstig. Vi tränade på sektion A i två veckor. I måndags började vi träna på sektion B som är helt different from section A, och vi tränade typ bara på sektion B i 15 minuter. Sen får vi läxa i Måndags att lära oss Sektion C tills Onsdags (idag). Varför vi hade till idag och inte till igår var för att igår så ägnade vi dagen åt att sitta vid datorerna i the Libary medan de visade oss lite saker.

Idag när vi sjöng sektion C så lät det typ förjävligt. Men rich rash på 10 minuter sen måste vi träna på en annan låt. Vi har fortfarande inte sjungit sektion D,E eller F och inte sektion är den andra lik (typ).

Idag så fick vi även en NY låt vi ska sjunga på konserten på Måndag.

Och som ni vet ni så fick vi Fall Break idag. Så vi har en 45 minuters lektion på Måndag att sjunga igen en låt vi aldrig sjungit förut, en låt vi bara kan första sektionen på, en låt som folk är osäkra på när alla ska göra entre och en låt som är helt platt (de vill få oss att göra så mycket olika saker samtidigt på den låten att det bara inte får ihop, helt omöjligt. Så resultatet blir att låten låter helt platt).

Så ja det kommer väl bli vår bästa konsert ever! So excited!!!!!! Or not....

 

 A Christmas CarolMasters in this hall


Den första fick vi reda på idag att vi ska sjunga. Den andra är den vi bara sjungit igenom sektion A och lite B och C på.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0