När jag kom hem

låg det ett brev i brevlådan från EF. Både min och mammas första reaktion var, nu Anna, nu har det hänt någonting. Nu har du fått en familj. Men sen någon sekund efter kom jag på att jag hade varit inne på min sida igår kväll och kollat och då hade jag inte fått någon famij.
Men jag kom in öppnade brevet. Och jag hade rätt , jag hade inte fått någon familj. Det var istället är 2 sidors brev om hur det går till när man får en värdfamilj. Eftersom jag inte fått någon så skickade de ut att jag inte är bortglömd utan det bara kan vara så att vissa familjer inte bestämmer sig förens i juli/augusti. Min första tanke, AUGUSTI?! Är det sköna....kan det vara så att jag inte får min familj förens samma vecka jag åker? Great (Y)

Kommentarer
Postat av: SaraChristina

förstår det. Du får väl uppdatera dom om vad som händer i din blogg xD

2009-07-08 @ 16:17:12
URL: http://sarachristina.webblogg.se/
Postat av: Louise

sv: nej han var amerikanare haha.

2009-07-08 @ 16:24:09
URL: http://louiselb.blogg.se/
Postat av: SaraChristina

Haha precis :D För dina vänner läser din blogg el? :P

2009-07-08 @ 21:16:09
URL: http://sarachristina.webblogg.se/
Postat av: SaraChristina

haha ojdå:P åå Taack sötnos!! (K):D puss

2009-07-09 @ 00:33:41
URL: http://sarachristina.webblogg.se/
Postat av: Marlene

Jag har inte heller fått någon familj ännu! jag fick också ett mail där de förklarade hur antagningen gick till och hur man absolut inte ska känna sig bortglömd eller mindre värd! :D Jag var verkligen stensäker på att jag hade fått en familj eftersom brevet hette "placeringsbesked" Jag blev helt grundlurad! :D

2009-07-09 @ 01:22:48
URL: http://marleneholmberg.blogg.se/
Postat av: Marlene

Svar: Ovissheten är verkligen pain in the ass! hur kan de förvänta sig att man ska kunna förbereda sig mentalt när de ger ut en familj veckan innan man åker!? Nej usch och fy säger jag!

Jag åker med STS! Jag har varit jättenöjd fram till nu, hahah! Du då?

Eller hur? De vet ju va det pratar om men ändå! Kan du vara så svårt? Haha, det har haft sen i mars på sig liksom! Usch va bitter jag låter! :D

2009-07-09 @ 18:52:40
URL: http://marleneholmberg.blogg.se/
Postat av: Marlene

Har du valt delstater? De gjorde jag så jag vet vad jag ska packa på ett ungefär så jag inte är helt ovetande :) Men man vet ju inte om man hamnar där iaf! Har du fortfarande inte fått familj? :)

2009-07-24 @ 18:52:30
URL: http://marleneholmberg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0