Hemma

Kom precis hem från ambassaden (och ett annat ärende)

Åkte runt åtta imorse till ambassaden. Kom fram runt nio där jag möttes av en inte så farlig lång kö. Har ju hört och läst att folk har stått i kö i två timmar, men hey den här kön skulle ju ta slut på typ en kvart. HAHA, trodde jag. Stod där en timme, i duggregn, så inte så farlig. Började även prata med en tjej från göteborg och en från något annat ställe(kommer inte alls ihåg namnet). Så tiden gick lite snabbare.
Sen möttes jag av en vakt som jag gav mitt pass till. Sen fick jag stå ute och vänta någon minut. Sen kom han tillbaka och kollade mina papper. Sen fick jag gå igenom säkerthetskontroll. Sen blev jag iväg visad till ett litet hus. Där inne möttes jag av en till kö, dock på tre personer så den gick rätt snabbt. Fick sedan gå fram till en lucka och ge alla mina papper, smärtfritt och bra, inga problem. Dock frågade han om jag hade CSN-papper eller papper från skolan, gissa om jag höll på att skita på mig, för jag hade ju inte det. Men det var man inte tvungen att ha så det gick bra. Sen fick jag sedan gå och sätta mig igen. Här undrade jag lite över deras kösystem, för folk som kom in efter mig fick gå hem innan mig. Undrar vilken ordning de ropade upp namnen egentligen. Men sen sedan hörde jag mitt namn. Där framme frågade killen i luckan:

"OH, young business creatives, what is going on in your head"
"Umh...I don't know. I thinking much about my life...and future. And stuff like that"
"Ok, haha. Where are you going?"
"I'm placed in Wisconsin, but I don't have a family or school so I don't know really"
"Ok, they eat very much cheese in Wisconsin, don't eat the cheese, it's disgusting. But they have very good icecream. Amgaad I love the icecream"
"Ok, it's good that you told me what to eat. Haha"

Sen gjorde vi fingeravtrycken, haha. Men han var lite rolig.
Sen när jag kommer ner till säkerthetskontrollen igen och ska hämta ut min mobil så säger vakten till mig "Är inte osten, den är verkligen äcklig" Då har han stått och lyssnat på vårt samtal (Y) Haha, btw....han var fett snygg!! En sak jag inte förstår är hur han kom från luckorna ner till säkerthetskontrollen innan mig, han var ju där när jag gick från luckorna....tror jag.

Lång text, men aja ;-)
En lite irreterande sak var att vissa snackade svenska och vissa engelska, så man visste inte om man skulle säga "hello" eller "hej". Så det blev lite mer "helj".

Kommentarer
Postat av: Stephanie - blivande utbytesstudent i USA

vilken tur att allt gick bra :) btw. hur så vakten ut? haha.Precis, jag hopppas verkligen att vi undviker tävlingsmomenten. Jag vet att min lillebror tycker att det är jobbigt att jag är så utåtriktad och duktig i skolan så han försöker göra allt för att visa att han är bättre genom att pressa ner mig medans jag försöker göra allt för att hjälpa honom med skolan etc.

Det värsta som skulle kunna hända är att någon av oss blir tvugnen och flytta men då kanske den kan flytta in hos vår fantastiska area.rep :P

2009-07-07 @ 14:08:05
URL: http://stephaniejf.blogg.se/
Postat av: LENA

söt blogg :)Hoppas du får en bra dag idag! :)

kram, http://lenakarlsen.blogg.se

2009-07-07 @ 14:28:58
URL: http://lenakarlsen.blogg.se/
Postat av: Josefin

sv: Varsågod :)

2009-07-07 @ 15:54:53
URL: http://jojjisen.blogg.se/
Postat av: Josefin

sv: Varsågod :)

2009-07-07 @ 15:54:54
URL: http://jojjisen.blogg.se/
Postat av: SaraChristina

okej :D men trevligt iaf, du ser fram emot det vA?:D

2009-07-07 @ 16:24:38
URL: http://sarachristina.webblogg.se/
Postat av: Stephanie - blivande utbytesstudent i USA 09/10

Haha, attans, han var nog inte där när jag var där. Jag hade lagt märke till honom :PMmm, ganska vanligt bland syskon antar jag. Exakt!men det glömmer min bror och även mina vänner och de ska alltid dra upp allt jag är bra på och säger att jag ska komma på något jag är dålig på vilket är svårt eftersom jag brukar koncentrera mig på mina bra sidor, vilket även de borde istället för att försöka pressa ner mig. Jag ber till gud att det inte blir något tävlingsmoment i värdfamiljen :P

2009-07-07 @ 16:51:08
URL: http://stephaniejf.blogg.se/
Postat av: maalinhe - fotobloggen

skulle du vilja vara snäll och rösta på mig hos http://fannnysliv.blogg.se/2009/july/utkast-ikvall-aker.html#comment min bild är nummer 6! :)

KRAM!

2009-07-07 @ 16:59:37
URL: http://malinhee.blogg.se/
Postat av: Stephanie - blivande utbytesstudent i USA 09/10

Muuuums :P Haha, honom hade jag verkligen viljat sett! Kanske måste åka till ambassaden och sitta utanför och spana :PJa, ibland önskar man nästan att man inte är så bra som man är :P haha

2009-07-07 @ 17:44:00
URL: http://stephaniejf.blogg.se/
Postat av: Anonym

nu har jag en veckans snyggaste blogg tävling i min blogg :) kika in och anmäl dig i inlägget veckans blogg på fredag går jag igenom alla deltagare och väljer ut 5 som blir top 5. sen får ni gemensamt rösta ut en vinnare :) lycka till om du är med! :)

kramis elliz!http://ellinorsannelius.blogg.se

2009-07-07 @ 18:20:29
Postat av: SaraChristina

haha men sakna dina vänner kmr du la:P?

2009-07-07 @ 19:58:15
URL: http://sarachristina.webblogg.se/
Postat av: Louise

sv:

det kanske var sammam vakt som jag träffade där (han var grymt snygg haha). Han räddade mig ur en liten knipa eftersom jag inte kom ihåg pinkoden på min mobil så jag kunde inte ringa mina föräldrar (de skulle hämta mig).

Du undrade vilka jag åker med: Rotary.

Vilka åker du med :)

2009-07-07 @ 22:50:29
URL: http://louiselb.blogg.se/
Postat av: Caroline ♥

Hej! fin blogg!!!

ska vi följa varandra på bloglovin?För ny musik kolla också gärna in: http://coolwhateva.blogg.se/

2009-07-08 @ 00:50:18
Postat av: Seyma♥

Hej ere roligt att vara utbytesstudent. Vad e det roligaste ? Ha det bäst

2009-07-08 @ 10:13:03
URL: http://seymass.blogg.se/
Postat av: sofie - USA 09/10

Sådär va det när jag va där också, kön va ju inte ALLS lång, det skulle gå snabbt ;)

jo tjena, köade utanför i två timmar.Vilken tur att allt gick bra :)

2009-07-09 @ 18:34:07
URL: http://mariabeatrice.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0