Telefonsim

Fick ett brev hem från EF idag. I det brevet låg bland annat ett telefonkort och ett telefonsim som jag kan använda när jag är i USA. Det verkar bra, billigt att ringa både inom USA och utanför USA. Men det står ingen månadskonstnad, och jag har en tanke på att det kanske finns bättre abonnmang att välja på när jag är i USA.

Så min fråga är till er, hur har ni gjort med telefon och med simkort? Jag behöver er hjälp!


Funkar ens telefon man använder här i Sverige i USA också?

Kommentarer
Postat av: Victoria

sv: jag vet, men det är lugnt! :D Får se till att hitta någon senior som kan ta mig mig på prom, hha skämt å sido! :)

Ja det gör jag, är du nöjd?Och på tal om telefoner.. Jag gick in på The Phone House och de hjälpte mig, jag köpte en Sony Ericsson T700 som han sa skulle fungera med ett amerikanst simkort. Om det nu av någon konstig anledning inte gör det så får jag helt enkelt köpa mig en skitmobil när jag väl är där. :-)

2009-08-06 @ 14:16:14
URL: http://victoriausa.blogg.se/
Postat av: Jenny

Alltså, det är nog lite beroende på vad för mobil eller operatör man har... När jag var i USA för några år sedan så funkade inte mobilen för fem öre. Hade noll mottagning. Men när jag var i USA förra året hade jag mottagning och kunde både ringa o smsa till folk i Sverige. Och jag har comviq kompis.

2009-08-06 @ 18:29:34
URL: http://januarijenny.blogg.se/
Postat av: kajsa

Ja de kan du göra, jag heter Kajsa och ska till Montana :) länkar dig också :)

2009-08-06 @ 20:14:43
URL: http://overatlanten.blogg.se/
Postat av: julia

Det är helt okej :) jag akn länka till dig, om du vill :D

2009-08-06 @ 20:42:25
URL: http://jlf.blogg.se/
Postat av: Johanna

Hej. Min host mom och jag var och fixade en mobil till mig idag och hela deras familj har något som kallas för en "Plan." Där alla mobiler är som i ett jätte stort abonemang. Dom har så att man kan smsa gratis till alla och så att man kan ringar gratis till alla med samma bolag men nästan alla i WY har verizon(som bolaget heter) sen så ringer jag gratis till alla andra bolag på helger och kvällar efter nio. Så det ända jag betalar för var när jag köpte min mobil som gick på runt 950 svenska kroner och om jag ringer eller smsar till sverige.Mina svenska mobiler som jag tog med mig funkade inte. De var båda Sony Ericsson.

2009-08-07 @ 23:32:35
URL: http://jhannaz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0