hej...då

Har haft dansträning idag på musikalen från 2.45-6.00 med bara två minuter paus, är helt jäkla slut. Har massor av h/w är nästan klar som tur var.
Ska gå och ta en dusch och sen sova. Känner inte för att vara uppe mycket längre då jag är sjukt trött men sen så jäkla irriterad på människor också.
Ska bli skönt när musikalen är över.

Hoppas ni har haft bättre två dagar än mig. De här senaste två dagarna har bara varit skitpissiga. FAN att människor orkar, POFF.


ett tecken på att jag är t-r-ö-t-t

När jag tog en dusch nu så klämmer jag ut schampoo i handen och masserar in i håret. Det låter ju bra säger ni, ja det hade varit bra om det var schampoo men råkade ta min showergel instead i mitt hår. Så jag sköljer ut det och ser sedan noga till att jag tar schampoo denna gång. Med tankarna på annat så började jag massera i schampoo över min kropp som om det vore showergel. What the freck liksom?

2/18 - 2/23

February 18: skola, nästan som vanligt. Vi slutade en timme tidigare, fast den sista timmen hade vi pep assembely. Eller inte riktigt. Men vi hyllade alla som hade fått bra grades gjort bra ifrån sig i någon sport osv. Helt otroligt vilken High School känsla! Varför har inte vi sånt i Sverige för?

Armbrytningstävlning between två seniors i varsity wrestling and two teachers.

February 19: Skola som vanligt, hade Solo ensemble (en musik tävling) practice med Abby after school, det gick ok. Stannade hemma på kvällen då jag hade en essay som var due på Måndag och läraren berättade för oss på Torsdagen så vi hade bara helgen på oss att skriva, thank you....Och jag visste att jag skulle vara busy hela helgen och inte skulle ha haft tid att skriva.

February 20: Var först och shoppade födelsedagspresent (och lite annat ;)) till Tab med Kim and Karina. Sen åkte vi hem på födelsedagskalas hos Tab, var helt ok. Stannade inte över during the night cuz we had...

1&2: Älskar ryggarna på tröjorna! 14 dollar (98 kronor) styck.
3: Nu har jag också ett par converse. 30 dollar (210 kronor). Fan jämför med i Sverige där de kostar 700/paret liksom
4. Tab:s birthday cake. Det är inte en monkey with a banana it is a banana with a monkey.

February 21: Bye bye party for my hostsister Camryn. A lot of family and friends were here and I has so much fun. And we had a lot of food, oh it was so good! Kvällen spenderades med hockeymatch between USA and Canada, plugg och bild tittade med Grandma.

En liten del av all mat, hela köket var fullt. Allt från mac n cheese to peanutbutter fudge.

February 22
: Skola, musikalträning.

February 23: Skola, ingen musikalträning. Första lediga dagen på länge, så himla skönt!
Sa precis hejdå till Camryn, min hostsister som flyger till Germany tomorrow. Det var jobbigt att säga hejdå då jag kommer sakna hemma. Visste ju inte när jag skulle se henne igen. Men hon berättade precis att hon kommer till Sweden första veckan i Augusti, WHO :-D Så hon ska ringa mig när hon är där :-)

En snabb sak

Några av er nämnde en sak efter jag skrev detta inlägg . Ni skrev att typ allt jag nämnde finns på Ikea. Det är då den enda nackdelen med att bo i Wisconsin, vi har ingen Ikea. Närmaste ligger i Minnesota och det tar runt 6 timmar att ta sig dit, så det är ingenting jag bara kan åka till.
Vi skulle ha åkt till Minnsesota föra helgen men det blev ändrade planer. Först var jag ju då jättpeppad för vi skulle ta en sväng förbi Ikea och jag kunde köpa mina efterlängtade saker. Men planen försvann men det gjorde inte (och har fortfarande inte gjort!!) min suktan efter lite svensk mat.

Puss på er!

Skriver imorgon.

Helgen!


Happy Valentine's Day

Skriver om min helg imorgon, <3

Give me...

- Marabou
- Lingongrova
- Vetekakor
- Skogaholms limpa
- Havreknäcke
- Kaviar
- Messmör
- Försvarets hudsalva
- Grevé ost
- Bregott

Kan någon snäll själ hjälpa mig ? Jag skulle kunna dö dessa saker för tillfället (ok, kanske inte dö...men ni förstår min menning)

Nedräkningar

44 dagar till Grand Canyon
53 dagar till att min Bror kommer <3
111 dagar till att jag blir 18
115 dagar till Graduation
124-126 dagar tills jag åker hem :(

Frågor och svar




Diana: Trist att behöva vända hemmåt... Det kanske blir så att du återvänder en dag?
svar: Ja, :( Jodå, jag tror att jag kommer att återvända! Har lovat alla här att komma tillbaka så förhoppningsvis så kan jag göra det :)

Linnea: hur är killarna i usa? är dom annorlunda? :D
är det något speciellt med att vara just svensk där borta? :)
Svar: Killarna i USA är ingenting om man jämför mot svenska killar. Det är ont i snygga killar, de snygga har redan flickvänner. Men de flesta snygga är idioter så det gör väl mig inte sådär jättemycket. De är väldigt blyga, vilket jag tycker är lite gulligt. Men vissa är lite för blyga och skickar lappar och det känns lite för mycket lågstadie för mig.

Sandra:Hej fan vilken cool blogg du har! Hur är usa då? :)
svar: Tack :) USA är underbart, bäst, nice, annorlunda, spännande, kul, roligt, ensamt, intressant osv. Haha.

Hej, fråga mig vad ni vill här:

http://www.formspring.me/Annizh , tryck på länken så kommer ni till sidan. Tidsfördriv!

Yesterday, 8 February

Ok, igår så var det skola som vanligt. Men på kvällen hade vi popkonsert. Mycket roligare än alla andra konserter då det var POPlåtar. CC (Concert Choir) sjöng "Don't Stop Belevin" and "Hair Medley", ville jättegärna spela in det, men det var forbidden att ta kort eller spela in någonting under konserten :-(
Men vi gjorde ett grym jobb i alla fall, oh, skulle ha velat se hur vi såg ut på scen, vi fick mycket positivt feedback.

Ett minus var att konserten var så j*vla lång! Från 7.00pm to 10.40pm. Ja, freaking 3 hours and 40 minutes! Jag trodde jag skulle dö. jag går vanligtsvis till sängs between 9/10. Och nu liksom var jag i skolan till cirkus klockan 11 (kunde inte hitta min pappa, var så himla mycket folk! 800 hundra sa de var där...).
CC sjöng första sången och sista sången, vilket sög. Ok, det var kul att öppna och stänga konserten. Men jag menar vi hade ingenting att göra därimellan (är det ett ord?). Och folk började ju droppa efter deras choir var klara så det drog runt 10, men vi i CC behövde stanna hela tiden. USCH!

Men hey, det var kul! Men ett problemet var att jag inte fick mycket sömn inatt vilket resulterade i ett väldigt tungt huvud + huvudvärk hela dagen. Pricken över i:et är att jag hade två test idag också, who...gick ju super.



1. Clara & Abby
2. Emily & Clara
3. Chris
4. Jag var inte den enda som var trött...
5. Jag & Clara
6. Abby, Clara, Don't remember her name & Me
7. Clara, Abby & Me

Har många fler bilder, men kände att de här bilderna var de som symboliserade kvällen bäst :-)

5, 6 & 7 Februari

Fredags: Skolan som vanligt. När jag kom hem kände jag mig jätteseg och var så nära på att somna hela tiden. Men jag lyckades hålla mig uppe. Ville helst stanna hemma på kvällen då min hals börjat göra jätteont, så jag inte kunde prata och knappt kunde svälja.
Men nej, jag lät inte det stoppa mig. Följde med Kim och Leslie och kollade först på killarnas hockeymatch vilket de vann överlägset, 7-1. Sen var det tjejernas match direkt efetr vilket de också vann med 5-1. Kom hem runt 12, och kröp upp i min varma säng.

Lördags: Vaknade upp 3 gånger under natten, vet inte varför. Vid 8 vaknade jag upp igen och kunde inte somna om. Passade då på att ringa hem och höll tummarna att min bror inte var upptagen så jag kunde prata med han på hans födelsedag. Tur hade jag och hemma och ledig var han. Lääääängtar så tills hans kommer hit!!
Min pappa var på något jägarmöte och min mamma var nere i Madison och hämtade upp min syster från College. Kände inte för att föjla med på något av det då jag hade sprängande huvudvärk. Tänkte vara med några kompisar på kvällen men då jag kände att jag höll på att ramla varje gång jag reste mig upp kände jag att det var bättre att stanna hemma. Pratade ett tag med restenn av familje under dagen också, I love you, <3
Kvällen spenderades framför första Harry Potter filmen, det var längesen man såg den!

Söndag: Upp tidigt imorse och åka till kyrkan då min syster skulle spela fiol. Så det blev att sitta där, skönt då jag satt på samma ställe hela tiden. Men ni som går i kyrkan vet att det är att stå upp, sen sitta, sen stå igen osv. AJ MITT HUVUD!!
Åt lunch hemma hos Farmor (eller grandmother.....finns ju inget farmor/mormor, farfar/mofar här). Efter lunchen somnade jag på soffan, tror hvudvärkstabletterna jag fick var lite av orsaken till att jag somnade. För jag kände mig inte så värst trött innan.
Väl hemma bytte jag om till myskläder sen blev det att lägga sig på soffan, ville absolut inte röra på mig.
Kvällen spenderades med jättegod plockmat, MUMS! Och framför Superbowl! Vi var lite dystra efter 1st quarter då det inte gick så bra för Saints. Men med ny energi efter halvlek gjorde det ett jädra omslag och vann årets SuperBowl med 31-17!



Leslie, Kim, Brittney, Quin (I think..)


GO BP!!!


Stämplar!


ME AND KIM, <3

6 Februari

GRATTIS BRODER PÅ 19-ÅRS DAGEN!


Du är bäst, saknar dig, <3

ok....

nu blir jag fan förbannad.

Hem till Sverige igen!

Dear Anna,
It may be hard to belive, but it is time to begin planning for your return journey home.

Based on your last day of school, we have assigned you to travel on wave W4 from Green Bay, WI (GRB) to Stockholm, Arlanda  Sweden (ARN)

The wave dates are: Wave 1: May 25-27, Wave 2: June 1-3, Wave 3: June 8-10, Wave 4: June 15-17, Wave 5: June 22-24, Wave 6: June 29-30


BLÄÄÄÄ!


persongalleri nu med bilder.

Persongalleri

Ok, vet att jag gjorde en när jag kom hit. Men nu efter 5 (snart 6 månader) har jag lärt känna lite mer personer så det blir att uppdatera persongalleriet. Ska försöka länka namn till detta inlägg så om jag nämner något namn så förstår ni vem jag pratar om.




Abby: Lärde jag känna genom tennisen. Sen upptäckte vi även att vi hade choir tillsammans och nu har vi även musikal tillsammans. En otroligt söt tjej med mycket energi som gör en glad varje dag.
Abigail: Hade Gym med henne förra semestern. Så hiiiiiimla söt tjej. Puss på henne.
Adon: En kille i min choir jag inte kände så jättebra. Men Clara hade (har) klass med honom så lärde känna honom bättre genom henne.
Alyssa: Clara:s värdsyster.
Andrew: Lärde känna honom på ett footballsgame i typ September. Han och hans kompis (namn är bortglömt....borde veta) satt bakom mig och Clara och på något sätt började vi ha roliga diskutioner med de. Vi har ingen klass tillsammans men har dock lunch tillsammans denna semester vilket är otroligt kul. Haha, man kan inte ha tråkigt i hans sällskap.
Ashley: Lärde känna henne genom Brittany I guess, hon är Brittanys storasyster. Eller så kanske jag lärde känna henne genom Kim kommer inte ihåg. Vi har ingen klass med varandra men stöter på varandra lite då och då i skolan. Riktigt trevlig att prata med.
Babe: En av hundarna i huset.
Brandon: En kille i min matteklass som jag lärde känna genom Jordan.
Brenna: En otroligt söt liten tjej som jag hade gym med förra semestern. Dock så ser jag henne inte alls i skolan nu för tiden vilket är väldigt tråkigt.
Britney: Kommer inte alls ihåg hur jag lärde känna henne. Vet att jag lärde känna henne genom Brittany och Ashley men hur är en bra fråga...
Brittany: Vi hade gym tillsammans förra semestern och hon var en bra vän och pratade med mig de första dagarna i gymklassen då man kände sig lite borta då det var så mycket nytt att ta in. Vi har gjort lite tillsammans efter skolan, men inte så mycket. Ser henne lite då och då i skolan men har ingen klass med henne längre. Men hon är en rolig, och väldigt fräck typ.
Camryn: Min värdsyster.
Carrie: Skrev henne här bara för jag nämnde henne i bloggen ang. Snoball. Vi spelade tennisen tillsammans förut men vi lärde inte direkt känna varandra. Men Carrie och Clara har klasser ihop så känner henne genom Clara helt enkelt.
Christine: Utbytesstudent från Tyskland.
CJ: Tab:s bror.
Clara/Clarie: Utbytesstudent från Tyskland.
Colt: En kille i min (förra) SS klass som gillade (gillar) mig.
Colton: Min värdkusin.
Darren: Min värdkusin.
Hanaa: Utbytesstudent från Morocco (stavning?)
Jordan: Lärde känna henne genom tennisen. Vi upptäckte efter några dagar att vi hade matte tillsammans förra semester (och även denna + study hall) så vi lärde känna varandra väldigt bra genom matten.
Josh: Lärde känna Josh på samma sätt som Brandon.
Julia: Min värdkusin.
Karina: Lärde känna henne på samma sätt som jag lärde känna Tab.
Katie: Hade Gym och Choir med henne. Men nu har jag Choir och musikal med henne. Som alla andra är hon så himla söt. Skrattar hela tiden.
Kim/Kimberly: Lärde jag känna genom bussen och så hade vi klass tillsammans förra semestern.
Kyle: Min värdkusin.
Lori: Min värdmamma.
Mackensie: Min värdkusin.
Pagie: Min värdkusin.
Rachel: Hade ML med henne. Hon var den som hjälpte mig med allt, inte bara de första dagarna i skolan utan hon besvarade alla mina frågor. Saknar den tjejen!
Shay: Min värdkusin.
Tab/Tabitha: Lärde jag känna genom Kim. Hon drog med mig på filmkvällar ect hos Tab.
Tim: Min värdpappa.
Travis: En kille i min förra (hoppas jag kan byta!!) SS klass som jag verkligen trivdes med (som vänner...höhö!). Först tyckte jag han var sååå cool men vågade inte prata med honom. Men sen vet jag inte riktigt vad som hände men helt plötsligt började vi prata om det mesta med varandra. Riktigt rolig och trevlig kille.
Tyler: Min värdkusin.
Tyler: Camryns pojkvän.
Willow: En av hundarna i huset.



Men gud äsch detta var ju svårt. Vet ju inte vilka namn jag ska skriva då jag har massor av vänner men inga jag nämner så ofta i bloggen, I think. så det blir lite random namn också, but whatever.

Och nu har jag kämpat med att få allt i bokstavsordning för att det ska vara lätt att hitta, så be happy!

Har bilder på de flesta människorna. Vill ni har bilder så ni får ett ansikte på namnen också eller är det ok med bara namn? Lägger inte upp bilder om det inte spelar någon roll för er, extra jobb you know...

Så kommentera. BILDER ELLER INTE?

bilder




1. GO BP!
2. Dans + basketballteam
3. Carrie, Clara & Jag
4. Jag, Clara & Carrie
5. Girls
6. Girls + boys
7. Clara & Hanna
8. Tjejer

Fler bilder på min Facebook!

Helgen!

Ok, nu har jag tid att skriva.

Fredag: Var jättetrött när jag kom hem från skolan och ville bara gå och lägga mig och sova bort hela dagen, men nej det gjorde jag inte. När jag kom hem kollade jag och Lori på en film, "breakfast club" riktigt rolig. Sen åt jag lite snabbt mat sen bar det av till skolan för basketballmatch. Vi började så jävla dåligt, men efter halvlek vet jag inte riktigt vad som hände men vi vände helt och vann med 60 - 46.

Lördag: Vaknade upp vid 8, inte så kul då jag inte kommit i säng förens sent. Hela dagen, eller stort sätt hela dagen ägnade jag åt att städa hela huset topp till tå. Det var skinanade rent.
Vid 2 så kom Carrie och Clara hem hit och så började vi fixa varandras hår. Dock var vi mycket snabbare än vad vi trodde vi skulle vara så det var väldigt mycket väntan för våran del. Men äsch, vi hade varandra!
Vid 5 så åkte vi hem till Erin där folk var och så posade vi i evigheter och tog en massa foton. Att le konstant i typ en kvart gör ont i munnen kan jag meddela!
Vid halv 7 åkte vi till HoHak där vi hade bokad bord, vilket var tur då kön in var väldigt långt. Och med tanke på att vi var ett sällskap på 11 personer så var det tur att Carrie var smart och bokade bord. Hohak är förövrigt typ den bästa resturangen här, älskar deras mat. Men får en liten skål, sen plockar man åt sig allt man vill ha mellan Pork to Crab, Corn to Broccoli, Sweet Chili sauce to Peanut sauce, you name it! Sen så lagar de upp allting åt en i typ 2 minuter. Sen kan man granera det med olika nötter ect. Så himla gott! Sen att men kan ta hur mycket man vill hur många gånger man vill är ju inte ett minus det heller!
Anyway! Vid halv 9 drog vi till skolan där årets Snoball höll hus. Det var väl helt ok, deras danser är inte riktigt min grej, men det var kul. Dock väldig mycket känslor, ska skriva ett inlägg om det i min andra blogg.
När dansen var slut drog jag + några vänner hem till Tab för sleepover. Inte mycket sömn kan jag ju meddela.

Söndag: Blev väckt vid 8 då Tab behövde skjutsa hem mig för de andra behövde vara i kyrkan vid 8.30. Hemma åt jag lite frukost då jag var nästan döande hungrig. Sen slocknade jag och vaknade upp vid 2.30pm igen, najs jobbat!
Resten av dagen vet jag faktiskt inte vad jag har gjort, kommer inte ihåg....jag har bakat vet jag. Och kollat (kollar!) på Grammys.
Kollade lite på Proball också kom jag på nu.
Skola imorgon, who....!

Bilder kommer i nästa inlägg!

RSS 2.0