Bilder och text från: 4, 12,14,15, 18 & 19 May

Lite random datum men det är bara att jag ville berätta lite om de dagarna. Alla andra var bara helt vanliga med skola.

May 4: Har ingenting att skriva bara bilder. Hade morgonmatte med Jordan, som alltid. Är riktigt kul faktiskt och mycket bra för våra små hjärnor.

Jordan är i full gångThis just doesn't make scene. Jag skrev "Sweden" på tavlan, dagen efter hade någon skrivit "Hallå" och "Tjena" och har ingen om vilka/vem som skrivit det...

May 12: Var på min lillkusins soccergame, hennes lag vann med 2-0. Hurray!!May 14: Skola som vanligt under dagen men hela kvällen spenderades hemma hos Amber med en stor hög av vänner. Singstar, spoon, mafia, tjuv&police and mario cart var bara några av spelen/lekarna som vi attempt during the night. Mucho funno.


Into the song.

Abby thought she was a superstar, but she is not.


Winner of Spoons
Loser, *buhu*
We are so random, but I like it.

May 15: Idag så var jag och shoppade med Lori (my hostmom) lite kul att precis när vi skulle backa ut bilen så kommer Karina och Tab lite random och undrar om jag vill hänga med de. Men ville spendera lite tid med min hostmom så åkte och shoppade istället (mycket bra beslut!)
På kvällen var det något som kallas "Senior Guys Pageant" vilket är som en talent show för seniorguys (dock var det endast ten I think) men amagad, så roligt det var! Kim har en massa bilder, men jag spelade in hela showen så ska försöka göra en liten film av det och sen ladda upp här.
Efter the talent show så åkte jag, Kim, Tab och Karina och åt på Taco Bell, kärlek <3 Efter det åkte vi hem till Tab och hade en bonfire med en grupp av vänner. Mucho trevligt. Natten spenderades framför en massa snacks och gossip och lizzie mcguire the movie, lol :)


Så snygga! Karina, Moi and Kim


I bring you fire!

I don't even know what to say.

May 18: Var på mina andra lillkusins baseballgame, äntligen så förstår jag hur baseball reglerna fungerar!!
Vet inte om de vann eller inte eftersom vi inte stannade till slutet.

My cousin in orange. Riktigt grymt pitchare, no kidding!!!

May 19: Hae min sista amerikanska concert, riktigt tråkigt. Men det var nog våran bästa concert av alla, fy sjutton vad vi rockade!!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0