Musical 4/20, 4/22, 4/23 and 4/24

Ok, kanske ska berätta lite om musikalen?
Den kallas "Disco Inferno" och det är about a boy som vill bli känd i England during the 1970. Han blir känd, hans flickvän vänder ryggen åt honom och gifter sig med en av hans bästa vänner. Hans bästa vän dör i en bilolycka (där han körde bilen). På slutet blir han även skjuten av sig rival. Sen vaknar han upp och inser att allting bara var en dröm.
Rätt lame, men det var kul ändå. Alla i publiken blev typ jätteirreterade när de insåg att allting bara var en dröm, haha.


Anyway.
Förra veckan på Tisdagen, Torsdagen, Fredagen och Lördagen fick vi äntligen vissa upp musikalen vi har övat på efter skolan varje i dag i cirkus TRE månader.

Tisdagens publik var inte så jätterolig då inte så många var där eftersom du bara kunde köpa biljetter i skolan och vi kom ut med en denna show 5 dagar tidigare.

Torsdagens publik were awesome. It was so much fun. Hem och rakt i säng, kom hem runt 11 men kom i bädd runt 12.00. Var lagom trött dagen efter. Var samma sak på tisdagen.

Fredagens publik var bättre än torsdagens, mycket bättre. Efter föreställningen åkte the whole crew to Krolls för att äta kvällsmål. Kom hem vid 1.30am, kom i säng runt 2.30am, hade rätt svårt att somna pga vissa saker :(

Lördagens publik var 1000 gånger bättre än fredagens publik (då kanske ni förstår att den var jättebra!). Efter föreställningen skulle allt packas ihop och städas och checkas ut och lämnas in and you name it. Vid 12 fick vi äntligen lämna och då var det raka vägen em till Zack som höll i the crewparty detta year. Det var så jäkla roligt.
Somnade till Lejonkungen (fråga mig inte varför han valde den filmen, men det var kul att se, long time ago) vid 5.30 och vaknade upp vid 8.

Hela söndagen spenderades åt att sova, haha.

Abby and Clara + allt smink

Me and RobbiBobby!

Abby and Katie

Dan, Matt and Paul in the "moment"

Me and Clara hade lungt de snyggaste outfits.

Abby, Caleb and Dan

Ett utav borden @ Krolls

Me and Mr.Martin (the Director)

<3

Underbara människor, <3

 

Mer bilder finns på Facebook.

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0