Persongalleri

Ok, vet att jag gjorde en när jag kom hit. Men nu efter 5 (snart 6 månader) har jag lärt känna lite mer personer så det blir att uppdatera persongalleriet. Ska försöka länka namn till detta inlägg så om jag nämner något namn så förstår ni vem jag pratar om.
Abby: Lärde jag känna genom tennisen. Sen upptäckte vi även att vi hade choir tillsammans och nu har vi även musikal tillsammans. En otroligt söt tjej med mycket energi som gör en glad varje dag.
Abigail: Hade Gym med henne förra semestern. Så hiiiiiimla söt tjej. Puss på henne.
Adon: En kille i min choir jag inte kände så jättebra. Men Clara hade (har) klass med honom så lärde känna honom bättre genom henne.
Alyssa: Clara:s värdsyster.
Andrew: Lärde känna honom på ett footballsgame i typ September. Han och hans kompis (namn är bortglömt....borde veta) satt bakom mig och Clara och på något sätt började vi ha roliga diskutioner med de. Vi har ingen klass tillsammans men har dock lunch tillsammans denna semester vilket är otroligt kul. Haha, man kan inte ha tråkigt i hans sällskap.
Ashley: Lärde känna henne genom Brittany I guess, hon är Brittanys storasyster. Eller så kanske jag lärde känna henne genom Kim kommer inte ihåg. Vi har ingen klass med varandra men stöter på varandra lite då och då i skolan. Riktigt trevlig att prata med.
Babe: En av hundarna i huset.
Brandon: En kille i min matteklass som jag lärde känna genom Jordan.
Brenna: En otroligt söt liten tjej som jag hade gym med förra semestern. Dock så ser jag henne inte alls i skolan nu för tiden vilket är väldigt tråkigt.
Britney: Kommer inte alls ihåg hur jag lärde känna henne. Vet att jag lärde känna henne genom Brittany och Ashley men hur är en bra fråga...
Brittany: Vi hade gym tillsammans förra semestern och hon var en bra vän och pratade med mig de första dagarna i gymklassen då man kände sig lite borta då det var så mycket nytt att ta in. Vi har gjort lite tillsammans efter skolan, men inte så mycket. Ser henne lite då och då i skolan men har ingen klass med henne längre. Men hon är en rolig, och väldigt fräck typ.
Camryn: Min värdsyster.
Carrie: Skrev henne här bara för jag nämnde henne i bloggen ang. Snoball. Vi spelade tennisen tillsammans förut men vi lärde inte direkt känna varandra. Men Carrie och Clara har klasser ihop så känner henne genom Clara helt enkelt.
Christine: Utbytesstudent från Tyskland.
CJ: Tab:s bror.
Clara/Clarie: Utbytesstudent från Tyskland.
Colt: En kille i min (förra) SS klass som gillade (gillar) mig.
Colton: Min värdkusin.
Darren: Min värdkusin.
Hanaa: Utbytesstudent från Morocco (stavning?)
Jordan: Lärde känna henne genom tennisen. Vi upptäckte efter några dagar att vi hade matte tillsammans förra semester (och även denna + study hall) så vi lärde känna varandra väldigt bra genom matten.
Josh: Lärde känna Josh på samma sätt som Brandon.
Julia: Min värdkusin.
Karina: Lärde känna henne på samma sätt som jag lärde känna Tab.
Katie: Hade Gym och Choir med henne. Men nu har jag Choir och musikal med henne. Som alla andra är hon så himla söt. Skrattar hela tiden.
Kim/Kimberly: Lärde jag känna genom bussen och så hade vi klass tillsammans förra semestern.
Kyle: Min värdkusin.
Lori: Min värdmamma.
Mackensie: Min värdkusin.
Pagie: Min värdkusin.
Rachel: Hade ML med henne. Hon var den som hjälpte mig med allt, inte bara de första dagarna i skolan utan hon besvarade alla mina frågor. Saknar den tjejen!
Shay: Min värdkusin.
Tab/Tabitha: Lärde jag känna genom Kim. Hon drog med mig på filmkvällar ect hos Tab.
Tim: Min värdpappa.
Travis: En kille i min förra (hoppas jag kan byta!!) SS klass som jag verkligen trivdes med (som vänner...höhö!). Först tyckte jag han var sååå cool men vågade inte prata med honom. Men sen vet jag inte riktigt vad som hände men helt plötsligt började vi prata om det mesta med varandra. Riktigt rolig och trevlig kille.
Tyler: Min värdkusin.
Tyler: Camryns pojkvän.
Willow: En av hundarna i huset.Men gud äsch detta var ju svårt. Vet ju inte vilka namn jag ska skriva då jag har massor av vänner men inga jag nämner så ofta i bloggen, I think. så det blir lite random namn också, but whatever.

Och nu har jag kämpat med att få allt i bokstavsordning för att det ska vara lätt att hitta, så be happy!

Har bilder på de flesta människorna. Vill ni har bilder så ni får ett ansikte på namnen också eller är det ok med bara namn? Lägger inte upp bilder om det inte spelar någon roll för er, extra jobb you know...

Så kommentera. BILDER ELLER INTE?

Kommentarer
Postat av: madde

Bilder, bilder, bilder!!:D

2010-02-02 @ 21:58:48
URL: http://madeleineks.blogg.se/
Postat av: Sandra

bilder ofcccc! :D

2010-02-02 @ 23:12:58
Postat av: linnea

hur är killarna i usa? är dom annorlunda? :D

är det något speciellt med att vara just svensk där borta? :)

2010-02-03 @ 01:40:40

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0