Ändrade planer + fast hemma nu

Jag åkte aldrig till Tom och Ann. Följde istället med till Madison, vilket var tur. För jag har haft väldigt roligt, dock är det enda vi gjort åkt bil och äta....men ändå.

Vi började gårdagen att gå Farmstreet. Det är massa olika farmar som säljer saker de odlat. Det fanns hur mycket som helst, det var hur mycket folk som helst och det var hur varmt som helst!
Sen åkte vi till hotellet vi skulle bo på för att checka in, men vi fick inte checka in utan var tvugna att åka tillbaka senare. Så vi åkte istället till ett köpcenter i närheten och shoppade lite, jag köpte dock bara ett skärp (äntligen!) och ett par sköna sovbrallor (intresseklubben antecknar!).
Efter det åkte vi tillbaka till hotellet och nu fick vi checka in. En snabbdusch senare var vi påväg till en resturang som vi hade kollat ut. Dock hittade vi aldrig resturangen så vi åt på en annan italiensk resturang, super god! Dock när vi åkte från den italienska resturangen så hittade vi den vi hade sökt efter från början ;)
Där slutade vår kväll.

Sen idag var vi på ett gratis zoo, awesome! Fanns väldigt mycket djur, dock sov de flesta. Men aja, det var gratis....så ingen hängde läpp :P Sen åkte vi till "Taste of Madison" det var på samma ställe som Farmstreet var på dagen innan. Det går runt hela slottet, superfint! Maten var billig och vääääääldig god!
Efter det skjutsade vi Camryn till hennes campus, sen tog vi andra vårt pick och pack och åkte hem.

Bilder + annat kommer i ett annat inlägg!

Kommentarer
Postat av: eva

Hej Anna! Det låter som du har haft en bra helg. Hur går det med engelskan? Vet du varför du inte åkte till din IEC? Jag undrar bara. Har du ledigt från skolan idag den 7/9? Såg att det var Labor Day. Puss och kram från Eva

2009-09-07 @ 06:18:28

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0