Bears - Vikings

VILKEN J*******VLA MATCH!!!!!

Jag och Tim började klocka på matchen vid 10. Då var det 13 minuter kvar på 4th quater med ställningen 23 - 13 till Bears.
Vikings gör ett fieldgoal och sedan en touchdowm vilket gör att det är 23 - 23 till båda lagen. Bears gör sedan en touchdown runt en minut efter Vikings touchdown (en riktigt bra en!). Med 16 sekunder kvar av matchen så gör Vikings en touchdown vilket gör att det än en gång är lika mellan lagen med 30 - 30.
Går till övertid och Bears börjar. Missar en fieldgoal från 35 yards linjen, seriöst.
Här klarade jag inte av att titta, var alldeles för nervös. Men efter ungefär en minut hör jag Tim skrika "yes" nere i varddagsrummet så jag går ner igen.
Då är bollen Vikings, var så nära att göra en touchdown med gör en fumble vilket ger Bears bollen och de gör en snabb touchdown och matchen är över!!

Så om Vikings förlorar sin nästa match och vi vinner så är vi lika, hur stört bra skulle inte det vara?!? Då står det 11-5 till oss, oh...jag håller tummarna.

Ingen trodde Bears skulle vinna mot Vikings, då Bears inte är så bra detta år och Viking är riktigt bra (de har Favre...what to say). Men de vann.
Så som sagt nu hoppad vi att Vikings förlorar sin match mot Giants. Och vi hoppas att vi (Packers) vinner vår match mot Cardinals!

Båda matcherna är på Söndag....klockan 12.00 och 3.15, tv dag? Eller nej...sjutton...ska på konfirmation. Fast kanske lika bra det...?


Packers ägde ut Seahawks yesterday btw, 48-10 ! Pretty damn sweet!

Kommentarer
Postat av: oliver

Packers kommer dock inte kunna vinna divisionen eftersom man förlorade båda inbördes mot Vikings, viktigt dock med seger i sista matchen så att man fortfarande har en möjlighet att undvika Saints i Divisional Round (och framför allt för att kunna få en tredje match mot Vikings, tredje gången gillt, visst)

2009-12-29 @ 11:55:19
URL: http://swarley.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0